Epigenar Vir

Epigenar Vir

€ 40.00

Meer informatie >>

Naam: Epigenar Vir
Prijs: € 40.00
Tags: Aroma en Bloesem therapie, Remedies, Epigenar

Epigenar Vir is een voedingssupplement – oliepreparaat.Dosering1-2x daags 1-5 druppels, maximaal 10 druppels per dag, tenzij anders geadviseerd Een heel speciale band bestond tussen vrouwen en hun broers. zusters moesten hun broers te behandelen als zij hun toekomstige echtgenoten zou behandelen. Bijvoorbeeld, als een persoon in een gezin deed iets verschrikkelijk, de hele familie zou moeten lijden onder de gevolgen. In de afgelopen maanden is er een vlaag van wetenschappelijke artikelen gepubliceerd dat de bevindingen voor het eerst gepubliceerd in 1994 uitbraakt geweest. De eerste bevindingen in 1994 verklaarde dat Wasabia japonica gedood blaaskanker cellen. Nu is de laatste kranten zeggen dat kruisbloemige groenten, en met name broccoli doet hetzelfde Remedies. Dit is niet echt verwonderlijk, aangezien ze zijn allemaal uit dezelfde familie van planten. Een van de dingen die niet wordt vermeld, is dat Wasabia japonica bevat meer dan 40 keer de hoeveelheid van het werkzame bestanddeel (Isothiocyanates) dan broccoli en is daarom van een kandidaat voor behandeling van blaaskanker dan iets anders. Ik neem het probleem ontstaat uit het feit dat broccoli eenvoudig kan worden gekweekt, terwijl Wasabia japonica is iets moeilijk te kweken. Ook een deel van de meest recente studie aan dat het toevoeren van de ratten (die het onderwerp van het experiment) een gevriesdroogde broccoli in plaats van ruwe broccoli was zelfs effectiever in het omgaan met de blaaskanker Epigenar Vir.

Nu schiet de bovenstaande informatie samen, lijkt het erop dat het gebruik van gevriesdroogde Wasabia japonica poeder als een preventieve maatregel ten goede zal komen (I) die lijden aan blaaskanker, (ii) die onlangs gediagnosticeerd met blaaskanker, en (iii) degenen die willen om het risico te verminderen krijgen blaaskanker Epigenar. Dit stemt ook met andere studies die aantonen de consumptie van Wasabia japonica verhoogt de hoeveelheid isothiocyanaten (ITC) uitgescheiden via de urine bij de mens. De nieuwste studies maken de hypothese dat de aanwezigheid van ITC in de urine geeft aan dat er ook ITC in de blaas waar het wordt vastgehouden tijdje. Hierdoor blootstelling van blaaskanker cellen die ITC dat vernietigen. Het is niet echt onredelijke aanname aangezien de incidentie van blaaskanker in Aziatische landen, waar ze verbruiken een grote hoeveelheid ruwe kruisbloemige groenten, is laag in vergelijking met westerse samenlevingen Epigenar Vir. Dus omdat we als samenleving niet genieten van de smaak van rauwe kool, of kom naar die kwestie, zelfs de smaak van gekookte kool, hoe doen de westerse samenlevingen verminderen van de incidentie van blaaskanker onder het is burgers? Het simpele antwoord is op de gevriesdroogde poeder nemen als voedingssupplement Epigenar. De eenvoudigste manier om dit te doen is in de vorm van capsules. Met deze methode is het mogelijk om een gelijkwaardige portie 150gm van kruisbloemige groenten rauw te consumeren, door het nemen van drie 250mg capsules per dag.

Daarom is het mogelijk om de voordelen te krijgen zonder dat met de smaak. heeft uw arts u vertellen over dit, of zelfs weten te zetten? Waarschijnlijk niet. De meeste tijden, artsen zijn zo overweldigd door de patiënten ze geen tijd hebben om bij te blijven met de nieuwste onderzoeken of de bevindingen. Als u last heeft van blaaskanker of weet iemand die het vervolgens laten weten over deze bevindingen. Vroeg of laat een aantal grote farma zal een synthese van de actieve ingrediënten en noemen het een aantal mooie naam, zodat ze de blaaskanker lijder kan opladen via de neus voor een natuurlijk voorkomende kanker killer. Je hoeft niet te wachten op de FDA om een decennium te besteden aan bepalen of u dit natuurlijk voedsel kan nemen als een drug Epigenar. Je kan het nu krijgen van en zorg ervoor dat u of uw geliefde is in staat om te overleven de komende tien jaar tenminste. Koop het nu voor de FDA en alles wat het wordt geassocieerd trawanten beslissen voor u dat dit voedsel is gevaarlijk voor uw gezondheid. biotine, fosfor, magnesium, selenuim, mangaan. Glucerna maaltijd bar voor mensen met diabetes, stuk chocolade, 4 tellen dozen, 2. Effectiviteit van een kruidenpreparaat met echinacea, propolis en vitamine C in het voorkomen van infecties van de luchtwegen bij kinderen. Archives of Pediatric and Adolescent geneeskunde.

Sinds de passage van de voedingssupplementen gezondheid en onderwijs act in 1994, is de verkoop van kruiden consumentenproducten verhoogd met ongeveer 10 15% per jaar Epigenar Vir – Pallida en e angustifolia) is een van de meest populaire kruidengeneesmiddelen in Europa en de Nederland en wordt voornamelijk gebruikt voor de preventie en behandeling van de bovenste luchtwegen aandoeningen. Het immuunsysteem stimulerende werking van echinacea is aangetoond in dieren en in vitro studies. Propolis, een harsachtige stof verzameld uit verschillende plantaardige bronnen door honingbijen, heeft ook een geschiedenis van gebruik voor het beheer van luchtweginfecties. Studies hebben aangetoond propolis om antivirale en anti-inflammatoire activiteiten. Vitamin C (ascorbinezuur) gemeld een immuunstimulerende werking en hoge doses worden aangeprezen ter voorkoming en behandeling van de symptomen van de verkoudheid.