Elvive Shampoo Arginine Resist X3

Elvive Shampoo Arginine Resist X3

€ 4.00

Meer informatie >>

Naam: Elvive Shampoo Arginine Resist X3
Prijs: € 4.00
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Shampoo, Droog en Beschadigd Haar, Elvive

Geef uw haar weer optimale sterkte tot in de puntjes met Elvive Shampoo Arginine Resist X3. De formule heeft een drievoudig actief weerstandsprogramma met Arginine. Dit zorgt voor herstructurering van de haarvezel, voedt het haarzakje en maakt het haar Let goed op uw vitamine D-niveaus. Volgens deze nieuwe studie, het kan het verschil maken in uw overlevingskansen te maken. Onderzoekers aan de universiteit van Californië, San Diego analyseerde gegevens van 4433 vrouwen met borstkanker uit vijf verschillende studies. Ze keken naar 25 hydroxyvitamine d, een belangrijke metabole vorm van de vitamine Shampoo. De vrouwen hadden hun vitamine D-niveaus gemeten op het moment dat ze werden gediagnosticeerd met borstkanker. De UCSD onderzoekers vinden dat vrouwen met hogere bloedspiegels van vitamine D waren twee keer zoveel kans om borstkanker te overleven in vergelijking met vrouwen met lage niveaus. Vrouwen in de studie met een hogere serum vitamine D had een gemiddeld niveau van 30 nanogram per milliliter 25 hydroxyvitamine d. Dus deze gegevens suggereren de meeste borstkankerpatiënten nodig hebben om hun vitamine D-niveaus verhogen. En het verhogen van vitamine D-niveaus zal boost overlevingskansen helpen Elvive Shampoo Arginine Resist X3. Ik heb het bijhouden van het belang van vitamine D voor vele jaren. Het beste onderzoek dat wij hebben over vitamine d komt uit mijn collega, dr. Michael Holick van Boston University School of Medicine. Hij wijst erop dat vitamine D werkt als een hormoon in het lichaam.

En die eigenschap helpt verklaren waarom het een belangrijke rol speelt in het voorkomen van zo vele chronische ziekten Elvive. Holick en zijn collega's onlangs gevonden dat vitamine d invloeden bijna 400 verschillende genen. U ziet, vitamine D verbetert de communicatie tussen cellen. Het blijkt ook op een gen dat een zeer belangrijk eiwit dat blokkeert agressieve celdeling. Natuurlijk, ongecontroleerde cel maakt divisie is een van kanker hallmark trekken. Maar vitamine D voorkomt schurkenstaten cellen uit te delen en vermenigvuldigen. Dit is niet de eerste studie aan dat kankerpatiënten baat hebben bij vitamine therapie tonen. In het maartnummer van mijn insidersCures nieuwsbrief, ik zei het je ongeveer twee andere voedingsstoffen aangetoond te helpen bestrijden van kanker Elvive Shampoo Arginine Resist X3. Maar de meeste conventionele oncologen willen vitaminen maken in een rode haring. En zij beweren vitaminen interfereren met conventionele kankertherapieën. Ik zet die misvatting om te rusten in het centrum voor integratieve geneeskunde aan thomas Jefferson University ziekenhuis toen ik gericht het 10 jaar geleden Shampoo. Maar bij de meeste kanker centra in het hele land, vele oncologen nog waarschuwen hun patiënten tegen het nemen van vitaminen. auteurs Deze studie pleiten is het hoog tijd om dit beleid. Heather hofflich veranderen, de studie heeft gevolgen voor waaronder vitamine d als een aanvulling op de conventionele behandeling van borstkanker. De auteurs dringen er ook patiënten om hun vitamine D-niveaus gecontroleerd voordat de behandeling begint.

Ze willen ook oncologen aan vitamine D toe te voegen aan borstkanker patientsStandard zorg. Volgens aan de eerste auteur van de studie, dr. Garland, is er geen dwingende reden om te wachten voor verdere studies naar vitamine D-supplementen in standaard zorgregimes te nemen, omdat een veilige dosis vitamine d nodig om hoge serumconcentraties te bereiken boven de 30 nanogram per milliliter heeft al vastgesteld. Als je borstkanker hebt, neem deze dagelijkse verzending en een kopie van het eigenlijke onderzoek aan uw oncoloog Haarverzorging. Zoals altijd, ik omvatte de studie van de volledige citaat hieronder mijn afsluitende groet. Veel artsen beginnen te vangen op de vitamine d crisis. En hopelijk uw oncoloog is een van hen! Zelfs als u niet beschikt over borstkanker, vraag dan uw arts voor een vitamine d bloedtest. Dit is vooral belangrijk in deze tijd van het jaar. Na zes maanden van onvoldoende zonlicht in de meeste delen van het land, zijn de kansen goed je levels zijn lage. Het feit is, de meeste mensen niet genoeg zonlicht om optimale vitamine D op peil te houden. dus ik raad het nemen van een dagelijkse vitamine D-supplement van 5.000 IE gedurende het hele jaar. Studies hebben aangetoond dat blootstelling aan ultraviolet (UV) straling van de zon en indoor looien schade het DNA in onze huidcellen Elvive Shampoo Arginine Resist X3 – Dit verhoogt niet alleen het risico van een persoon voor huidkanker, het kan ook leiden tot vroegtijdige veroudering van de huid in de vorm van rimpels en zonnevlekken.

Het is mogelijk om levendige huid op elke leeftijd, zolang je stappen om goed zorg voor uw huid te nemen, aldus de raad gecertificeerd dermatoloog bethanee j. Schlosser, MD, PhD, faad, assistent-professor in de dermatologie en directeur van vrouwen gezondheid van de huid aan de Northwestern University, Feinberg School of geneeskunde in Chicago. Bijvoorbeeld, het dragen van zonnebrandcrème beschermt de huid tegen zowel schadelijke UVA- en UVB-stralen en is een van de meest effectieve manieren om rimpels en zon schade te voorkomen. Voor meer manieren om vroegtijdige veroudering van de huid, dr. deodorantzeep voorkomen, op basis van alcohol toners en producten die parfum bevatten, kan veroudering van de huid achterlaten geïrriteerd en droog gevoel. Als je wilt om de tekenen van veroudering te verminderen, vraag dan uw dermatoloog of een product dat een retinoid bevat, zoals tretinoïne, goed voor je kan zijn.