Fa Deospray Luxurious Moments

Fa Deospray Luxurious Moments

€ 1.50

Meer informatie >>

Naam: Fa Deospray Luxurious Moments
Prijs: € 1.50
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Deodorant, Sprays, Fa

Fa Deospray Luxurious Moments bevat een verleidelijke geur die uw zintuigen betovert en u onweerstaanbaar laat voelen. Dankzij de huidvriendelijke formule wordt uw huid optimaal beschermd en verzorgd. Fa Deospray Luxurious Moments biedt betrouwbare bescherming zal Bestel bedrag worden verrekend op onze paypal account pas na de orderbevestiging. Er is een bedrijf die er zijn met de mentaliteit dat zelfs een George Orwell en zijn 1984 zou niet in staat zijn om te begrijpen. Net als zijn klassieke roman, MC10 uit Cambridge, Massachusetts, is het draaien van onze fantasieën in een realiteit. Het is misschien het shirt op je rug die kan controleren uw vitale tekenen en te voldoen aan uw lichaam met elke slag van je hart, of wat dacht je van een sensor onder zijn de huid, of zelfs een tatoeage (Ja, een tattoo!) Dat kan controleren en volgen de meest intieme van biologische processen mens Verzorgingsproducten. MC10 en is het revolutionaire elektronische technologie bevorderlijk zijn voor de menselijke functionaliteit rekbaar, lichtgewicht, en conforme bijna alsof ze er niet helemaal. MC10 heeft al samen met Reebok, de wereldberoemde schoenenmerk, op wat de checklight een stuk genaamd van hoofddeksels gedragen door atleten om de kracht van de slagen op het hoofd iets dat wordt steeds belangrijker naarmate we leren over de prevalentie van hersenschudding in high impact sporten zoals voetbal Fa Deospray Luxurious Moments.

Deze innovaties op een dag kunnen leiden ons naar een nieuwe dageraad voor de mensheid te meten; één waar mensen zoals jij en ik zullen worden uitgerust met elektronische toestellen. Het is misschien iets wat we slikken, of krijgen geïmplanteerd, of zelfs een slimme tattoo Lichaamsverzorging. Stel je de mogelijkheden en de nieuwe hoogten we konden bereiken in de gezondheidszorg, de militaire, atletiek, en zelfs de dagelijkse gang van zaken en de manier waarop mensen communiceren. Een man genaamd amal Graafstra, volgens de Seattle Times, heeft radiofrequentie-identificatie-tags geïmplanteerd in zijn huid, dat hem in staat stellen om in zijn auto, thuis of op de computer met de eenvoudige golf van zijn handen. Het werkt zo goed, in feite, dat hij dezelfde rijst en kleinbedrijf gadgets via zijn bedrijf gevaarlijke dingen heeft verkocht aan meer dan 500 klanten Fa Deospray Luxurious Moments. Zou het een rage, of de volgende golf van de toekomst? Het is de vraag. Critici hebben zo ver gegaan om te bellen deze technologie opdringerig en zelfs heiligschennis. Anderen zien een wereld van groot potentieel; één waar we computers, protheses kon beheersen, en informatie opvragen gewoon door te vragen ons een vraag. Als we het kunnen bedenken, het is gewoon waar zou kunnen komen Lichaamsverzorging. Neem een stap uit in het veld van de strijd en je ziet dat onze moderne dag soldaat is bedekt met vele kilo apparatuur. Als je hem of haar zou kunnen helpen, zou je niet willen?

Deze soldaten zijn uitgerust met een nachtkijker, zaklampen, radio's en andere elektronische apparaten die een soldaat verzwaren, vooral vanwege het gewicht van de accu's die nodig zijn. Deze zelfde batterijen eisen een verse voorraad, wat betekent dat soldaten riskeren hun woont net om leveringen uit te maken in het veld. De militaire werkt nu aan een oplossing die soldaten zouden uitrusten met een draagbare zonnepanelen en bionische knie braces die werken aan de zonne-energie te benutten en laad een soldaat elektronische apparaten. Het snijden van de behoefte aan batterijen bespaart geld op brandstofkosten gebruikt als een konvooi maakt een aflevering in het veld, en aan het eind van de dag, het redt levens door geen onnodige risico's nemen Deodorant. Deze zonnepanelen (Geweven in uniform van een soldaat) en bionische braces veroorzaken geen problemen in mobiliteit. De zonnepanelen zou gemiddeld 18 watt per uur produceren volgens mashable, en wordt een enorme energiesupplement. De brace zou oplaadbaar zijn, genereert 10 tot 12 watt stroom per uur van het 2. 2 Pound batterij die zou een aanvulling op de 10 tot 13 kilo aan accu's een soldaat draagt, en zou de behoefte aan extra gewicht van een backup accu's te elimineren. De volgende fase van ontwikkeling is ervoor te zorgen dat deze nieuwe apparaten worden gecamoufleerd en niet weerspiegelen de zon of warmte uitstralen dat zou kunnen doen van hun positie.

Het militair doel: Bereik een punt van de netto nul, of een punt waar er genoeg energie die een back-up batterij niet nodig is Fa Deospray Luxurious Moments – U vindt hier ook onze gratis rapport te krijgen, binnenlandse investeringen kolen door onze resident expert Jeff Siegel. Dit fenomeen wordt verder gaat dan de hulp van onze militairen. Google (Nasdaq: GOOG) maakte een octrooi publiek in november dat een elektronische huid tattoo voor de keel voorgesteld, volgens de Seattle keer met een ingebouwde microfoon, batterij en draadloze transceiver je zou kunnen werken en andere apparaten met eenvoudige spraakopdrachten. Toegegeven, google heeft talloze patenten, een heleboel, die zal nooit het daglicht zien, maar ideeën doen als dit niet lijken zo ver meer gehaald. Zelfs Google CEO Larry Page is geciteerd zoals zeggend, uiteindelijk zul je een implantaat, waar als je nadenkt over een feit, het zal gewoon vertellen u het antwoord te hebben. Ze hebben duidelijk kregen hun hoofd in de wolken. Uc berkley onderzoekers rond spelen met het implanteren van duizenden kleine sensoren in de hersenen van mensen voor optimale functionaliteit.