Footlogics Casual Large Maat 44-46

Footlogics Casual Large Maat 44-46

€ 21.50

Meer informatie >>

Naam: Footlogics Casual Large Maat 44-46
Prijs: € 21.50
Tags: Medische Hulpmiddelen, Voeten, Voetzooltjes en Slippers, Zooltjes, Footlogics

AlgemeenDoordat de voeten van de mens bedoeld zijn om op blote voeten te lopen, raken onze voeten en enkels overbelast door het lopen op een harde zool. Hierdoor kunnen de enkels naar binnen kantelen en het gewelf van de voeten doorzakken, dit wordt EPCH vertoont noodlijdende profiel: EPCH is een aparte 501c organisatie die in verschillende overeenkomsten met umc inclusief een faciliteit huurovereenkomst en administratieve diensten gesloten overeenkomst. De negatieve outlook geeft aan bezorgdheid over EPCH gaat zorg openbaarmaking in het 2013 audit en de financiële gevolgen van het noodlijdende krediet profiel op de wijk Medische Hulpmiddelen. Het is Fitch verstande dat EPCH actief is op zoek naar een relatie in een samenwerkingsverband met een derde partij aan te gaan. Essentiality van dienst: Umc een essentiële dienst aan een groeiende bevolking. hoofdstad plan van de wijk positioneert umc te profiteren van de toegenomen volumes en Medicaid ontheffing betalingen. Er zijn twee concurrerende voor profit ziekenhuis systemen in het verzorgingsgebied. Groeien gediversifieerde economie: De economie van El Paso County omvat de internationale handel, productie en distributie, Fort Bliss, de u Footlogics Casual Large Maat 44-46. tweede grootste installatie leger, en de stabiliserende aanwezigheid van de sectoren onderwijs en overheid. De fiscale boekwaarde nog een stevige groei gerealiseerd en is zonder concentratie.

Het belasten van de capaciteit; steun van de gemeenschap: fiscaal 2015 De begroting van de wijk heeft een sterke 70% marge onder de fiscale beperking. communautaire steun wordt bewezen door de kiezer ondersteuning voor algemene verplichting obligatie-programma's van de wijk Voeten. Gestabiliseerd financiën: Het verwijderen van de negatieve vooruitzichten is afhankelijk van stabilisatie van de district financiën, hetzij door middel van het vermogen EPCH om een strategische partner of umc's bewezen vermogen om de kosten in verband met operaties EPCH's op te vangen binnen het eigen budget. De wijk beslaat een zeer groot gebied, in totaal 1.058 vierkante kilometer, en exploiteert de enige openbare ziekenhuis veilig te stellen gelegen in het primaire verzorgingsgebied Footlogics Casual Large Maat 44-46. Het universitair medisch centrum (Umc) is een 394 bed acute zorg faciliteit die eigendom zijn van de wijk met de wettelijke verantwoordelijkheid van artsen en ziekenhuizen zorg te bieden aan alle El Paso County bewoners, ongeacht hun vermogen om te betalen. Het ziekenhuis dient ook als de primaire academisch ziekenhuis voor de Texas Tech University Health Sciences centrum in El Paso. De universitaire medische school grenst aan het ziekenhuis is van de regio's eerste kinderen ziekenhuis, gevestigd binnen het UMC faciliteiten Voetzooltjes en Slippers. De El Paso kinderziekenhuis geopend in februari 2012 en werd gebouwd met de serie 2008 bond opbrengst.

De wijk is eigenaar van de faciliteit en verhuurt het aan de afzonderlijke licentie non profit EPCH, die een onafhankelijke raad van gouverneurs. EPCH's 2013 audit gemeld dat het vermogen om heeft blijven als een doorlopend geheel afhankelijk is van aankomst in aMutually aanvaardbare overeenkomst met umcAnd verbeterde operationele resultaten. Als een nieuwe operatie, EPCH is uitgedaagd, met verlaging van de vergoeding, een gebrek aan deelname in de staat Medicaid waiver program, verhoogd overhead en operationele kosten, slechte debiteurenbeheer en lager dan verwachte intramurale volumes. EPCH functionarissen melden dat EPCH is momenteel in onderhandeling met potentiële strategische partners die een cash infusie, management expertise moet bieden en een verbeterde Voetzooltjes en Slippers. Fitch zal het vermogen van het UMC te stabiliseren bewaken financiën in de mate dat een strategische partner niet is geïdentificeerd. Umc bedrijfsopbrengsten omvatten contract inkomsten uit EPCH vertegenwoordigen service, apparatuur en faciliteit huurcontracten door umc. om hen te voorzien Door contract, deze inkomsten in totaal ongeveer EUR 2800 per jaar (Ongeveer 6% van de de wijk geconsolideerde fiscale 2013 de totale opbrengsten). EPCH heeft nagelaten om te voldoen is het contractuele verplichtingen te umc, die financiële druk heeft gelegd op umc.

Interim 30 juni 2014 umc jaarrekening melding van een totale contract te ontvangen saldo van het ziekenhuis van de kinderen EUR 73 Footlogics Casual Large Maat 44-46 – Tegen het einde van het fiscale jaar 2014, wordt de totale vorderingen volledig gereserveerd worden. In tegenstelling tot de recente resultaten, de wijk projecteert een verandering in de netto-positie van EUR 64. 5 miljoen en EUR 1600 voor 2014 en 2015 respectievelijk. Ondanks kosten snijden initiatieven, waaronder een recente vermindering van kracht, de projecties weerspiegelen een 100% verlies reserve van EPCH contract vorderingen en de onzekerheid van de toekomstige collecties. Fitch verwacht dat in 2015 de vorderingen volledig zal worden gereserveerd als EPCH niet een cash infusie ontvangen van een strategische partner en kunnen collectable in het alternatief zijn. De wijk gerealiseerd bescheiden winstgevendheid in het boekjaar 2010 tot en met 2012 (Voorafgaand aan de opening van EPCH), niet atypisch voor een groot county ziekenhuis district dat dient als een primaire vangnet provider. 6 miljoen in het fiscale 2013 en fiscaal 2012, wat neerkomt op ongeveer 20 procent van de totale bedrijfsopbrengsten.