Energetica Natura Omegazol 3 200ml

Energetica Natura Omegazol 3 200ml

€ 25.50

Meer informatie >>

Naam: Energetica Natura Omegazol 3 200ml
Prijs: € 25.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Therapie, Orthomoleculair, Energetica Natura

Energetica Natura Omegazol 3 bevat meervoudig onverzadigde omega-3 vetzuren uit visolie. Om de smaak te verbeteren is natuurlijk citroenaroma aan de visolie toegevoegd. Deze drinkolie is praktisch in het gebruik, vooral bij hogere doseringen.  Omega-3:- Een nes scan wordt meestal uitgevoerd tijdens onze patientsInitial bezoek. Het helpt ons een breed beeld van wat er gaande is in het lichaam. De nes scannen begint met het plaatsen van uw hand op het invoerapparaat. Jouw menselijk lichaam veld informatie wordt naar de computer waar het wordt vergeleken met een optimaal menselijk lichaam veld overgebracht Vitamine en Supplementen. Legendarische en beminnelijke Franse wetenschapper jack Masquelier, een van de grote pioniers op het gebied van de fotochemie en de menselijke gezondheid, overleed dinsdag, februari 24, in Bordeaux, Frankrijk. Ruim zestig jaar geleden, in juli 1948, Jack Masquelier publiceerde zijn proefschrift over de succesvolle isolatie en chemische beschrijving van de fyto voedingsstoffen die we vandaag kennen als oligomere of OPC's. Dat zelfde jaar diende hij een patent voor de industriële methode om de eerste botanische product op basis van OPC's Energetica Natura Omegazol 3 200ml. Masquelier baanbrekende en altijd innovatieve rol in het onderzoek, de isolatie, identificatie en therapeutische en dieet toepassingen van OPC's, twee botanische producten gevolgd.

In de jaren 1960, een botanische geneeskunde op basis van OPC's geïsoleerd van pinus maritima schors zag het licht van de dag, volgde tien jaar later door een product dat is vervaardigd uit vitis vinifera zaden OPC's gebaseerd geneeskrachtige Supplement – Therapie. In Frankrijk worden deze geneesmiddelen nog vandaag. verkocht Tijdens de jaren 1980 deze complexe, maar goed gekarakteriseerd fytonutriënten, werden geïntroduceerd op de natuurlijke producten op de markt. Vandaag, OPC's Masquelier's worden verkocht over de hele wereld als voedingssupplementen. De naoorlogse periode, toen Masquelier begon zijn onderzoek, werd gekenmerkt door een stijging van de rente in flavanolen, de groep van bio-actieve stoffen waartoe proanthocyandins behoren. Forsyth eerst geïsoleerd flavanolen uit verse coco bonen Energetica Natura Omegazol 3 200ml. In dat zelfde jaar, met behulp van OPC Masquelier's, het engels phytochemist e. Bate smith, werkzaam bij Cambridge (Verenigd Koninkrijk), ontwikkeld en voor het eerst beschreven een kleuring methode om de aanwezigheid van sporen in plantaardige materialen. wetenschappelijk werk Masquelier was rudimentaire in de vroege ontwikkeling van twee gebieden van de wetenschap: Fytochemie en de gezondheid van de mens Energetica Natura. vinden dat de nomenclatuur gebruikt op het gebied van fytochemie en plantkunde gemakkelijk zou kunnen leiden tot verwarring en onduidelijkheid wanneer toegepast op het gebied van voeding en farmaceutische producten, Masquelier, samen met zijn levenslange vriend en collega dr.

Jean Michaud, gericht op, en slaagde in de karakterisering van OPC's gebaseerde producten in overeenstemming met de voedings- en farmaceutische normen, waardoor het geschikt is voor het gebied van de gezondheid van de mens. Door onvermoeibare wetenschappelijk onderzoek, dr. Masquelier onthulde de vele voordelen voor de gezondheid van de OPC's. Masquelier was dat OPC's te versterken en te beschermen bloedvaten en vaatfunctie, zo essentieel voor het functioneren van elk orgaan in het lichaam. Deze set in beweging een reeks van onafhankelijke klinische studies door verschillende andere wetenschappers die dr. Masquelier bevindingen volgehouden en mits duidelijke argumenten voor het gebruik van OPC's MASQUELIER's® verbindingen in de Franse vasculo beschermende geneesmiddelen Vitamine en Supplementen. Masquelier verder kunnen verklaren intense en onmiddellijke positieve effecten OPC hebben op het menselijk lichaam als hij ontdekt dat OPC neutraliseert vrije radicalen, de oorzaak van schijnbaar niet verwante degeneratieve aandoeningen en vroeg begin van leeftijd samenhangende veranderingen in het lichaam. Hij vond dat OPC's zijn krachtige antioxidanten en zijn uniek in hun vermogen om te werken in zowel waterige en lipide fase om superieure antioxidant ondersteuning te bieden. ontdekkingen Jack Masquelier's zijn sterk wereldwijd beïnvloed de menselijke gezondheid, en grote betekenis hebben opgedaan in dit tijdperk, toen de levensverwachting is toegenomen, terwijl vergezeld van een even dramatische toename van cardiovasculaire en andere degeneratieve ziekten Energetica Natura Omegazol 3 200ml – Zijn producten zijn gegroeid in de relevantie in een wereld die fundamenteel is veranderd sinds hun ontdekking.

Toen mijn zoon Peter en ik gaan uit Het is niet ongebruikelijk voor mensen om fawn over hem een beetje. Het maakt me glimlachen als ik zie hem vaak horen we. Als een moeder opvoeden van een kind met zo veel gezondheidsproblemen als peter heeft te kampen gehad, deze opmerkingen helderen Mijn Dag op. Peter werd geboren met een arterioveneuze malformatie (Avm) in zijn lever, wat betekent dat zijn aders en slagaders waren niet goed aangesloten. Toen hij slechts zeven maanden oud was, de AVM volledig ontwricht de bloedtoevoer naar zijn lever en de dunne darm, waardoor meerdere gaten in zijn dunne darm. Op onze lokale ziekenhuis, peter had een operatie aan de avm verwijderen en drie meer te redden wat er over was van zijn darmen.