Eucerin AtoControl Body Care Lotion 250ml

Eucerin AtoControl Body Care Lotion 250ml

€ 17.50

Meer informatie >>

Naam: Eucerin AtoControl Body Care Lotion 250ml
Prijs: € 17.50
Tags: Gezondheidsproducten, Huid, Gezicht – Probleemhuid, Rode Huid (Anti-Rednes), Eucerin

AlgemeenEucerin AtoControl Body Care Lotion 250ml is een dagelijkse lichaamsverzorging voor de droge, rode en jeukende huid. Ook uitermate geschikt als aanvullende behandeling bij atopische medicatie voorgeschreven door een dermatoloog. Dermatologisch – Bovendien, individuele componenten in deze categorieën zijn verplicht om minimale hoeveelheden aangegeven. De terpeenlactonen bevatten ginkgolides een, b en c die moeten bedragen 2. 8%, en bilobalide, die nodig is om een minimum van 2 bevatten. ginkgolinezuren zuur dat een allergeen en een ongewenste component is dan 5 ppm worden gehouden (delen per miljoen) Rode Huid (Anti-Rednes). Egb 761 is uitgegroeid tot de meest bestudeerde kruidenextract in de wereld. Meer dan 400 klinische studies zijn uitgevoerd op dit extract en hebben aangetoond positieve resultaten voor vele ziekten, zoals: Glaucoom, cerebrale insufficiëntie, claudicatio intermittens (pijn tijdens het lopen), depressie, duizeligheid, hoofdpijn, de ziekte van Alzheimer, en tinnitus, onder vele anderen. Voordat we ingaan op de reden waarom onze nieuwe formulering is beter voor tinnitus, is het noodzakelijk om te begrijpen hoe het werkt en de werkingsmechanismen in het verminderen van tinnitus symptomen Eucerin AtoControl Body Care Lotion 250ml. Er zijn drie primaire mechanismen die ginkgo is nuttig voor tinnitus. De terpeenlactonen verhoging van de bloedcirculatie, vooral in de microcapillairen dat de hersenen, ogen en oren te voeden.

Zij doen dit door op te treden als een vaatverwijdend middel, het ontspannen van de bloedvaten en door remming van bloedplaatjes activerende factor (PAF), waardoor bloedplaatjes aan elkaar klonteren, vertragen circulatie Rode Huid (Anti-Rednes). Door verhoging verkeer binnen het binnenoor, ginkgo bevordert de opname van glucose en zuurstof (nutriënten in het binnenoor), en hiermee opgebouwde toxines te worden weggespoeld, het versnellen van het genezingsproces. vrije radicalen moleculen die geproduceerd tijdens bepaalde ziekte en leed staten en veroorzaken onnoemelijke schade aan weefsels en neuronale structuren. Vrije radicalen worden geproduceerd wanneer de blootstelling aan lawaai of andere trauma van invloed op de binnenoor Eucerin AtoControl Body Care Lotion 250ml. Deze kunnen beschadigen of vernietigen neuroreceptoren in de gehoorbaan. De flavonglycosiden in ginkgo zijn krachtige antioxidanten die helpen om vrije radicalen. Dit is één van de belangrijkste manieren ginkgo biloba kan helpen de effecten van tinnitus. Glutamaat is een excitatoire neurotransmitter in het binnenoor en gehoorbaan. Wanneer schade wordt toegebracht aan de haarcellen in de cochlea, glutamaat overstromingen het gehele gehoorbaan Gezicht – Probleemhuid. Teveel glutamaat wekt de neuroreceptoren in het binnenoor en doet hen chemische brand bursts totdat ze uitgeput en sterven. bilobalide, een van de terpeenlactonen, is een krachtige antagonist glutamaatafgifte.

Het houdt ook GABA, de kalmerende neurotransmitter, actief in het systeem, die de effecten van glutamaat compenseert. bilobalide is een krachtige neuroprotector en is krachtig therapeutisch in veel cerebrovasculaire en aandoeningen, zoals tinnitus. Deze eigenschappen van ginkgo biloba worden in meer detail besproken in ons artikel, bogen tinnitus formule: De wetenschap achter het product. Het is belangrijk om te weten dat de meeste ginkgo biloba producten in de VS zijn niet wat ze beweren te worden. Com heeft onafhankelijke testen van een groot aantal producten over de toonbank uitgevoerd en vond meer dan 77% van deze producten ontbrak een adequaat niveau van één of meer belangrijke verbindingen verwacht van klinisch effectief ginkgo Eucerin. Van bijzonder belang is dat 67% van deze producten bevatten minder dan 20% van de voorgeschreven hoeveelheid bilobalide. Dit betekent dat de grote meerderheid van de retail ginkgo producten in de VS minder dan 0 bevatten. Dit is de verbinding meest belangrijk voor de vermindering van glutamaat toxiciteit en neuroprotectie! Dit is een reden waarom veel over de toonbank merken van ginkgo zijn niet effectief tegen tinnitus. Bogen heeft het begrip van hoe ginkgo helpt tinnitus om een nieuwe, krachtigere extract speciaal ontworpen voor mensen met tinnitus te creëren gebruikt. We hebben dit gedaan door met meer grondstoffen en verfijnen verder een krachtiger samenstelling te Eucerin AtoControl Body Care Lotion 250ml – Dit is aanzienlijk duurder dan een lagere potentie product maar ook veel effectiever voor tinnitus.

We hebben de flavonolglycoside component van het standaard 24% verhoogd tot minimaal 26%. De terpeen lacton content is gestegen van 6% tot ten minste 7%. ginkgoliden a, b en c is toegenomen van 2. Het belangrijkste is misschien de bilobalide gehalte in ons extract is toegenomen van 2. Tegelijkertijd wordt de ginkgolinezuren zuur is teruggebracht tot minder dan 0. Het is ook belangrijk te weten dat onze formulering garandeert dat deze minimale vereisten en in de meeste gevallen de bestanddelen van hogere bedragen. Dit is een enorme verbetering ten opzichte van de oude gestandaardiseerd product. Het is mijn oprechte hoop en geloof dat deze formulering nuttig zijn om een nog groter aantal mensen zal zijn, helpen om een verdere verbetering van de levens van de mensen die elke dag leven met tinnitus. Veel mensen met keel ongemak zijn verbaasd als ze worden verteld door hun arts dat ze laryngale keelholte reflux (LPR). Maagzuur kan aanzienlijke ontsteking veroorzaken wanneer het valt op de stembanden. Als dit herhaaldelijk gebeurt, kan een persoon worden gelaten met een aantal hinderlijke keel problemen.