Footlogics Sports Medium Maat 41-43

Footlogics Sports Medium Maat 41-43

€ 29.50

Meer informatie >>

Naam: Footlogics Sports Medium Maat 41-43
Prijs: € 29.50
Tags: Medische Hulpmiddelen, Voeten, Voetzooltjes en Slippers, Zooltjes, Footlogics

De Footlogics Sports Large Maat 41-43 zijn speciaal ontwikkeld om overmatig naar binnen kantelen van de voet en doorzakken van de voetboog, ook wel overpronatie genoemd, te voorkomen. Dit zijn belangrijke oorzaken bij veel sportblessures als hielspoor, Houd in het achterhoofd, kan deze aandoening overal op je lichaam. In de eerste foto lijkt het alsof de plekken direct kan zijn begonnen op de man hoofd. Hoewel het komt vaker voor tinea versicolor te verschijnen op de delen van het lichaam die meestal worden gedekt door kleding, het kan allemaal verspreid over. De heldere rode vlekken die u hierboven ziet meestal niet behouden zoals anInflamedLook Voeten. Als je niet al de home page hebben gelezen, een van mijn eerste tips was om laat uw huid ademen. Als je de neiging om meer zweet de anderen, probeer dan het aanbrengen van een baby-poeder, of zelfs beter te voet een anti schimmel atleet poeder. Mede hierdoor kunnen vocht en vocht uit te bouwen en het geven van tinea versicolor een omgeving om te gedijen in. In de afgelopen paar weken te voorkomen heb ik het testen van de lumsing 10.400 mAh batterij bank. De accu laadt op via een micro-USB poort en is voorzien van twee full size USB-poorten voor het opladen van andere apparaten, terwijl weg van een stopcontact Footlogics Sports Medium Maat 41-43. De lumsing lum 008 01 is het model dat ik aan het beoordelen ben vandaag. Hij weegt iets meer dan de helft van een pond (8. De batterij bank is begroot op 10.400 mAh en kan theoretisch opladen van de S4 tot vier keer (waarvan een met een 2600 mAh batterij).

Op de doos, lumsing beweert dat voor de gemiddelde smartphone-gebruikers kunnen verwachten 5-6 volledige kosten Voeten. De top te krijgen van de batterij bank heeft een beetje van kunststof dat eruit ziet als geborsteld aluminium. Lumsing verpakt de lader goed met behulp van dikke schuimvulling. Het pakket omvat de accu, een korte micro-USB-oplaadkabel, een bruine soft touch draagtas met koord, en een kleine instructie vel. Het model i ontvangen voor herziening was de witte versie, die is afgebeeld op de foto hieronder. De adviesprijs van de 10400 mAh batterij bank is momenteel EUR 24. 99 Per de lumsing website die is gevallen nogal bit van de vorige EUR 49 Footlogics Sports Medium Maat 41-43. Merk op dat ik het product met de EUR 34 prijs in gedachten beoordeeld, en de nieuwe EUR 22. 99 Prijs is een leuke bonus voor wat is kwaliteit hardware. De batterij bank is een harmonica-stijl ontwerp met een micro usb-poort aan de linkerkant en twee full size USB-poorten aan de voorzijde. Een set van vier blauwe LED's (die aangeven batterijniveau en de laadstatus) en een uit-knop zit aan de rechterkant van de USB-poorten aan de voorzijde van het apparaat Zooltjes. De accubank alle plastic constructie, maar voelt vrij stevig. Er is geen flex of krakende in de plastic zelfs stevig knijpen.

De paring tussen de twee randen niet perfect, maar het niet interfereert met de functie of stijfheid van het apparaat. Het opladen kan via de meegeleverde kabel en een computer USB-poort of een andere 5v usb ac lader worden gedaan, zoals degene die met uw smartphone of tablet kwam. 5Amps in rekening te brengen van de interne samsung 18650 3. Voor zover het opladen van andere apparaten van de interne batterij, zijn er twee opties. De meest linkse poort biedt een maximum van 1. 0 Ampère, terwijl de andere usb-poort zorgt voor een maximum van 2. apparaten aangesloten op deze poorten zal trekken tot die maxima met de exacte stroomsterkte afhankelijk van uw specifieke apparaat. Opmerkelijk kan zowel usb-poorten tegelijkertijd worden gebruikt. Ik heb gemerkt dat probleem bij de interne batterij bijna leeg was, maar Voeten. Als het meer dan 25% in rekening gebracht U kunt spullen inpluggen in willekeurige volgorde zoals men zou verwachten. 5 Amps terwijl de twee USB-apparaten een maximum van 3. 1 Ampère kan trekken, wat betekent dat, tenzij je een goede buffer van de batterij, opladen gaat langer dan nemen gebruikelijke. Als u op de knop gaat branden de leds aan de huidige lading van de interne batterij bank. geven Als usb apparaten zijn aangesloten, zullen ze beginnen te laden. Als er geen apparaten zijn aangesloten, zal het toestel terugkeren naar een slaap staat na vijf seconden.

Er zijn vier blauwe leds en elke brandende LED vertegenwoordigt 25% lading, dus als alle leds verlicht het apparaat is 100% opgeladen en wanneer slechts twee verlicht zijn het apparaat is ongeveer 50% (50 74%) Charged Footlogics Sports Medium Maat 41-43 – Lumsing beweert diverse veiligheidsaspecten van de accu's in de betrekkingen met het opladen en de interne batterij met inbegrip van overbelasting, overspanning, overstroom en kortsluiting bescherming. De interne batterij heeft een vermogen van 500 volledige laadcycli. In theorie, i moet in staat zijn om een theoretisch maximum van 2.000 volledige kosten op mijn galaxy s4 die respectabele. Mijn Galaxy S4 heeft fatsoenlijke levensduur van de batterij lijkt te krijgen, maar zodra ik toe in streaming media en surfen op het web op mijn uur lunch en pauzes zou ik in het zijn enkele cijfers van de levensduur van de batterij aan het einde van de dag (Eek). Tijdens mijn testen, zet ik de lumsing accubank doorheen is schreden door het nemen van het met mij om elke dag te werken en het gebruik ervan op te laden mijn telefoon tijdens mijn lunch uur terwijl ik gebruikte de telefoon normaal. De batterij bank heeft wel wat gewicht aan, maar het gewicht meer zo spreekt tot de bouwkwaliteit dan met de portabiliteit.