Enliven Sheergel Sensitive

Enliven Sheergel Sensitive

€ 1.50

Meer informatie >>

Naam: Enliven Sheergel Sensitive
Prijs: € 1.50
Tags: Verzorgingsproducten, Scheren en Ontharen, Man, Scheergel, Schuim, Enliven

Enliven Men Sheergel Sensitive met Aloe Vera is speciaal voor de gevoelige huid Disclaimer: Deze tijdschriften zijn afkomstig uit mijn opdracht voor PHRM 129 gemeenschap i IPPE. Op de laatste dag van mijn IPPE, ik afgezien recepten, bijgevuld de schappen en het doseren van de machine; en behandeld een paar vragen van klanten. Terwijl u naar het supplement gangpad voor vitamine D3, een klant vroeg me waar ze houtskool supplementen kon vinden. Aangezien ik niet weet waar ze zijn gevestigd, vroeg ik de apotheek technicus, die ook niet weten, en dan de store manager. Ik heb geleerd dat het zich in het supplement onder spijsvertering ondersteuning supplementen Scheergel. Het gebruik van de natuurlijke geneesmiddelen databank, vond ik dat een houtskool supplement (Ook bekend als actieve kool) wordt gebruikt als een antiflatulent aan beheren gas door het absorberen toxinen. Het kan ook worden gebruikt om hoge bloedlipiden, vergiftigingen, en cholestase zwangerschap beheren; en het voorkomen van een kater, maar bewijs voor deze toepassingen is vaag op zijn best. Na het afgeven van een plotselinge toestroom van recepten, ik bedankte de apotheek personeel voor hun behulpzaamheid in het onderwijzen van me over de functies van een openbare apotheek Enliven Sheergel Sensitive. Aan het einde van mijn 80 uur van IPPE ervaring in de gemeenschap, is het moeilijk te zeggen of ik weg zal terug van het bezitten van een apotheek of het oefenen in de gemeenschap. Voor nu, ik ben tevreden met deze verschillende instellingen te verkennen.

Aankomende in het tweede semester zal mijn IPPE zijn in een ziekenhuis. Waarom heb je besloten om de apotheek voor een beroep te kiezen Verzorgingsproducten. Ik koos apotheek als gevolg van mijn vrijwilligerswerk ervaring in het ziekenhuis tijdens mijn middelbare school jaren. Ik geniet van het helpen van mensen en de voldoening die ontstaat wanneer ik indirect geholpen had iemand beterschap. Als een apotheker, zal ik een persoonlijke band tussen zijn gezondheidszorg en de mensen. Ik zou helpen mensen gebruiken hun medicijnen en geven advies om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Ik zou vitale kennis van medicijnen en interacties tussen geneesmiddelen te brengen als een van de kernleden van de gezondheidszorg hen Enliven Sheergel Sensitive. Boven alles, i zou continu leren en verbeteren mezelf. Welke vaardigheden denk je dat je bezit, dat zal u toelaten om een goede apotheker in de komende jaren? Ik beschouw mijn vaardigheden in het onderwijzen van anderen, interpersoonlijke communicatie, en memoriseren mijn sterkste te zijn. Aan het einde van mijn drie jaar, gezien de kennis verkregen uit apotheek school, ik zal grondig zijn in de opvoeding van mijn patiënten Verzorgingsproducten. Gezien mijn ervaring als office assistant in een pediatrische neurologie kliniek, ik heb een beter begrip van het communiceren met andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. Memorization is een vaardigheid die gedurende mijn studiejaren werd gebruikt. Al deze vaardigheden zal me helpen uitgegroeid tot de beste apotheker die ik kan zijn.

Communicatie, verzekeringen verwerking, multi tasking, en leiderschap zijn de vaardigheden die zal moeten verbeteren om een betere apotheker geworden. ik moet mijn communicatie vaardigheden te oefenen om ervoor te zorgen dat de patiënt kan begrijpen wat ik ze te vertellen met eenvoudige, duidelijke taal. Ik was ook niet op de hoogte van wat verzekeringen de apotheek kon nemen. Multi tasking, zoals opgemerkt door mijn inzendingen, is moeilijk voor mij geweest, want ik ben niet gewend aan het hebben van meer dan twee personen werken samen met mij, patiënten en medewerkers interacties; en meerdere telefoons rinkelen op de achtergrond Scheergel. Ik denk dat dit te wijten is aan het feit dat ik nog steeds in mijn eerste jaar en niet zeker over mijn kennis om mijn werk sneller en efficiënter te doen. Tot slot, ten laste nemen is iets wat zowel beangstigend en spannend voor mij. Maar ik moet leren hoe te denken en snel te reageren in situaties hoeven mijn gezag. Welke vaardigheden heb je geleerd tijdens uw IPPE rotaties dat je geholpen om een beter intern of apotheek student geworden? Tijdens mijn IPPE, ik heb geleerd om te werken met het personeel te werk te coördineren: Het beantwoorden van telefoontjes wanneer anderen bezig waren; doseren prioriteit medicijnen voordat de behandeling van de overige voorschriften; en duidelijk communiceren wanneer anderen nodig om te weten wat er gaande was Enliven Sheergel Sensitive – Ik heb ook geleerd om het recept software te gebruiken (ik. Transfer recepten, kijk omhoog inventaris), vragen patiënten vragen over hun gezondheid om beter advies te geven, te communiceren beleefd en bondig met de patiënten; en worden meer gewetensvolle over bijpassende NDC nummers om medicijnen en het recept. Met nu minstens 7 scholen van de apotheek in Californië, en minder banen voor apothekers hoe ga je om iemand te overtuigen om u te huren dan een andere apotheker met meer ervaring? Gezien de tendens van medicatie therapie beheer (Mtm) en de oprichting van farmaceutische zorg identiteit in apothekers, zou ik nodig om een sterke kandidaat op het gebied van leiderschap, farmacotherapie kennis, en rotatie-ervaring zijn.