Emdee Omslagband Rug Schouder Met Hot Cold Pack

Emdee Omslagband Rug Schouder Met Hot Cold Pack

€ 22.50

Meer informatie >>

Naam: Emdee Omslagband Rug Schouder Met Hot Cold Pack
Prijs: € 22.50
Tags: EHBO, Ondersteuning Lichaam, Rugsteun, Emdee

Deze multifunctionele omslagband van Emdee is voorzien van een bijpassend hot & cold pack. Hij is speciaal ontworpen om de rug of de schouders de benodigde ondersteuning en verlichting bieden.&nbsp De scout resultaten staan in contrast met de enorme lichaam van sibutramine gegevens voor de op te evalueren labelen patiëntenpopulatie, waaronder 46 gecontroleerde klinische studies en meer dan 6 miljoen patiëntjaren van gebruik geaccumuleerde meer dan 13 jaar waarin het product beschikbaar is geweest. Deze gegevens niet aan de overtollige cardiovasculair risico gevonden in de verkenner studie bevestigen Rugsteun. De vrijwillige terugtrekking van sibutramine in de u. Volgt een 11 maand proces, te beginnen in november 2009, toen Abbott onmiddellijk gemeld FDA van de scout voorlopige resultaten onmiddellijk na ontvangst van die resultaten. het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) opgeschort handelsvergunning voor alle anti obesitas medicijnen met sibutramine in januari 2010. Abbott label wijzigingen ingediend bij de FDA in januari 2010 om het juiste gebruik van het product op basis van de voorlopige scout bevindingen verder te verzekeren Emdee Omslagband Rug Schouder Met Hot Cold Pack. In de loop van de komende negen maanden, Abbott uitgevoerd en voorzien van een groot aantal analyses om FDA en andere wereldwijde regelgevende instanties voor de bepaling van de toepasselijkheid van de scout gegevens aan de goedgekeurde patiëntenpopulatie.

Deze analyses bevestigden de geschiktheid van het huidige label: Dat mensen met reeds bestaande hart-en vaatziekten de medicatie niet moet nemen EHBO. Deze analyses ook daar bevestigd was geen verhoogde risico in de goedgekeurde patiëntenpopulatie. Abbott voorzien van een uitgebreid overzicht van deze analyses op het september. 15, 2010, Openbare adviserende paneel met 16 deskundigen die door de FDA geselecteerd. Dat panel beoordeeld en besproken met de beschikbare gegevens over sibutramine. Patiënten moeten het gebruik van sibutramine staken en hun arts te raadplegen voor alternatieven. Patiënten kunnen Abbott's medische informatie lijn in de u bellen. Abbott is het hebben van lopende besprekingen met de regelgevende autoriteiten in landen waar sibutramine wordt op de markt en anticipeert op het sluiten van deze besprekingen in de komende dagen Emdee Omslagband Rug Schouder Met Hot Cold Pack. De volgende informatie weerspiegelt de huidige etikettering van producten en heeft altijd verstrekt aan zorgverleners en in de publieke communicatie over meridia. Meridia (Sibutramine hydrochloride monohydraat) is een recept geneesmiddel dat wordt gebruikt om te helpen met overgewicht of obesitas mensen afvallen Emdee. Meridia zou moeten zijn gebruikt in combinatie met een caloriearm dieet. gebruikt of voor het gebruik van Meridia een type geneesmiddel gebruikt voor de behandeling van depressie genomen genaamd een monoamine oxidase remmer (MAO-remmers) in de afgelopen twee weken. MAO-remmers mag niet worden ingenomen gedurende ten minste twee weken.

MAO-remmers mag niet worden ingenomen gedurende ten minste twee weken na het stoppen van meridia. Mensen moeten hun arts of apotheker te vragen als ze niet zeker weet of een van hun geneesmiddelen zijn MAO-remmers. Heb je al een eetprobleem genaamd anorexia nervosa of boulimia nervosa. het nemen van bepaalde andere gewichtsverlies medicijnen. Ben allergisch voor sibutramine hydrochloride monohydraat of andere ingrediënten in meridia. Meridia kan ernstige bijwerkingen, waaronder grote stijging van de bloeddruk of hartslag (Pulse) bij sommige mensen. Patiënten moeten noemen veroorzaken hun arts meteen als ze controleren hun bloeddruk en het is hoger dan normaal voor hen, of als ze symptomen van hoge bloeddruk, zoals hoofdpijn, duizeligheid of wazig zien EHBO. Voor aanvang van meridia, moeten patiënten hun bloeddruk en hartslag hebben gecontroleerd door hun arts. Hun arts moet blijven controleren van hun bloeddruk regelmatig tijdens het gebruik van Meridia. Het is belangrijk dat patiënten regelmatige check-ups met hun arts terwijl ze het nemen van meridia. Mensen moeten niet meridia nemen als ze een ernstige lever- of nierziekte, zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, of als ze borstvoeding geven. Patiënten moeten hun arts te vertellen of ze hebben of ooit hebben glaucoom, nier- of leverproblemen, toevallen, bloedingen, galstenen of depressie gehad, zwanger bent of van plan zwanger te worden of borstvoeding geeft Emdee Omslagband Rug Schouder Met Hot Cold Pack – Met behulp van meridia met bepaalde andere geneesmiddelen kunnen invloed hebben op hoe meridia of de andere geneesmiddelen werken. inclusief recept en niet-receptplichtige geneesmiddelen, vitaminen en kruiden supplementen.

Patiënten moeten vooral vertellen hun arts als ze nemen: A monoamine oxidase remmer (MAO-remmers) geneeskunde, andere gewichtsverlies medicijnen, hoest en verkoudheid medicijnen, migraine medicijnen, geneesmiddelen gebruikt om depressie, verdovende pijnstillers, lithium, tryptofaan, of geneesmiddelen die het bloed verdunnen. Serotonine syndroom te behandelen, dat kan gebeuren wanneer mensen nemen meridia met bepaalde andere geneesmiddelen die een stof in de hersenen serotonine beïnvloeden. Patiënten mogen geen andere geneesmiddelen met meridia tenzij hun arts hen heeft verteld. Bloeden kan gebeuren als patiënten hebben een aandoening die veroorzaakt bloedingen of als zij een bloedverdunnende medicijnen. Bepaalde gewichtsverlies medicijnen hebben een zeldzame, maar levensbedreigende probleem dat de bloeddruk in de longen (pulmonale hypertensie) beïnvloedt.