Dynamic Health Laboratories, Liquid Vitamin C, Natural Citrus Flavor, 1000mg, 16 fl oz (473 ml)

Dynamic Health Laboratories, Liquid Vitamin C, Natural Citrus Flavor, 1000mg, 16 fl oz (473 ml)

€ 7.00

Meer informatie >>

Product: Dynamic Health Laboratories, Liquid Vitamin C, Natural Citrus Flavor, 1000mg, 16 fl oz (473 ml)
Prijs: € 7.00
Inhoud: 16 fl oz (473 ml)
Trefwoorden: Vitamine C Liquid, Vitamine C Liquid, Dynamic Health, Vitamin C Liquid, Vitamin C Liquid

Dynamic Health Laboratories, Liquid Vitamin C, Natural Citrus Flavor, 1000mg, 16 fl oz (473 ml): Dynamische Gezondheid, Vitamine C Liquid, Vitamine C Liquid. Dynamische Gezondheid Laboratories, Liquid Vitamine C, Natuurlijke citrus smaak, 1000mg, 16 fl oz (473 ml) Waar Gezondheid Flavor Meet, met Natural Rose Hips Bioflavonoïden, maximale absorptie, Kosher Parve, Dietary Supplement, Vegetarisch, Fast Acting middot; Gemakkelijk te slikken. Dynamische Gezondheid's Liquid Vitamine C met natuurlijke Rose Hips Bioflavonoïden is een eenvoudig te voedingssupplement slikken. Dynamic Health Een krachtige anti-oxidant bron. Snelwerkende vloeibare formule. Ontworpen om maximale absorptie assimilatie bieden. Heerlijk, heerlijk smakende natuurlijke citrus smaak. Hoger is dan de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C. Is sneller makkelijker te verteren dan harde tabletten of capsules. Heeft tarwe, gist, maïs, soja of melk, Verpakt in een verzegelde, donkere fles om maximale bescherming te bieden tegen blootstelling aan licht en warmte niet bevatten. Schud voorzichtig voor gebruik. Als een voedingssupplement, neem een eetlepel per dag of zoals voorgeschreven. Dynamic Health Laboratories, Liquid Vitamin C, Natural Citrus Flavor, 1000mg, 16 fl oz (473 ml) Ook kan worden gemengd met uw keuze van drank of sap. Koelkast na opening. Andere ingrediënten. Gefilterd water, glycerine USP (plantaardig), organische agave nectar, natuurlijke citrus smaak en kaliumsorbaat (om de versheid te behouden). Houd dit product buiten het bereik van kinderen. Let op: Inhoud onder druk kan staan. Openen met zorg. Dosering: 1 EETLEPEL (15 ml).

Doseringen per verpakking: 32 Calorieën: 15. Calorieën uit vet: 0. Totaal Vet: Verzadigd vet: Transvet: 0g. Cholesterol: Natrium. Dynamic Health Totaal Koolhydraten. 4g. 1%. Voedingsvezels. Suikers. 0g. Eiwit: 0g. Vitamine A. 0%. Calcium. 0%. Vitamine C. 1670%. Ijzer. 0%. Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Uw dagelijkse waarden kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van hoeveel calorieën u inneemt. Citroen bioflavonoïden, hesperidine rutin niet altijd volledig op te lossen en kan een bewolkte verschijning veroorzaken. Calorieën: 2000. Totaal vet: minder dan 70g. Verzadigd Vet. Minder dan. 20g. Cholesterol: minder dan 300 mg. Natrium: minder dan 2400 mg. Totaal koolhydraten: 300g. Voedingsvezels: 25g. Calorieën per gram. Vet: 9 Koolhydraten: 4, Protein 4. Een eetlepel (15 ml) bevat. Dynamic Health Laboratories, Liquid Vitamin C, Natural Citrus Flavor, 1000mg, 16 fl oz (473 ml) Hoeveelheid per portie.% USRDA. Vitamine C (ascorbinezuur). 1000mg. 1667. Lemon Bioflavonoïden. 500mg. Rose Hips. 500mg. Rutine. 33 mg. Hesperidine. 33 mg. Acerola. 17 mg. Nederland Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid voor volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder. Geen USRDA is vastgesteld. Ik bestelde dit product, omdat ik vond dat het was gezoet met Agave Nectar. Toen kreeg ik de flessen, ik schudde ze zoals aangegeven, en het fizzed en bubble voorbij. Dynamic Health Ik proefde het, en terwijl het was lekker genoeg, het had een hap. Ik belde het bedrijf die me vertelde dat het had vergist en geïnstrueerd mij contact op te nemen mijn punt van aankoop en zorg ervoor om het te vervangen door flessen uit een ander lotnummer. Ik belde organische, die onmiddellijk stuurde me twee vervangende flessen. Ik was erg blij met de klantenservice van biologisch. En ik hou van dit product, niet overdreven sweetned. Smaakt heerlijk en is dus makkelijk mee te nemen. Geen pillen (en als je een verscheidenheid aan vitaminen / supplementen te nemen, dit is een groot pluspunt), en de vloeistof is citrus zonder sterk oranje of citroen. Sterker nog, het heeft meer van een grapefruit achtige smaak aan me, dat is geweldig, omdat ik eigenlijk niet zoals oranje gearomatiseerde producten.

Gemakkelijk te doseren en te mengen met andere dingen. Dit is een uitstekende vitamine C supplement met veel bioflanoids en andere verwante bestanddelen in een zeer smakelijke vloeibare vorm. Ik zet een eetlepel in gewoon water en drink het met mijn maaltijden en voegt net iets citrus smaak aan het water voor een heerlijk drankje, dat is helemaal niet te zoet of overweldigend. De prijs is ook zeer redelijk. Vitamin C Liquid Sterk aanbevolen. Wow! Het smaakt niet alleen geweldig, maar heeft wonderen voor mijn haar en teint gedaan. De ingrediënten zijn alle natuurlijke en de smaak is ook fijn. Dynamic Health Laboratories, Liquid Vitamin C, Natural Citrus Flavor, 1000mg, 16 fl oz (473 ml) Verwacht niets kopen met glucosestroop of sorbitol als u wilt dat alle natuurlijke gaan met deze vitamine C Brand. Ik sterk aanbevelen aan iedereen die hoge doses vitamine C in een gladde proeven vloeistof. Erg blij en zal niet kopen een ander merk, maar deze.: O). Wist u dat sommige vissen bevatten hoge niveaus van zware metalen zoals kwik, nikkel, lood en andere metalen met een hoog gehalte aan PCB. Het probleem met de meeste van de producten in reformwinkels en supermarkten, is dat ze niet zuiver en bevatten weinig van de DHA omega-3 vetzuren nuttiger, voordelen voor de gezondheid aanzienlijk te verminderen en dat betekent dat het kan schadelijke verontreinigingen vis bevatten. Bevat 1812 milligram vitamine C en 188 milligram calcium biedt royale hoeveelheden belangrijke ingrediënten om alle dagelijkse voeding te versterken. Je hoeft niet eens te stoppen met eten of drinken wanneer Caralluma fimbriata wordt gebruikt. Natuurlijke supplementen groeiende groter feiten Revisie kruiden en herziening van vorderingen door de verkoper. De gezondheidsvoordelen van groene thee supplementen duidelijk erkend door de medische gemeenschap.

Echter, recent onderzoek heeft aangetoond dat het nemen van supplementen is gunstig zelfs voor mensen die een gezond dieet te eten. Deze, door uitbreiding, betekent dat sommige van de organen van het lichaam, zoals huid, haar, nagels, en zelfs inwendige organen zoals hersencellen verliezen. Het consumeren van korrels worden verwerkt en gepolijst, ontdaan van zijn voedingswaarde, maar niet de calorieën. Die wordt beschouwd als de beste soort is WPI. Er is veel pers de laatste jaren bij de beruchte alfa-liponzuur vitamine. Met deze kun je honger te beteugelen en ontvangen supplementen voordelen in het proces. Om alle gifstoffen te verwijderen en laat alleen veilig geconcentreerde olie, moet moleculaire distillatie zijn uitgevoerd. De keuze van een producent van private label supplementen voor bruisende supplementen zijn er slechts een paar bedrijven in de Nederland, die ervaring in de vervaardiging van bruisende supplementen hebben. Australiërs en anderen bewust van de voordelen van bushtucker maken, dr george voedingsdeskundige Kowalski ontwikkelde de voedselrijke sap vrucht genaamd Kakadu complex: Ik wilde Australiërs en anderen ontdekken de voordelen voor de gezondheid van hun inheemse vruchten. Hoewel het een goed idee om voorzichtig te zijn bij iets nieuws introduceren aan uw systeem als u hierboven genoemde gezondheidsproblemen of een voorgeschiedenis van allergieën, echinacea heeft vele potentiële voordelen. De suiker of voedingsmiddelen die om te zetten in suiker zijn een zekere manier om een gewichtsverlies regime te saboteren. Dit is niet een goedkoop proces is en dat is de reden waarom veel fabrikanten echter niet, is zeer effectief in het verwijderen van schadelijke stoffen en zijn dus veilig voor u om elke dag te nemen. Het enige wat je hoeft te doen is eten een verscheidenheid van voedingsmiddelen die rijk zijn aan dit enzym zijn.

Als je zijn naar de sportschool heel vaak en mass gainer heeft echt niet veel geholpen, ik stel voor dat u doorgaan en proberen om creatine. Eigenlijk zou je verbaasd zijn wat je ontdekt. Zodat de groene lipped extracten of poeders nodig heeft. E.