Euceta Hydrogel Tube

Euceta Hydrogel Tube

€ 3.00

Meer informatie >>

Naam: Euceta Hydrogel Tube
Prijs: € 3.00
Tags: Verzorgingsproducten, Zon en Bruining, Huiduitslag, Zonverbrand, Euceta

Euceta Hydrogel is een gel die pijn en jeuk op de huid verlicht en verzacht. Het is geschikt voor beten van insecten, verbrande huid door de zon, een rode huid, blauwe plekken, zwellingen en verstuikingen. De gel bevat arnika tegen blauwe plekken en zwellingen Maar dit zijn alleen de intrinsieke beperkingen van tc. Bij de beoordeling van de verdiensten van tc-based onderzoek, moet u ook rekening houden rekening met het feit dat tc gemakkelijk wordt misbruikt en verkeerd voorgesteld, en dat charlatans het doet de hele tijd. Tc is een favoriet van cargo cult genezers en voedingsdeskundigen degenen die graag houden een oppervlakkige verschijning van het hebben van een wetenschappelijke basis voor hun kwakzalverij Euceta. Ze zullen je dan ook vertellen dat in tc, vitamine C is aangetoond dat tumorcellen, of die cellen die besmet zijn met hiv te doden. zo luidt de redenering, we moeten laten varen bewezen therapieën, in het voordeel van het nemen van een aantal vitaminesupplementen. Het probleem is, kunt u een grote brok van elke chemische gooien in een schotel van cellen en de cellen zullen sterven. Ik kon een zak van pour vitamine C in een schotel van gezonde cellen. Conclusie: Die vitaminesupplementen zijn dodelijk giftig. Behalve dat je cellen zal nooit worden blootgesteld aan een zak van vitamine C, omdat je huid, een spijsverteringsstelsel, en nieren Euceta Hydrogel Tube. En omdat mensen gewoon niet gaan rond gieten zakken van vitamine C in hun keel. Ik kon spugen in een schotel van cellen en u vertellen dat spit is een moordenaar.

Maar het is niet alleen charlatans die misbruik tc. Veel legitieme wetenschappers buigen de regeling geldt dat een beetje Euceta. Ze kunnen niet eens van bewust dat ze het doen. Neem het geval van bisfenol A (BPA), iets wat ik deed een beetje werk op een paar jaar geleden. Bpa is een onderdeel van sommige kunststoffen, met name flessen. Het is bekend dat heel langzaam uitlogen van de flessen en in uw drankje. Er is een klein beetje bewijs (meestal van ratten) om te laten zien dat het consumeren van BPA schadelijk kan zijn. En er zijn een heleboel tc experimenten op de chemische. Bpa een xenoestrogen, waardoor het bootst de werking van oestrogenen. Oestrogeen natuurlijk van prolactine afgifte en celdeling (Vooral de borsten) Euceta Hydrogel Tube. We weten dat BPA nabootst oestrogenen want als we zet wat in onze schotel van tumorcellen, zien we dat binnen enkele seconden zijn de oestrogeenreceptoren is geactiveerd, en alle andere effecten van oestrogeen volgen. Er zijn tal van resultaten om dit te bevestigen, want er zijn een heleboel experimenten naar het effect van oestrogeen (Er is genoeg geld in het onderzoek naar borstkanker) Zon en Bruining. Als je doet het experiment toch, het is nauwelijks meer moeite om te kijken naar bpa.

En je kunt beweren dat je onderzoek heeft een andere potentiële medische toepassing. Aangezien het niet het primaire doel van je onderzoek, zal recensenten het tijdschrift niet in de gaten dat u het op een duizend keer de concentratie dat je het zou vinden in het lichaam. Dus zelfs als er genoeg bpa doet lekken uit je fles, en zelfs als bpa doet wel interessante dingen in het lichaam, zal een groot deel van de tc studies niet relevant om te begrijpen hoe het doet die dingen zijn, omdat ze kijken naar ongepaste grote concentraties en oneigenlijk kleine tijdschalen. Dus, de volgende keer dat u bladeren door de gezondheid pagina's van de dagelijkse post waarvan ik weet dat jullie allemaal willen doen gaan gezonde scepsis wanneer ze zich vernieuwen van de lijst van wonderbaarlijke genezingen en kankerverwekkende stoffen. Net als statistieken, weefselkweek is ongelooflijk nuttig, of u nu op zoek naar de waarheid, of een overtuigende leugen Zonverbrand. Guardian nieuws en media (GNM) wordt AXING standalone sport en film en muziek supplementen van de voogd, als het eruit ziet om verdere kosten aan de overkant van het dagblad te verminderen en de focus op het digitaal is eerste strategie. Vanaf medio januari 2012, de sectie sport zal terug te keren naar de laatste pagina's van de voogd voor de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag edities van de krant.

De afdeling sport zal blijven als een standalone sectie op maandag en zaterdag wordt gepubliceerd. zal de film en muziek supplement vrijdag worden samengevoegd in g2, die zal blijven als een standalone aanvulling op worden gepubliceerd. GNM zei ook dat het verminderen van de paginering van de krant The Guardian, die waarschijnlijk een of twee pagina's sport te verliezen van het bestaande 10 Euceta Hydrogel Tube – GNM zei dat het zal introduceren wijzigingen in het ontwerp aan de voogd en de waarnemer volgend jaar. Deze veranderingen zullen naast een revisie van redactionele lopen, ontworpen om te besparen 1m per jaar, waarin ook bezuinigingen op Eindredactie. De verhuizing naar bezuiniging op het supplementen zal niet leiden tot een baan bezuinigingen, aldus het bedrijf. Het markeert de laatste zet van voogd mediagroep (Gmg), de moedermaatschappij van GNM, om de kosten van het bedrijfsleven te verminderen. Vorige maand heeft de groep zet het is paidContent website up te koop met een prijs tag van 20 miljoen euro (12. 7M), drie jaar na de aankoop van de nieuwe york bases digitale en evenementen bedrijf. De groep heeft ook gestart met een herziening van het afdrukken van operaties in Manchester en Londen, die zei het zal leiden tot een baan bezuinigingen.