EcoForce Wasknijpers

EcoForce Wasknijpers

€ 2.00

Meer informatie >>

Naam: EcoForce Wasknijpers
Prijs: € 2.00
Tags: Huishoudelijke en Dieren Artikelen, Ecologisch, Wassen, Wasknijpers, EcoForce

AlgemeenDe schoonmaakproducten van EcoForce worden voor een zo groot mogelijk gedeelte gemaakt van gerecyclede materialen. De EcoForce Wasknijpers bestaan voor 100% uit gerecycled plastic. Door het ontbreken van een metalen, losse veer worden Het verwijst natuurlijk ook om onze prachtige planeet. Dus om de gem groeien betekent het uitroeien van GGO's naar onze wereld mooier. De 11 stappen voor het kweken van de edelsteen zijn verdeeld over drie niveaus van participatie. Niveau I: Leren hoe om GGO-producten te identificeren en niet om ze te kopen. Niveau II: Inclusief niveau i kennis en actie en deelt het met anderen: Vrienden, bedrijven, restaurants, supermarkten, etc Wassen. Level III: Inclusief level I en II, en implementeert publieksbereik om massa's mensen, en legt hun handen in de grond. Dit zal een cruciale bron zijn voor ons als we gaan vooruit, en uw deelname zal ons allemaal helpen. Dus gelieve ons mee hier te ontmoeten en hun krachten bundelen. Als we meer weten, de lijst hieronder zal zijn gewijzigd en bijgewerkt. Gelieve ons te helpen groeien de gem door het doorgeven van deze informatie. We zijn helemaal moeten ons allemaal nu samen.

Voel je vrij om te kopiëren en delen van de 11 stappen en graag met vermelding van de bron aan het einde van de lijst EcoForce Wasknijpers. Deze stappen zijn het hart van ggo uitroeiing. Lees ze zorgvuldig overwegen en uit te voeren hen zo snel mogelijk. We hebben allemaal aan de slag om het bedrijfsleven en gedisciplineerd over dit als we hopen om dit ding te winnen. We moeten het samen doen; wees een leider. 1) weten welke voedingsmiddelen GGO worden en hen (Tenzij organische). (Gehydroliseerd plantaardig eiwit), TVP (Textured plantaardige eiwitten), xanthaangom, vanilline, sacharose, lactose, dextrose, melkzuur niet kopen, maltodextrine, vitamine A, B2, B6, B12, c, d, e, k kan worden van ggo. 2) Print de lijst en deze bij u dragen; onthouden als je kunt. 3) Controleer voedseletiketten voor GGO-ingrediënten; als ze niet worden vermeld als biologisch, ze zijn waarschijnlijk ggo Huishoudelijke en Dieren Artikelen. Uitzonderingen zijn producten die de niet-ggo-project label dragen. Als een product bevat koolzaadolie en geeft niet aan het is organisch, is het waarschijnlijk gmo EcoForce Wasknijpers. Tofu, tempeh, en soja-yoghurt zijn allemaal gemaakt van soja. Lees ook voor soja in vegetarische hamburgers en vegetarische worstjes. 4) Koop zo weinig commercieel gekweekte verwerkte levensmiddelen en zoveel biologisch voedsel mogelijk. Bewerkte voedingsmiddelen hebben meer kans om GGO's als goed als verborgen gmo ingrediënten. Corn siroop, vitamine e, citroenzuur, polysorbaat 80 en natriumcitraat alles kan worden afgeleid uit maïs, en waarschijnlijk uit GGO maïs Wassen.

B) voorbeeld 2: Commerciële rundvlees, kip en kalkoen zijn bijna altijd gevoed gm eten. Scharrelvlees is niet per se biologisch. Restaurants die niet specifiek biologisch (veel en weinig tussen), maken vaak gebruik van goedkoop voedsel, die vaak GGO en niet-biologische. 6) Deel informatie over de gevaren van GGO-voedsel met iedereen die je kunt. 7) Vraag supermarkten en restaurants, familie en vrienden, niet om te gaan in genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen. Overal waar je komt, laat voedsel gerelateerde organisaties en mensen te leren kennen: geen gmo.) Bel of mail food bedrijven dat doen geen verdachte ingrediënten opgeven als ggo en vragen of ze zijn gmo. Bel bedrijven die voedingsmiddelen te maken met soja lecithine en vragen of het is van ggo soja. Zoals sturen ze u verificatie schriftelijk per e-mail. B) voorbeeld 2: Indien een etiket zegt suiker het kan komen uit suikerbieten, die een GGO gewas Wassen. Bel onderneming van het label en ga als met lecithine bijvoorbeeld. Ik heb onlangs genaamd Twinlab, kal, en Lessaffre (Makers van rode ster gist) bedrijven, alle fabrikanten van voedingsgist producten. Slechts één, kal merk, vertelde me dat ze garanderen zowel de gist en het kweekmedium voor de gist (Vaak maïs en bieten, zowel ggo-gewassen) aan niet gmo zijn.

Ik vertelde de anderen zou ik niet kopen hun producten totdat ze garanderen niet-ggo op het etiket. 10) Organiseer rally's, protesten, doneren aan en ondersteuning van organische groepen, maken en circuleren petities, opgezet informatie stands, en beginnen met een publieksbereik om massa's mensen naar GGO's en ondersteuning opzeggen organische. Pass out gmo waarschuwing flyers, artikelen schrijven, post notities op het werk, ga naar de protesten, google gmo artikelen en video's. 11) Plant die biologische tuin al EcoForce Wasknijpers – En krijg je familie en de gemeenschap betrokken. Kortom, de totale veiligste, gezondste en meest economische manier om te stimuleren onze gmo uitroeiing beweging is om hele biologische voeding te kopen, groeien u eigenaar, uw eigen maaltijden bereiden, en kopen van zo vele lokale biologische boeren mogelijk. Weten gm voedselgewassen zal u vertellen welke voedingsmiddelen om uit te kijken in hun niet-biologische vorm. Als niet biologisch, kan een voeding nog niet ggo zijn, maar dit wordt steeds meer en meer onwaarschijnlijk. Bijvoorbeeld, suikerbieten komen organisch, gmo, en conventioneel geteelde (vaak geteeld met pesticiden en kunstmest, maar niet noodzakelijkerwijs gmo). conventioneel geteelde suikerbieten zou kunnen zijn gmo (Je moet vragen), maar het beste om te vermijden, omdat ze waarschijnlijk beladen met pesticiden.