Earth Line Gezichtsscrub

Earth Line Gezichtsscrub

€ 12.00

Meer informatie >>

Naam: Earth Line Gezichtsscrub
Prijs: € 12.00
Tags: Gezondheidsproducten, Huid, Gezicht – Onzuivere Huid, Scrub, Earth Line

Deze zachte Scrubgel verwijder op natuurlijke wijze dode huidcellen en onzuiverheden. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, het vocht- en vetgehalte gereguleerd en de zuurgraad op peil gebracht. Mee-eters en puistjes verminderen.Hoe werkt het?Earth Line Wilde yam (Dioscorea villosa) is eveneens gedacht goed voor vrouwen huidproblemen zoals zilverkaars, maar om anders te zijn, het heeft plantaardige verbindingen die progesteron nabootsen. Vroeger Cimicifuga racemosa), samen met enkele andere populaire kruiden die er zijn, is het begin tot een experimentele behandeling voor acne bij professionele zorgverleners zijn over het hele land Scrub. Traditioneel gebruik zilverkaars is geworteld in native american geneeskunde, gebruikt voor vrouwelijke gezondheid en klachten lange, lange voordat het wordt capsules hebben zich getoond in de schappen van natuurlijke voedsel winkels. Nu, de plant heeft een gemoderniseerde gebruik dat emuleert het is de geest van dieren voor de huid. Onnodig te zeggen, mijn cliënt was dankbaar en blij dat ze bespraken het idee van het nemen van anticonceptie met mij voordat ze ging door en deed het gewoon ongezien. Een paar maanden later, ik zag haar in persoon, en ik had nog nooit haar huid gezien dat duidelijk in jaren Earth Line Gezichtsscrub. Vanwege de hoge bron van mineralen moerbeibladeren wordt verwacht dat ze een super voedsel materiaal in de nabije toekomst met een preventieve werking tegen volwassen ziekten zoals hypertensie geworden.

Onlangs hielp met het vertalen van een artikel gedownload van een Japanse website, het beschikken over een aantal interessante vorderingen die het gebruik van moerbeiboombladeren Earth Line. Hoe de plant kan met succes helpt af te schrikken nadelige effecten van genetische aanleg kwalen en voorkomt dat tegen het ontstaan van bepaalde volwassen ziekten die samenhangen met veranderingen in het leven en eetgewoonten. Het is een bladverliezende bloeiende fruit boom in de familie bekend als Moraceae. In essentie te verliezen is het fruit na voldoende maturiteit, het is inheems in de warme en subtropische klimaten groeit van nature in regio's als Nederland, China, Japan, en Centraal-Azië. Het is de plaats van herkomst wordt verondersteld om het gebied tussen het noorden van China en het Koreaanse schiereiland zijn Earth Line Gezichtsscrub. wijten aan het is de populariteit van de boom werd vervolgens voorgesteld aan japan in de derde eeuw. In china, moerbeibladeren zijn gekoesterd als een kruidengeneeskunde sinds de oudheid. China's oudste boek van de remedies, huang di ba shi yi nan jing of de klassieker van de moeilijkheden gele keizer, een boek gewijd aan de Chinese medische praktijk is de bijbel voor alle kruidengeneeskunde en registreert de plant eerste gebruik Scrub. Het verwijst naar de droge moerbeiblad thee, sang ye cha of goddelijke hermitsTea, Qian cheng de yin shi cha als een wondermiddel, een onsterfelijkheid geneeskunde. Beweren werd het gebruikt als een remedie voor hoest, nutritionele verrijking en verlamming.

Interessant genoeg is het Chinese karakter voor moerbeiboom is? Het symbool betekent boom voor de zijderups. Het heeft ook dezelfde betekenis in Japanse. De implicatie van deze aziatische taalkundige symbool verwijst naar de moerbeiboom is te vinden in de komst van de moderne textielindustrie. Bijvoorbeeld, in 1848 de moerbeiboom in Hawaï werd geïntroduceerd in verband met zijderups productie. Het is bladeren werden gekweekt als een bron van voedsel voor het verhogen van zijderupsen en de epistemologie van deze Chinese karakter is niet minder belangrijk. actieve ingrediënt in moerbeiboombladeren de bladeren hebben een aantal duidelijke voordelen voor de mens Earth Line. Ze bevatten verschillende mineralen en extracten, zoals beta caroteen, gaba 1, aminozuren, carotenoïden, flavonoïden, chlorofyl, vitamine C, b1, b2, b6, een en ze zijn rijk aan vezels. Hieruit ziet u moerbei zeer verrijkt met mineralen en door de hoge niveaus van actieve ingrediënten het heeft een schare van onderzoek. Bijvoorbeeld de bladeren bevatten zes keer meer calcium dan groene thee, 25 keer meer dan melk en 40 keer meer dan kool gevraagd. 5 keer meer dan groene thee en 10 keer meer dan spinazie. Daarnaast moerbeibladeren zijn een grote bron van vezels. Ze bevatten hetzelfde niveau van vezels als klit wortels en Osmunda (Zenmai in het Japans).

De inname verhouding van de leavesFiber is 8 oplosbaar tot 45 onoplosbare Earth Line Gezichtsscrub – Verder In 100 g moerbei gedroogde bladeren kan 230 mg gamma-aminozuur, waarvan wordt aangenomen bloeddrukverlagende vinden. 100G van de bladeren bevat ook 46 mg sitosterol die de absorptie van cholesterol in de darmen bestuurt, terwijl dezelfde hoeveelheid groen thee biedt 14mg van sitosterol. Vanwege de hoge bron van mineralen moerbeibladeren zullen naar verwachting een super voedsel materiaal in de nabije toekomst met een preventieve werking tegen volwassen ziekten zoals hypertensie geworden. Wat is DNJ (1 deoxynojirimycine)? Van bijzonder belang is de hulpstof 1 deoxynojirimycine (DNJ) vermoedelijk kan alleen gevonden in moerbeibladeren. De chemische structuur van 1 deoxynojirimycine is vergelijkbaar met glucose. Als de zuurstof aanwezig in de chemische structuur van glucose zou worden vervangen met stikstof, zou de samenstelling exact dezelfde als de chemische samenstelling van DNJ zijn. Daarom DNJ remt disacchariden (alfa glucosidase) en kan de intestinale absorptie van de dosering lager in het lichaam hoofdzaak helpen het suikergehalte in het stabiliseren bloed.