EcoForce Afwasborstelkoppen

EcoForce Afwasborstelkoppen

€ 3.00

Meer informatie >>

Naam: EcoForce Afwasborstelkoppen
Prijs: € 3.00
Tags: Huishoudelijke en Dieren Artikelen, Ecologisch, Vaatwas, Afwasborstel, EcoForce

Navulverpakking die 2x een losse afwasborstelkop bevat. Deze koppen passen op alle EcoForce en Dishmatic handgrepen en bestaan voor 70% uit gerecyclede materialen Xpujil ligt midden in het centrum van Mexico-duim, de Yucatan schiereiland dat uitsteekt in de Golf van Mexico. Hoewel de regio is geregeld voor ongeveer tweeduizend jaar, het was niet echt opengesteld voor de rest van de wereld tot 1969 toen archeologen eindelijk trotseerden het dichte bos, op zoek naar het oude Maya-sites. Voor die tijd alleen chicleros (Werknemers die oogsten chicle bomen, waaruit gom wordt gemaakt) waren bereid te wagen in de richting van de geïsoleerde stad en het omliggende platteland EcoForce. westen Rijden van Xpujil langs de snelweg 186, het is gemakkelijk te zien waarom het precies zo lang duurde. De kronendak is niet bijzonder hoog niet meer dan dertig of veertig voet, maar wat de bomen ontbreken in Hoogte ze make-up voor in pure koppigheid. Takken strekken als vingers aan de overkant van de weg, klaar om hun grondgebied terug te winnen moeten de huidige bewoners ooit stoppen met kloppen ze terug. Gewoon een paar stappen van de straat en het is bijna het zicht onttrokken. Verdwalen onder het vastklampen ondergroei is niet iets wat je moet je voorstellen; het is een zeer reële mogelijkheid EcoForce Afwasborstelkoppen. Je moet kijken heel voorzichtig, daarna, tijdens het rijden naar de grot van de vleermuizen. Er zijn geen nuttig borden naar de kleine onverharde weg die willekeurig verschijnt naast de snelweg en naar het noorden te markeren.

Het beste wat je kunt hopen (of niet, afhankelijk van de status van uw portemonnee) is een lokale townsperson te wachten om u te begeleiden op het pad Afwasborstel. Het ontbreken van bewegwijzering is opzettelijk; de grot is een heilige plaats voor meer dan een millennia en je moet toestemming krijgen van de Xpujil stadsbestuur om het te benaderen. En met een groot bedrijf kandidaat zijn om de grot van de vleermuizen te kopen en zet hem in een pretpark, het onderwerp heeft worden nog meer explosieve. Burgers van Xpujil zijn verdeeld: Sommigen willen om het te verkopen, terwijl anderen zijn onvermurwbaar over het beschermen van een site die een deel van hun erfenis is al zo lang EcoForce Afwasborstelkoppen. Het is duidelijk, de grot van de vleermuizen is niet een ervaring die zal worden overhandigd aan u. Je zult moeten actief op zoek gaan naar de grot door hoffelijk te vragen de lokale bevolking voor een routebeschrijving en toestemming en zeer oplettende op uw rit langs de 186. Maar er is geen twijfel dat de grot is de moeite waard. Het blijkt dat de kleine pad te verdwijnen van de snelweg is niveau en goed onderhouden Vaatwas. Dus goed onderhouden, in feite, dat na zoveel werk om er te komen het gebrek aan avontuur is bijna teleurstellend. Je loopt de zacht glooiende heuvel voor ongeveer vijf minuten, racen tegen de zonsondergang, en plotseling de grond verdwijnt. Het gat is waarschijnlijk een honderd meter diep met steile kanten gebleekt wit door bat guano.

Aan de basis van het gat, tegenover de kant waar je staat, een zwarte streep gaapt open als enige ingang naar de onderwereld. En als de zon ondergaat, een maalstroom van vleermuizen komen uit de grot mond. Plotseling, de naam grot van de vleermuizen lijkt niet fantasieloos of overduidelijk. Vijftien miljoen vleermuizen wonen in die grot, en toen 's nachts aankomt, ze willen allemaal uit. Individueel, elke vleermuis is klein niet meer dan een vier centimeter spanwijdte of zo maar samen het gezicht is ongelooflijk. Ze blijven maar komen, cirkelen de klok mee in een massale trechter naar de hemel. Je kunt ze ook horen: Dat kleine hoge toon piepen van echolocatie Ecologisch. Je staat nog steeds en ze komen zo dichtbij dat je kunt de lucht hun vleugels verdringen voelen, maar ze nooit je een keer aanraken. Je staat daar tot het vervagen zon de hemel heeft verlaten en het is te donker om iets te zien, maar de batsDance wanes nooit. Het maakt niet uit of u een maya dorpeling of een stad meisje uit Amsterdam, of u nu tachtig of een tiener, atheïst of religieuze. Als je op de grot van de vleermuizen, het valt niet te ontkennen dat het een heilige plaats. Het is een van die zeldzame verborgen schatten; een wonder der natuur ongemoeid gelaten door mensenhanden, althans tot nu toe. En als je ooit toevallig om jezelf te vinden in het oostelijke gedeelte van Campeche staat Yucatan's, achter de spoken uit het verleden dat de regio veel oude maya ruïnes doordringen en in plaats daarvan genieten van iets dat in een keer veel ouder en veel nieuwer EcoForce Afwasborstelkoppen – De grot van de vleermuizen wacht iedereen die bereid is om een beetje buiten de gebaande paden sjokken en na te streven wat alleen maar kan het avontuur route worden genoemd.

Heb je de waarde van ons de lever te begrijpen vooral nadat de verschillende organen beginnen te storing? Ja, onze lever is het veel vitaal orgaan dat functioneert als een normaal filter van gevaarlijke gifstoffen die ons lichaam binnenkomt. Het helpt ook in het bezit van een energieke lichaamstype, fabricage eiwitten metaboliseren vetten, reguleren bloedbaan beweging en regenereren beschadigde leverweefsel.