Energetica Natura Relaxol Capsules 90st

Energetica Natura Relaxol Capsules 90st

€ 26.50

Meer informatie >>

Naam: Energetica Natura Relaxol Capsules 90st
Prijs: € 26.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Vitamines en Mineralen, Mineralen, Magnesium, Energetica Natura

Energetica Natura Relaxol Capsules kan helpen bij geestelijke druk en inspanning. DoseringEen à twee capsules 2 tot 3 maal per dag of zoals geadviseerd.Lees voor gebruik de bijsluiter. &nbsp Hij kon geen voedsel goed te verteren, dus moest hij al zijn voedingsstoffen intraveneus ontvangen (IV), door middel van een medicijn genaamd totale parenterale voeding (TPN). Het hebben van een kind op TPN is een levensstijl, zowel voor de patiënt en ouders. Het vereist koelen iv zakken en medicijnen, en het opslaan van grote hoeveelheden buizen, caps, alcohol preps, pompen, dressing verandering kits, en andere benodigdheden Vitamines en Mineralen. Er is een dagelijks ritueel van de voorbereiding van de geneeskunde en aansluiten het, en omdat TPN vereist een permanente centrale lijn voor toegang iv, is er altijd een risico op infectie die moet worden nauwlettend gevolgd. Peter wakker en ik take down zijn TPN tas, spoelen van de lijn met een zoutoplossing en een kleine hoeveelheid van een van beide heparine of ethanol om het schoon te houden. Wij beschermen de perifeer geplaatst centrale katheter (Picc) lijn in zijn arm met een beenwarmers sok, en gaan we naar beneden om te ontbijten. (Sommige ochtenden de lakens nat zijn, omdat hij krijgt zoveel nachts vocht Energetica Natura Relaxol Capsules 90st. Rond de middag, ik neem een nieuwe tpn tas uit de koelkast, dus het zal kamertemperatuur door avond. Na het diner, peter's vader of i vegen van de eetkamer tafel en neem een plastic cafetaria lade die we gebruiken voor TPN voorbereiding.

De lade is gemakkelijk om naar beneden te vegen met alcohol en geeft ons een zeer schone ondergrond om op te werken Magnesium. We injecteren de TPN tas met een spuit van multivitaminen, monteren de slang, bevestigen aan de TPN zak en de iv pomp. Peter neemt ook een lipide (vet) Omegaven genaamd, die een tweede pomp moet worden, en krijgt ook een slangenset up. Voorbereiding tpn behandeling thuis bij het slapengaan, peter's vader of ik niet een paar handschoenen, het reinigen van de dop van de PICC lijn voor een goede 30 seconden met een alcohol prep, spoelen met een zoutoplossing, en bevestig de TPN en Omegaven slangen Energetica Natura Relaxol Capsules 90st. We dubbel te controleren van de tarieven en bedragen geprogrammeerd op de pomp en dan stop hem in voor de nacht. Om middernacht, hangen we een tweede fles Omegaven. In de ochtend, een van ons hecht een kleine zoutoplossing zak om de slang te spoelen het laatste beetje van Omegaven uit de slang. Daarna is de routine begint helemaal opnieuw. Een keer per week, mijn man en ik veranderen peter's picc lijn dressing Vitamines en Mineralen. Dit is een steriele procedure, gedaan met masker en handschoenen. Hoewel peter is zes en een half jaar oud, en we doen dit al met hem al jaren, zijn twee volwassenen nog steeds nodig omdat peter soms vergeet om stil te blijven. Als de PICC lijn komt uit tijdens de procedure, het betekent een reis naar de eerste hulp. Mijn man houdt zijn arm nog steeds, en ik doe het reinigen en de plaatsing van de nieuwe dressing.

Terwijl dit gebeurt peter kijkt naar een dvd en is heel goed met de 20 minuten durende procedure. Een keer per week, ik ook veranderen zijn picc lijn cap. Een cap verandering duurt ongeveer drie minuten, en peter is in staat om stil te blijven met slechts één ouder dit te doen. Omegaven en slangen een keer per week, onze lokale thuiszorg infusie bedrijf stuurt peter's TPN voor de week, samen met de slangen, alcohol en andere noodzakelijke benodigdheden. Ik zet de items weg in een kast gebruiken we alleen voor TPN leveringen en de TPN zakken gaan in een kleine koelkast die we speciaal gekocht voor peter's TPN en iv medicatie. (Een aparte koelkast helpt om de kans op het krijgen van medicijnen verontreinigde verminderen Energetica Natura. We krijgen Omegaven peter's in Boston Children's tijdens bezoeken aan het centrum voor geavanceerde intestinale revalidatie (Cair) team elke maand aan elke andere maand. Omdat we leven in Pennsylvania en de Cair team is in Boston, een veel communicatie gebeurt via de telefoon. Minstens een keer per week, ik praat met Peter's huis parenterale voeding (HPN) nurse practioner, Meghan dalton, np, msn, CPNP. Meghan heeft is een welkome aanvulling op medisch team peter sinds we elkaar ontmoetten vorig najaar Energetica Natura Relaxol Capsules 90st – Ik geef haar updates over hoe peter doet met zijn voedselinname, gewicht, urine en stoma-uitgangen, en de algehele gezondheid. Overal van eens per week tot eens per maand, peter heeft bloed werk afgetapt zijn picc lijn en we deze inleveren bij een lokale lab.

De resultaten worden vervolgens naar Boston Children's voor beoordeling gefaxt door zijn medisch team. Zodra het team geval peter's en recente bloed werk, Meghan heeft besproken komt terug naar mij met een plan. Soms praten we met een grotere frequentie als er iets nieuws aan de hand met peter. ik heb het volste vertrouwen dat ze hebben het beste belang peter's altijd op het hart, zelfs als medische zaken gebeuren op ongelegen momenten. peter bij mensen van boston kinderen vragen vaak waarom rijden we zeven uur naar plaats daarvan naar Boston Children's van ergens dichter reist door. Het begon allemaal toen peter's grootvader kwam over een artikel in de Wall Street Journal dat gedetailleerd hoe het werk van de Boston Children onderzoeker merk puder, MD, PhD is het redden van de levens van kinderen op TPN met een lipide Omegaven genoemd.