EcoMil Amandeldrank met Agave

EcoMil Amandeldrank met Agave

€ 3.00

Meer informatie >>

Naam: EcoMil Amandeldrank met Agave
Prijs: € 3.00
Tags: Eten en Drinken, Biologisch, Ecologisch, Sap, EcoMil

Zuivelvervanger van amandelen (7%) en agavesiroop Haar huidige carrière als hypnotherapeut is gewijd aan inspirerende en coachen anderen in het bereiken van hun doelen, het wegnemen van belemmeringen in de weg van hun succes, en hun leven in overeenstemming met hun kernwaarden. Haar respect en mededogen voor mensen gecombineerd met haar kalme aanwezigheid creëert een omgeving voor groei en expansie in vele facetten van het leven. Lisa's missie: mensen in staat stellen om hun doelen met moed en genade en leef het leven om dit te bereiken is het meest volledig. Voor meer informatie, bezoek de website van lisa. Met behulp van een verscheidenheid van chiropractische technieken om te helpen het lichaam te herstellen en onderhouden van een optimale gezondheid en functie dr Eten en Drinken. Als er iets goed is om te komen van dit geval, ik hoop dat het kan helpen om de druk voor een goede internationale discussie over de aard van het muziekonderwijs en de mogelijkheden voor misbruik en uitbuiting aldaar zetten. ik geblogd in detail over dit laatste december. In reactie op een uitstekend artikel van Damian Thompson in de kijker. Gisteren een artikel over de film whiplash in termen van het is vertegenwoordiging van pesten en misbruik in het onderwijs, op het gesprek EcoMil Amandeldrank met Agave. En een breder artikel in de telegraaf over gepubliceerd i misbruik en elite muziekonderwijs.

Uiteraard, zou ik verwachten dat er zijn en zou een scala van verschillende meningen over deze onderwerpen te verwelkomen, maar hebben sterk het gevoel dat het debat moet worden gehouden bij de muziek opvoeders over de hele wereld, en op grotere schaal in het vak Biologisch. Met dit in gedachten, ik wilde post hier een reeks ontwerp-richtlijnen voor instrumentale en vocale docenten en studenten op een hoger niveau (in het algemeen 18 jaar of ouder) in termen van hun omgang met elkaar, als uitgangspunt voor de discussie. Ik zou verwelkomen alle gedachten op de onderstaande, met inbegrip van nieuwe suggesties, meningsverschillen, en ga zo maar door. Ik accepteer sommigen zullen het niet eens met mijn opvattingen over fysieke aanraking (ik stel dit is ok zolang men toestemming vraagt) en of student leraar relaties of seksuele ontmoetingen ooit toelaatbaar (Ik beweer dat waar ze gebeuren, of een of andere partij wijst op bureau met de bedoeling van het induceren van zo'n ding, dan worden beide partijen moeten handelen als volwassenen en dingen te melden, hun formele leraar leerling relatie gebracht tot een einde, zonder andere negatieve gevolgen hebben, dan zijn ze vrij om te blijven als elke andere twee volwassenen) EcoMil Amandeldrank met Agave. Maar ik denk dat we moeten praten over deze dingen, om te komen tot een humane systeem dat zowel studenten als docenten beschermt Ecologisch. Dit moet worden bedacht ten alle tijden. Het wordt aangeraden om dit te verduidelijken aan de student aan het begin van een les.

Dit moet altijd worden ingelijst in een zodanige wijze dat duidelijk te maken dat de kritiek enkel betrekking hebben op de prestaties van de student (of gebrek aan) specifiek in termen van hun werk als een performer, niet over hun bredere kwaliteiten als persoon. Probeer zoveel mogelijk op de kritiek in evenwicht te brengen met de erkenning van de positieve verwezenlijkingen, of op zijn minst aanmoediging in termen van positieve stappen vooruit om te verbeteren. Ook vermijden andere algemeenheden zoals asyou hebben geen techniqueOrYou zijn diep onmuzikaal ', in het voordeel van de wil OFI hebben om u te vertellen dat een groot deel van het werk is nodig als je wilt een hoger technisch niveau te bereiken', Of in het tweede geval, gericht op specifieke dingen die de student nodig heeft om te overwegen om in staat zijn om een meer muzikaal bevredigende prestaties EcoMil. Dit kan onnodige en harde sarcasme, opzettelijke afstandelijkheid en kou, het negeren van een student, negatieve vergelijkingen met anderen, ongevoelig grappen te produceren, het instellen van onrealistische eisen, kwaadwillige gerucht zaaien, bedreigingen, sekse of ras, of iets dat kan worden opgevat asBitchy '. Het is geen reden om dit te beweren dat zulke praatjes en attitudes zijn schering en inslag in de professionele muziekwereld. Als een student stelt de kwestie van de moeilijkheden die voortvloeien uit het gezin, gezondheid of relatie problemen, en wenst over te praten, dit is prima, maar je moet niet het gevoel onder geen verplichting op dit punt EcoMil Amandeldrank met Agave – Dit kan gedaan worden aan het begin van een serie lessen om zo te vergemakkelijken doet in het algemeen (Maar dit moet dan duidelijk worden gemaakt aan de student), of apart op de individuele gelegenheid. Als de student is ongelukkig met zo'n fysiek contact en dalingen, dit moet worden gerespecteerd, en fysiek contact moet dan worden vermeden. Maar dan kunt u altijd grenzen respecteren hier, en wees duidelijk dat je het over de muziek of de rol, niet direct over de student. Het is het beste om te werken met de veronderstelling dat zij dus waarschijnlijk op een kwetsbare fase in het leven, en moeten worden behandeld met bijbehorende gevoeligheid. Het is aangeraden dat dit wordt verduidelijkt in de eerste les.