Efasit Ice-Gel

Efasit Ice-Gel

€ 4.00

Meer informatie >>

Naam: Efasit Ice-Gel
Prijs: € 4.00
Tags: Gezondheidsproducten, Voeten en Benen, Voetongemakken, Vermoeide Voeten,

Efasit Ice-Gel zorgt voor mooie gezonde voeten. De gel verkoelt en ontgeurt de voeten en blaast deze nieuw leven in. Ideaal voor na het sporten, tegen warme voeten en als middel tegen nare geurtjes.&nbsp Als je ooit hebt gewerkt in een moleculaire of medische biologie onderzoekslaboratorium, de kans groot dat een van de eerste dingen die je weefselkweek geleerd was (Of de microbiologie equivalenten). Zelfs als je niets over biologie weet, heb je waarschijnlijk gehoord vermeldingen van celkweek op het nieuws, of op zijn minst gehoord over de resultaten van de studies in weefselkweek. Als je hoort over cellijnen, heb je cultuur. Als je hoort over een laboratorium studie waaruit blijkt dat uw favoriete chemische kankerverwekkend is, heb je waarschijnlijk gekregen cultuur Voetongemakken. Als je hoort over nieuwe proeven op een wonder kanker te genezen, dat is effectief gebleken in voorlopige laboratoriumtests te zijn, je hebt Waarschijnlijk kreeg de cultuur. Alles van zombie-epidemie tot? 10.000 Animal gratis rundvlees is celcultuur. Wat is weefselkweek (Tc)? Het is bij specifieke cellen te nemen van een multi-cellulair dier en groeien ze in een schotel vol voedingsstoffen (A nabootser van bloedserum). De punt hiervan is om een systeem waarop experimenteren en vereist geen groei creëren en het doden van veel mensen iets dat, om wat voor reden, beschouwd als onethisch Efasit Ice-Gel.

Vooral als het is de mens stelt u voor het gebruik van. Typisch, mensen of zoogdieren weefsels worden gebruikt bijzonder model organismen zoals muizen. U kunt gebruik maken van gezonde of zieke cellijnen uit allerlei verschillende organen. Als je eenmaal zijn opgegroeid een mooie partij van cellen in je gerecht, kunt u zien hoe ze reageren op uw kanker medicijn, milieucontaminant, of nieuwe junk food ingrediënt Voeten en Benen. Je kunt precies zien hoe het gedrag van je cellen verandert over de minuten, uren en dagen van de blootstelling; hoe ze te herstellen na de chemische werd weggespoeld; hoe uw kanker medicijn werkt in tientallen verschillende tumoren; hoe uw junk food ingrediënt werkt in de oude en jonge, mannelijke en vrouwelijke, fit en vet; en hoe uw milieucontaminant wisselwerking met andere milieuverontreinigende stoffen. Als je maar hard genoeg werkt, kunt u alles wat u wilt weten over uw chemische binnen een week Efasit Ice-Gel. Veeg kanker en de wereld te redden door komende maandag weten. Tenminste, dat is wat de beweging dier rechten willen doen geloven. En de roddelpers val voor het dagelijkse. Het probleem is, is het zeer gemakkelijk om te oppervlakkig interessante antwoorden te krijgen met behulp van tc. Dat maakt het zeer eenvoudig om een journalist die je hebt te overtuigen belangrijke resultaten, maar erg moeilijk om een wetenschapper te overtuigen Voeten en Benen. Dat wil niet zeggen dat tc is niet belangrijk. Maar alles wat we meten in tc is een schatting van wat er gebeurt in het echte leven situaties.

Het is een model dat surrogaat gebruikt maatregelen waaruit we hypotheses over wat er gebeurt in de werkelijkheid te ontwikkelen. U wilt uw toekomstige bestuurders van kant te beschermen over de gevolgen. Al heel vroeg in het ontwerpproces, heb je een ingenieur gedrag sterkteproeven op verschillende materialen en ontwerpen voor de deuren. Vanuit dit, kunt u een beperking van het gebied van het ontwerpen en maken hypotheses over welke ontwerpen zal het beste presteren op de weg. Maar je kunt niet zeker zijn dat de sterkste materiaal de beste bescherming tegen verwondingen en de dood zal bieden. Je zou willen spelen met de crash test dummies, alvorens de auto op de weg. En zodra de auto op de markt is, zou je analyseert incidenten. Want als de deur van de auto is bevestigd en op de weg, een groot aantal van andere variabelen in het spel komt Voeten en Benen. En zo is het met, eh. Wat was opnieuw het onderwerp? Weefselkweek. cellen niet evolueren voor groei in een schotel. Ze zijn niet afgestemd te overleven in afwezigheid van huid, een immuunsysteem, een spijsvertering, lever en nieren. Ze zijn niet bedoeld om te leven zoals zeepokken plastic.

Maar als je hebt gewerkt met hoogwaardige research cellijnen, dan weet u dat het is verrassend eenvoudig om ze te laten groeien in een schotel. Voed ze om de paar dagen, en zij zullen gelukkig leven voor vele maanden. Nou gaan en zeggen dat aan de post docs en technici die het op die manier gemaakt. Ze waren tot middernacht verwerking walgelijk brokken van vers weggesneden tumor Efasit Ice-Gel – Ze brachten maanden uitproberen van verschillende combinaties van voedingsstoffen en fungiciden in een poging om de cellen te overleven langer dan een week. Ze kunnen gemakkelijk te groeien nu zijn, maar denk niet dat er was geen inspanning bij. Miljarden cellen stierven in het proces van het maken van die paar groeien. Onder deze omstandigheden, kun je moeilijk verwachten dat de cellen niet zijn geëvolueerd een beetje. Je bent hen introduceren aan een groot aantal nieuwe mutagene stoffen door ze uit de buurt van de bescherming van de huid. En zet alles in een nieuwe omgeving gaat om nieuwe selectie druk bedoel. Als je dan eindelijk lukt om vereeuwigen uw cellijn, is het omdat je perfect hebben aangepast aan de voorwaarden voor de cellen, of omdat de cellen zich hebben aangepast aan de omstandigheden? Er zijn allerlei redenen waarom tc niets meer dan een benadering van wat er gebeurt in het echte leven.