Explore Asian Edamame en Mungbonen Fettuccini Glutenvrij

Explore Asian Edamame en Mungbonen Fettuccini Glutenvrij

€ 3.50

Meer informatie >>

Naam: Explore Asian Edamame en Mungbonen Fettuccini Glutenvrij
Prijs: € 3.50
Tags: Eten en Drinken, Diner, Pasta en Pizza, Glutenvrij Dieet, Explore Asian

Explore Asian Edamame & Mungbonen Fettuccini met de heerlijke smaak van pasta en de voordelen van bonen. Deze mix van biologische edamame enmungbonen is een ongelooflijke Fettuccine, gemaakt voor uw gezin om van te genieten. Deze heerlijke fettuccini heeft Deze types van de oefening worden genoemd anaërobe en zijn kenmerkend voor de hartslag boven de 150 slagen per minuut. De meeste paarden toepassingen zijn combinaties van aërobe en anaërobe training of val tussen de intensiteit en de duur moet worden aangemerkt als louter een bepaald type of de andere Diner. Hoewel het duidelijk is dat verschillende soorten van de oefening op te leggen onderscheidende eisen aan het lichaam van het paard, oefening in het algemeen zal het energieverbruik voor de spieractiviteit te verhogen, toenemen eiwit gebruik als actief vergroten van spiermassa, toename van het verlies van mineralen via zweet en het verhogen van het gebruik van vitaminen voor het katalyseren energieke trajecten. Oefenen paarden hebben unieke voedingsbehoeften opgelegd aan hun lichaam. Oefening creëert veranderingen in de eisen voor alle voedingsstoffen; echter zijn energiebehoefte het meest getroffen Explore Asian Edamame en Mungbonen Fettuccini Glutenvrij. In het algemeen behoefte aan energie te verhogen ongeveer 20 procent voor lichte oefeningen. kan Light oefening worden omschreven als het uitoefenen van één tot drie uur per week met een mengsel van wandelen, draf en galop. Energie behoeften toenemen als oefening frequentie, de duur en intensiteit verhoging Pasta en Pizza.

Het verhogen van oefening om 04:57 uur per week met een kleine toename in intensiteit zal toenemen energie-eisen een extra 20 procent. Voor zeer zware oefening die is, een uur van de snelheid werken met zes tot 12 uur van langzame werk energiebehoefte kan tweemaal benaderen die nodig zijn door een soortgelijke paard bij het onderhoud met geen oefening. Voeders bevatten stoffen die energie leveren. Voeders zijn onderverdeeld in kleinere verbindingen, en het lichaam maakt gebruik van de energie-bevattende verbindingen om brandstof te leveren om het lichaam Explore Asian Edamame en Mungbonen Fettuccini Glutenvrij. Verschillende soorten van de oefening van invloed op hoe en welke verbindingen worden afgebroken om energie te leveren. Aerobic niveaus van de oefening, die het uitlokken hartslag van 150 slagen per minuut of minder, zorgen voor de productie van energie door middel van routes die de aanwezigheid vereisen van zuurstof te breken energie bevattende verbindingen. Omdat de snelheid van de energie die nodig is voor aerobic oefeningen is relatief langzaam, kan de cardiovasculaire en respiratoire systemen voldoende zuurstof te leveren voor trajecten te laten functioneren Pasta en Pizza. Een grote verscheidenheid van energie die stoffen bevatten die kunnen worden uitgesplitst op het brandstof aërobe oefening. Ook sommige stoffen kan worden vastgesteld voor de energie gebroken door het combineren van aërobe en anaërobe paden, zodat de productie van energie is groter wanneer aërobe metabolisme kan optreden.

Zuurstof afhankelijk paden niet zal voldoen aan de behoeften van energie in tijden van hevige of langdurige werk. Niveaus van de oefening die de hartslag boven de 150 slagen per minuut te lokken worden bijna uitsluitend ondersteund door anaerobe paden. De verscheidenheid van stoffen die naar beneden kan worden gebroken voor en de efficiëntie van de productie lager is bij deze hogere tarieven van de oefening. Energie bevatten stoffen die worden geproduceerd door middel van voedingsstoffen afbraak omvatten glucose en vetzuren Diner. Glucose kan omlaag aëroob en anaëroob worden afgebroken; vetzuren afhankelijk aërobe paden. Energie wordt geleverd aan het lichaam door het metabolisme van de voeding niet vezelig en vezelig koolhydraten, vetten en eiwitten. Niet vezelige koolhydraten worden toegevoerd hoofdzakelijk uit granen, zetmelen en suikers en worden afgebroken leveren glucose voor gebruik in energieke trajecten. Vetten zijn vooral te vinden in granen en graan bijproducten. Eiwit wordt niet beschouwd als een primaire bron van energie als paarden consumeren voldoende energie uit koolhydraten en vetten. Lange termijn energie ontbering, kunnen grote hoeveelheden veroorzaken eiwit wordt afgebroken in pogingen om essentiële levering van glucose leveren aan het lichaam Explore Asian Edamame en Mungbonen Fettuccini Glutenvrij – worden stapel- koolhydraten geleverd in grote hoeveelheden vanaf Hays, grasland en graan bijproducten. vezel wordt verwerkt door de microben dikke darm van het paard vluchtige vetzuren te produceren.

Vluchtige vetzuren worden geabsorbeerd door de dikke darm van het lichaam en worden in verschillende energiebanen in het lichaam. Sommige van deze vetzuren uitsluitend aëroob gebruikt, terwijl andere worden door de lever glucose produceren, die kunnen worden anaëroob gebruikt. Oefening verhoogt de vraag naar energie, die wordt geleverd door de afbraak van energie-bevattende verbindingen in het lichaam. glucose als glycogeen opgeslagen in de lever en de spieren worden afgebroken om energie te leveren door aërobe en anaërobe paden. De paard zal ook mobiliseren vet winkels en eiwitafbraak winkels om energie te leveren aan het lichaam te handhaven en aan te vullen verliezen die optreden van een toenemend gebruik voor de oefening. Hoeveel de verschillende soorten verbindingen worden afgebroken voor de levering van energie, hangt deels af van de intensiteit van de oefening. De oplossingen presenteert zijn eenvoudige, natuurlijke, en fundamenteel gezond.