Esprit Eau De Toilette Spray For Men Urban Nature 30ml

Esprit Eau De Toilette Spray For Men Urban Nature 30ml

€ 16.00

Meer informatie >>

Naam: Esprit Eau De Toilette Spray For Men Urban Nature 30ml
Prijs: € 16.00
Tags: Parfum en Cosmetica, Mannen Parfum, Esprit

Esprit For Men Urban Nature is een eau de toilette spray voor mannen met een moderne, subtiele geur. De eau de toilette heeft een frisse groene topnoot en bloemige ondertonen die de natuur met de stad combineert. Eerst worden de zintuigen gestreeld met een Edie staat bekend om het dragen van shirts over een maillot en zwarte panty's. Het is iconische! Haar enorme kroonluchter oorbellen en knie hoge laarzen! Het is glamoureuze en chique! Edie zelf zei dat de reden dat ze droeg haar maillots is omdat ze een dansles dat ze ging naar en was te lui om te veranderen en gewoon gleed een shirt op eroverheen, niet zorgen te maken over andy bezig aan een opmars, omdat ze wist dat hij homo was had Parfum en Cosmetica. Dus eigenlijk, veranderde ze de mode voor altijd, omdat ze niet willen veranderen! Nu ik figuur in deze post, zal ik ingaan op hoe je een afgezwakt sedgwick outfit kan hebben, want ik begrijp niet iedereen kan rondlopen in maillots en hoge hakken! Nu is een ding dat echt gemaakt kijkje Edie's was haar haar (Maar dat zal zijn in deel 3 van deze kleine serie) dus toen kleden als haar, zou ik stel voor het doen van een opgestoken kapsel als je lang haar hebt Esprit Eau De Toilette Spray For Men Urban Nature 30ml. Een goede jaren '60 doen zal doen, zoals degene Sienna Miller droeg in de film Factory Girl, speelde ze Edie. Nu een goede manier om weg te komen met een blik Edie is mini jurken!

Ik ben een sucker voor mini niets! Ze was bijna altijd monotone met zilver, maar ze zou rood en groen soms introduceren. Nu als je wilt naar een turnpakje Edie ish gevoel hebben, korte broek en panty's zijn uw beste vriend Esprit. Maar als je niet wilt dat een meer moderne aanpak, zal strakke korte shorts doen de truc! Bij voorkeur in het zwart! Schoenen zijn in principe overal van korte, dikke hakken knie hoge hakken laarzen! Zwart of zilver! Haar oorbellen zijn uiteraard haar meest iconische accessoire. Lange, grote kroonluchter oorbellen! Je hoeft niet eens modern voor dit te gaan! Elke grote set van oorbellen zal werken! Probeer de oorbellen zwart, zilver te houden, of met juwelen Esprit Eau De Toilette Spray For Men Urban Nature 30ml. Twiggy is de mod koningin! Terwijl dezelfde vierkant gesneden om bijna alles, zoals edie, maar in tegenstelling tot ons het meisje, Twiggy droeg veel meer kleuren! Gelukkig heb ik niet te veel gaan in twiggy omdat haar blik is altijd in de mode! U kunt een korte, vierkante uitgesneden jurk zowat overal vinden! Twiggy droegen vaak witte panty's, maar in de latere jaren '60 toen haar mode had een meer psychedelische sfeer, zou ze beginnen met het dragen van roze, blauw, geel, etc Esprit. Schoenen waren bijna 100% van de iconische mod hiel. Eigenlijk, als de hiel is kort en dik, je goed bent. Theres niet veel zin om te proberen haar outfits moderner te maken, omdat de jaren '60 mod blik is nog steeds ongelooflijk modern!

Twiggy nooit echt had veel looks totdat ze verhuisde naar Biba in de jaren '70, maar ik zal niet ingaan op dat (Tenzij iemand wil dat ik ook) dus ik denk dat ik zal deze post eindigen hier. Ik hou van haar make-up, maar ik kon nooit trekken het uit. Ik zal niet liegen, zware eyeliner zoals deze meisjes droegen is niet voor iedereen. Maar ik geloof een of andere manier kan iedereen sedgwick of twiggs geïnspireerde make-up hebben. Als je nu een mooi rond gezicht en grote ogen, de jaren '60 dolly ogen ik kan bijna 100% garantie, kunt u trekken uit. Veel mensen zorgen is dat het istoo veel make-up '. En het is niet alsof iemand gaat lopen tot u en u vertellen' Re dragen van te veel oog make-up. Een andere zorg ik hoor is dat mensen denken dat de make-up is moeilijk, de snit vouw en de getrokken op onder wimpers Parfum en Cosmetica. Hoewel het raar kan de eerste paar keer dat je het doet, nadat u uw oog te leren vorm, het is zo makkelijk! De lijn niet omhoog gaan als een klassieke jaren '50 cateye, is de lijn ofwel gaat recht naar buiten of zelfs omlaag. Maar als het doen van edie make-up, kan de lijn omhoog gaan. Haar lijn niet altijd omhoog gaan, maar voor haar meer goed bekend oog make-up ziet er, de lijn was meer jaren '50 op zoek. De snede vouw moet je natuurlijke socket lijn volgen.

Witte eyeliner op je waterlijn is optioneel, maar maakt het magische gebeuren voor het maken van je ogen groter lijken Esprit Eau De Toilette Spray For Men Urban Nature 30ml – Nu Edie Sedgwick vaak net gezet een zware zwarte streep onder haar billen wimpers, dat verbonden is met de top eyeliner, en Twiggy trok op wimpers. Op basis van deze wimpers kost tijd, en beslissen of u liever dikker of dunner wimpers. Twiggs hield hare vrij dun en schuin hare. Edie is het meest bekend om haar zware ingevuld, dikke wenkbrauwen. Zowat iedereen kan goed met grote wenkbrauwen, zolang je een goede vorm. Haar make-up was natuurlijk omringd door de ogen kijken. Deze kijk hier is waarschijnlijk een van de, zo niet de meeste, bekende stijlen. Ze maakte zich erg bleek, zeer weinig tot geen blush, natuurlijke of lichtroze lippen en zeer zwarte ogen, werd witte oogschaduw gebruikt voor contrast. Edie's korte haar was een zeer donkere, rijke bruine dat ze gespoten zilver, niet gebleekt zoals de meeste mensen denken. Haar hele doel van haar stijl was om in principe uitzien als het meisje Andy Warhol. carrière Edie's als actrice en socialite eindigde rond 1969 70 ish en ze in71 getrouwd. Twiggy gebruikt deze zien er bijna door uit haar hele carrière als model.