Essential Organics Ultra B-Plex 100mg

Essential Organics Ultra B-Plex 100mg

€ 33.50

Meer informatie >>

Naam: Essential Organics Ultra B-Plex 100mg
Prijs: € 33.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Vitamines en Mineralen, Vitamine, Vitamine B, Essential Organics

Ultra B-Plex 100 is een hoog gedoseerd vitamine B complex. Vitaminen van de B-groep zijn van belang voor het zenuwstelsel. Ultra B-Plex 100 bevat een hoge dosering van vitamine B12 en B6. Dit zorgt mede voor energie. Wij adviseren vegetariërs om Ultra B- De 4 uur durende lichaam langzaam carb dieet (In tegenstelling tot wat veel mensen hebben gezegd) is geworden, of liever ik moet zeggen kan zijn, een ketogeen dieet. Ik heb dit vele malen gedocumenteerd in mijn patiëntenpopulatie behulp tim's protocollen (ik. In de meest algemene termen, een ketogeen dieet is een dieet dat ketonlichamen worden geproduceerd door de lever veroorzaakt Vitamines en Mineralen. Shifting stofwisseling van het lichaam weg van glucose en in de richting van de benutting van vet. Meer in het bijzonder, een ketogeen dieet is er een die koolhydraten beperkt onder een certan niveau (meestal 100 gram per dag). het induceren van een reeks aanpassingen plaats te vinden. UnderNormalDietary omstandigheden, het lichaam draait op een combinatie van koolhydraten, eiwitten en vetten. Bijgevolg wordt het lichaam gedwongen om een alternatieve brandstof energie vinden Essential Organics Ultra B-Plex 100mg. Eén van deze brandstoffen vrije vetzuren (FFA), die kan worden gebruikt door de meeste weefsels in het lichaam. De hersenen en het zenuwstelsel zijn niet in staat om FFA te gebruiken voor brandstof, maar kan gebruiken ketonlichaam's. Je hersenen krijgen is deze ketonlichamen van afbraak van de FFA in de lever.

Deze ketonen dan ophopen in de bloedbaan en ertoe leiden dat de metabole toestand bekend als ketose Vitamine B. Op een kanttekening: Het is een theorie dat het de hersenen bekering tot het gebruik van ketonlichamen voor brandstof die goed is voor de staat van euforie (bij gebrek aan een betere term) die mensen voelen, terwijl een koolhydraat dieet. Tegelijkertijd is er een afname in glucose-gebruik en productie. Ook is er een afname in de afbraak van eiwitten worden gebruikt voor energie. Zoals bij elk vet dieet, oefening zal het succes van het verbeteren ketogeen dieet. Om deze reden, mensen die wensen om de 4 uur lichaam slow carb dieet te gebruiken en het uitvoeren van een hoge intensiteit van de training moet koolhydraten te integreren zonder verstoring van de effecten van ketose Essential Organics Ultra B-Plex 100mg. Hoewel de 4 uur lichaam slow carb dieet doet afwisselende periodes van ketogeen dieet met periodes van hoge consumptie van koolhydraten (De binge dag) dit hervullen van het lichaam spierglycogeen kan niet genoeg om een week lang een hoge intensiteit workout programma te ondersteunen zijn Vitamine en Supplementen. In dit voorbeeld denk ik aan een auto die ergens rond midden in de week loopt uit van gas en is links luieren in het station voor een weekend tanken. Dit is niet goed voor uw auto en is ook niet goed voor je lichaam. individuen na de cyclisch ketogeen dieet (Tim's slow carb dieet) die willen een hoge intensiteit uit te voeren activiteit zal absoluut moet koolhydraten te consumeren op een gegeven moment rond oefening.

Het enige verschil is dat de calorieën moet worden aangepast om rekening te houden met de koolhydraten worden verbruikt rond opleiding. De veiligste tijd om koolhydraten te consumeren, in termen van het behoud van ketose, is voor een workout en ketose moet worden hersteld snel na de training. Afhankelijk van de totale opleiding volume, 25 50 gram koolhydraten genomen 30 60 minuten voor de training lijkt een goed bedrag te zijn. Het soort koolhydraten minder kritisch is voor pre workout koolhydraten maar snel verteerd, hoge GI koolhydraten lijkt het beste te werken om de maag te voorkomen boos Vitamines en Mineralen. Als er meer dan 50 gram koolhydraten moet worden geconsumeerd rond opleiding, kan het bebeneficial aan het totale bedrag te splitsen, consumeren de helft (25 gram) 30 minuten voor de training en de andere de helft (25 Grams) aan het begin (of tijdens) van de training. Als na de training koolhydraten worden verbruikt, een extra 25 50 gram glucose of glucose polymeren worden aanbevolen. Fructose en sucrose moet worden vermeden omdat ze de lever glycogeen kunnen vullen en interrupt ketose. Daarnaast eiwit kan worden toegevoegd aan het bericht trainingmaaltijd helpen bij herstel. Voedingsvet moet worden vermeden omdat digestie zal vertragen en kunnen leiden tot vetopslag wanneer insuline niveaus hoog Essential Organics Ultra B-Plex 100mg – Naar mijn mening (Aangezien fervent hardloper) dit is de enige manier om met succes gebruik maken van de 4HB langzame koolhydraten dieet en blijven trainen zonder bonking.

De p90x routine (Vermeld in onze competitie) is niet anders. Terwijl langzaam carbing u snel het branden van uw spieren en lever winkels van glycogeen en dan moet je vet om energie. Dit zal geen gelijke tred te houden met uw workout routine te zetten. Ik zou aanraden met behulp van doelgerichte consumptie van koolhydraten zoals hierboven beschreven voor de beste succes. U zult nog steeds in staat zijn om ketose te behouden en te verbranden vet (Wat is het doel)! Voor elke 2 sets uitgevoerd tijdens gewicht opleiding, moet 5 gram koolhydraten worden verbruikt om de glycogeen gebruikte vullen. De werkwijze hierboven beschreven is voor mensen die willen hoge intensiteit activiteit. die al dan niet zijn gewicht opleiding afleggen. Als u bent op de langzame koolhydraten dieet en het gebruik van het protocol occam moet je niet nodig om extra koolhydraten binnenkrijgt in relatie tot uw training zo lang als je een cheat dag. Welke moet het mogelijk maken voor voldoende herstel van uw lichaam de glycogeenvoorraden.