Earth Therapeutics Tea Tree Olie Verkoelende Voet Scrub

Earth Therapeutics Tea Tree Olie Verkoelende Voet Scrub

€ 9.50

Meer informatie >>

Naam: Earth Therapeutics Tea Tree Olie Verkoelende Voet Scrub
Prijs: € 9.50
Tags: Verzorgingsproducten, Voeten en Benen, Voet – Verzorging, Voetscrub, Earth Therapeutics

De Earth Therapeutics Tea Tree Olie Verkoelende Voet Scrub verkoelt en verfrist de voeten, waardoor deze weer heerlijk zacht en verzorgd aanvoelen. De formule is gemaakt op basis van Tea Tree olie, maar bevat daarnaast ook ingrediënten als Kor's vriend, komt om hem op te kopen; echter, wanneer hij ziet kor is nog steeds heel dronken, hij woedend vertelt Odo om hem te houden. Het ophalen, kor gaat weer uit, terwijl odo rolt met zijn ogen. Odo brengt verslag uit aan grote kira en verontschuldigt zich voor het te laat, want het is geweest een Klingon middag Verzorgingsproducten. Dax hoort de naam en heeft Kor vrijgegeven. Ze onthult aan hem en aan Koloth dat ze hun oude vriend en kameraad, dax Curzon dax hebben de laatste gastheer van de symbiont geweest nu binnen haar. Kor is blij dat hun oude vriend woont nu een mooie vrouw lichaam, maar Koloth protesten dat een vergissing is gemaakt. Dax realiseert zich dat hun ontmoeting is geregeld door een andere oude vriend, kang. Wie arriveert en vertelt hen dat hij eindelijk heeft gevonden de albino. Tachtig één jaar geleden, de drie Klingons en Curzon zwoer een bloed-eed om te jagen en te doden de albino, ongeacht wat Earth Therapeutics Tea Tree Olie Verkoelende Voet Scrub. Kang eindelijk heeft opgespoord hem naar een schuilplaats in het secarus systeem, om ervoor te zorgen dat er geen waarschuwing zorgt ervoor dat de albino te vluchten voordat ze hem kan bereiken, kang doodde de handelaren die de locatie bekendgemaakt aan hem.

Kang Muzen dat de tijden zijn veranderd, en niets is helemaal hetzelfde als het was in het Klingon Rijk Voet – Verzorging. Met dat in het achterhoofd, Hij vertelt Jadzia dat zij niet verplicht is om haar verleden gastheren verbintenissen na te komen, en formeel releases haar van eed Curzon's. tijdens de dienst in ops, dax vraagt kira over haar ervaringen in het Bajoran verzet en hoe ze zich voelde toen ze vermoord Cardassians. Kira is ongemakkelijk praten over die tijd, maar wil weten whyn dax vraagt ? Dax verklaart; de albino was een gruwelijke crimineel die piraten overvallen leidde op verschillende Klingon en federatie kolonies, tot er een taskforce onder leiding van kang, kor, en Koloth vernietigd zijn machtsbasis Earth Therapeutics Tea Tree Olie Verkoelende Voet Scrub. Hoewel veel van zijn volgelingen werden gevangen genomen, de albino ontsnapte en beloofde wraak op de eerstgeboren kinderen van kor, Koloth en kang. Hij slaagde erin om zijn belofte te houden door het infecteren van elk van de drie klingonsFirstborn zonen met een dodelijke genetische virus; Curzon was peetvader van kang's zoon Verzorgingsproducten. Wie werd genoemd dax in zijn eer, en zwoer de eed samen met de andere drie. Kira probeert haar best om te ontmoedigen dax van haar missie, haar herinneren dat het petekind Curzon's die stierf, niet Jadzia's en dat ze niet mag worden verwacht te betalen verplichtingen haar vroegere gastheer te houden.

Dax is zonder enig vooroordeel, vertelt kira ze herinnert zich nog hoe ze zich voelde toen haar petekind stierf en voelt als ze is het aan Curzon om de eed te vervullen, zelfs als de andere Klingons niet verwachten dat ze. Kira eindigt door het beantwoorden van dax's oorspronkelijke vraag; als je iemands leven te nemen, verliest u een deel van uw eigen ook. Dax praat met Kor, die is net zo vrolijk als altijd: Oh, natuurlijk moet je komen! De pracht van vechten en te doden, een bloedbad in de oorzaak van de wraak; wie wil er niet te komen! Maar toen zij hem vraagt met Koloth en Kang namens haar te spreken, aarzelt hij, die zichzelf een oude man wiens invloed en macht zijn allang voorbij Voeten en Benen. Dax confronteert Koloth in een holosuite terwijl hij aan het oefenen zijn bat'leth technieken. Hij gelooft dat ze is te jong en fragiel om hen te begeleiden, zodat ze daagt hem uit tot een duel om hem te laten zien dat ze heeft nog steeds vaardigheid Curzon met het wapen. Na een paar rondes, Koloth geeft toe dat haar aanwezigheid eer zal doen om hun zaak, maar kang blijft onvermurwbaar in zijn weigering. Dax drukt op de zaak: Uiteindelijk heeft kang niet het recht om haar wraak ontkennen tegen de albino, die dax petekind gedood hebben. Boos kang stemt ermee in om haar mee toe te staan, het stormen, kom en verdoemd Earth Therapeutics Tea Tree Olie Verkoelende Voet Scrub – Sisko arriveert om preventief te ontkennen haar verlof, haar te vertellen dat hij zich niet kan verenigen met de moord in de naam van de wraak, noch kan hij begrijpen waarom Jadzia voelt de noodzaak om dit te doen aan een verbintenis Curzon gemaakt eren. Dax vertelt hem dat Curzon is een deel van haar, en Curzon begrepen en omarmd het Klingon begrippen van eer en wraak.

Toen dax smeekt hem niet om haar ongehoorzaam een direct bevel, Sisko staat niet toe dat haar om te proberen haar te verhinderen te verlaten, maar waarschuwt haar dat ze moeten niet verwachten om gewoon terug te keren naar het station alsof er niets gebeurd is. Dax antwoordt dat de gevolgen ze geconfronteerd met zijn naar hem toe. Aboard kang's schip, op weg naar de schuilplaats van de albino's, de Klingons en Jadzia discussiëren over hun strategie. Kang pleit voor een verrassing frontale aanval op de hoofdpoort van de stof in. Zijn intelligentie geeft aan dat de albino heeft slechts veertig bewakers, en de shock and awe van hun uiterlijk zal hen een beslissend voordeel. Koloth geven en Kor onderschrijven het plan en de mars uit de kamer triomfantelijk, maar dax blijft om te confronteren kang. In tegenstelling tot hen, kunnen ze zien dat het plan is zelfmoord, en eisen om te weten wat kang is echt aan.