Erin Baker's, Homestyle Granola, Fruit & Nut, 12oz (340g)

Erin Baker's, Homestyle Granola, Fruit & Nut, 12oz (340g)

€ 4.00

Meer informatie >>

Product: Erin Baker's, Homestyle Granola, Fruit & Nut, 12oz (340g)
Prijs: € 4.00
Inhoud: 12oz (340g)
Trefwoorden: cornflakes, cornflakes, Erin Baker's, Cereal, Cereal

Erin Baker's, Homestyle Granola, Fruit & Nut, 12oz (340g): Erin Baker's, Granen, Cereal. Erin Baker's, Homestyle Granola, Fruit Nut, 12 oz (340 g) 20 gram Volle granen per portie, All-Natural Granola, Delicious, Handgemaakt en vers gebakken, Handig, hersluitbare verpakking, het is alleen maar natuurlijk. Dat we een gezond en lekker muesli van uitzonderlijke kwaliteit zou leiden. Vers gebakken tot in de perfectie in onze eigen bakkerij, wordt elke partij handgemaakt met behulp van de beste ingrediënten beschikbaar. Geweldig met melk, yoghurt, of gewoon uit de zak gegeten, Erin Baker's Homestyle Granola is de perfecte manier om je dag te beginnen. Erin Baker. Oprichter eigenaar. Andere ingrediënten. Volkoren haver, honing, schilfers geperste koolzaadolie, rozijnen, gedroogde cranberries (veenbessen, suiker, zonnebloemolie), haverzemelen, melasse, ongezoete kokos, walnoten, gemalen lijnzaad, amandelen, vanille-extract, natuurlijke abrikoos smaak. cornflakes Geproduceerd in een faciliteit die tarwe, pinda's, noten, eieren, soja, en zuivel verwerkt. Kan schelpen bevatten ander organisch materiaal. Dosering: 1/2 kop (55g). Doseringen per verpakking: Over 6. Calorieën: 240. Vet Calorieën: 90. Totaal vet: 10g. 15%. Verzadigd Vet. 2g. 10%.

Transvet: 0g. Cholesterol: Natrium. Totaal Carb. 32g. 11%. Voedingsvezels. 4g. 16%. Suikers. 12g. Protein. 5g. Erin Baker's, Homestyle Granola, Fruit & Nut, 12oz (340g) Vit. A. 0%. Vit. C. 0%. Calcium. 2%. Ijzer. 8%. De dagelijkse hoeveelheid is gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Uw dagelijkse waarden kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van hoeveel calorieën u inneemt. Calorieën: 2000. Totaal vet: minder dan 70g. Verzadigd Vet. Minder dan. 20g. Cholesterol: minder dan 300 mg. Natrium: minder dan 2400 mg. Totaal koolhydraten: 300g. Voedingsvezels: 25g. Deze muesli is fris, lekker en redelijk geprijsd. Ik zet het in yoghurt en eet zelf voor een zoete gezonde snack. cornflakes Ik hou ook van de andere smaken ook. Ik dacht dat het was zeer goed, maar niet genoeg noten. Vergelijkbaar met andere fruit / noten granolas. Dit is fantastisch! Ik hou van dit spul, de noten zijn een mooie aanvulling op een reeds gezonde muesli. Bedankt, biologisch. Ik hou van de smaak, maar vanwege de kleverige, rijke smaak, zal ik het eten met yoghurt. Normaal gesproken heb ik mijn muesli op zijn eigen. Teleurgesteld over STALE product dat het beste HEEFT OP DATUM VAN 2012/02/13. Enige manier om knapperig vers is om het zelf te maken. NIET WAARD MIJN tijd of moeite OM terugkeren last ANDERE ZAKKEN ZAL DE VOGELS ALSOF LOVE IT. Maar omdat verscheidene merken die lichaamsbouw supplementen bieden, is het zeer moeilijk om de beste supplement identificeren voor iedereen. Erin Baker's, Homestyle Granola, Fruit & Nut, 12oz (340g) Ongeacht leeftijd, deze aanvulling biedt vele voordelen voor de gezondheid.

Drie populaire bodybuilding supplementen te gebruiken. 4: gecontroleerde vermindering laboratoria. Als je in de gewoonte van binging en kan niet blijven zijn gedachten af te eten, dan kon je een grote hulp van eetlustremmers te krijgen. Cereal Terwijl de meeste hierboven genoemde calciumsupplementen zijn gericht op vrouwen die de menopauze, moeten we erop wijzen dat mannen ook calciumsupplementen en mineralen kan nemen om te helpen in de strijd tegen botverlies door osteoporose. Omega3 voordelen die lijden aan de ziekte. Dit zaad is een unieke mango fruit alleen te vinden in West-Afrika, juist in Kameroen. Geef uw geld niet verspillen aan die dure drankjes beweren creatine verhoogde absorptie van creatine. Daarom adviseer ik op zoek naar een effectieve en bewezen moleculair gedistilleerd producten. Het is mogelijk om voor ons lichaam zonder behulp van chemicaliën. Zorg ervoor dat de etiketten te lezen, op zoek naar deze supplementen. Dus mensen die in de eiwitrijk dieet moet regelmatig te oefenen. Het is ook bekend als essentiële vetten, vooral omdat het niet alleen kan produceren. Sinds visolie-industrie niet wordt gereguleerd door de overheid, deze bedrijven zijn vrij om elke claim ze willen maken. De DHA en EPA vetzuren samen om ons hart gezond te houden. De enige bekende en beschreven effecten verhoging van de energie, motivatie en concentratie, evenals een toename van de algehele gezondheid. Het vitamine-en mineralensupplementen een noodzaak in de moderne wereld.

We hebben sedentair geworden en zijn gewend geraakt aan een overvloed aan voedsel. cornflakes Er epidemische ziekten die mensen nauwelijks aandacht aan. Zodat u een goed verwachte proces van anti aging te bereiken, resveratrol supplementen hebben om een goede omgeving voor een ononderbroken procesflow geven. Erin Baker's, Homestyle Granola, Fruit & Nut, 12oz (340g) Met het vezelgehalte is uw huid wordt soepeler en stabieler gestructureerd. Gewoonlijk betekent dit dat het poeder alleen wordt ingekapseld in gelatinecapsules.