Fresh Up Aftershave Roller 100ml

Fresh Up Aftershave Roller 100ml

€ 8.50

Meer informatie >>

Naam: Fresh Up Aftershave Roller 100ml
Prijs: € 8.50
Tags: Verzorgingsproducten, Speciaal Voor De Man, Scheren, Aftershave, Fresh Up

Fresh Up activeert de huid, houdt deze soepel en fris dankzij de stimulerende en huidversterkende werking. Oók na elektrisch scheren. Fresh Up After Shave Lotion is verkrijgbaar in een makkelijke flacon met masserende roller. Fresh Up After Shave geeft Wanneer actief ongebonden testosteron sloten op een gezonde en schone androgeenreceptor, doorgaans gebruikt in skeletspiercellen, wordt de spiercel geprogrammeerd om de eiwitsynthese vereist om spiermassa. Racine dOrtie verhogen: toegevoegd om te helpen bij testosteron bindt aan SHBG (Sex hormonebinding globuline), welke activiteit testosteron kan verminderen en raakt bekend als gebonden testosteron, toen we uiteindelijk willen meer vrije of ongebonden testosteron Scheren. Dit kan een unieke actie voor het stimuleren van het niveau van vrije testosteron. Het verhogen van het vrije testosteron wordt gevonden binnen de bestanddelen van deze verbinding en binden aan SHBG in plaats van testosteron, waardoor er minder SHBG's bindend vrij testosteron. Fenusides): Is een extract van fenegriek zaad, alsmede met de saponines, sapogenins en furostanol saponinen die kritisch uitgangsstoffen voor de synthese van een aantal van zijn geslachtshormonen Fresh Up Aftershave Roller 100ml. Dit extract is gesuggereerd in menselijke studies aan vrije testosteron (De biologisch actieve vorm) te verhogen. Fenegriek heeft voordelen tal van gezondheidsproblemen, waaronder verhoogde testosteronspiegel en een verhoogde afgifte van insuline.

Dit kruid bevat ook een grote hoeveelheid Furostanolic saponinen, daarom werken aan testosteron te verhogen via verhogingen van de hoeveelheid LH (luteïniserend hormoon) en DHEA produceert het lichaam Fresh Up. Lh en DHEA zijn beide hormonen die de release van testosteron in het lichaam. Eurycoma longifolia 50 signaal: 1: Is een kruiden extract dat glyco saponinen en polysachariden bevat. Nog belangrijker, dit extract helpt totale testosteron en SHBG remmen, waardoor meer vrije testosteron in het bloed blijft zonder dat aromatisatie in oestrogenen. Avena sativa 10: 1 yulaf poeder: Deze zijn twee vormen van een kruidenextract dat avenacosides oplevert, een ander bewezen werkzame stof die is toegevoegd om te helpen doorbreken gebonden testosteron van SHBG vrijgeven van het in het verkeer voor actief gebruik in het lichaam Fresh Up Aftershave Roller 100ml. Tribulus terrestris (60% Protodioscin): Bevat steroïdale saponinen, alkaloïden en flavonoïden en is protodioscin inhoud wordt verondersteld om van het effect van verhoogde testosteron, libido en lichaamssamenstelling. Gamma-oryzanol zijn: Is een uniek geïsoleerd extract met een mengsel van natuurlijke sterolen en ferulinezuuresters vroeger verhogen van het lichaam natuurlijke productie van testosteron Fresh Up. Gamma oryzanol ook opgemerkt hoge antioxiderende activiteit. Twee studies hebben zich geconcentreerd op ferulate (Ferulazuur), een van de hoofdbestanddelen van gamma oryzanol, hun musclebuilding en endorfine afgevende activiteit, met meer focus en rijden naar workouts brandstof.

3,4 (80%): Een hoge potentie extract van brandnetel wortel. De meeste van uw circulerende testosteron is gebonden of inactief. Een plasma glycoproteïne genaamd geslachtshormoon bindend globuline (SHBG) bindt het grootste deel van testosteron in het lichaam, zodat het niet kan uitoefenen wordt anabool. 3,4 elimineert SHBG zodat je eigen testosteron vrij te zijn. Dit is belangrijk omdat SHBG gebonden testosteron kan uitoefenen is spieropbouwende effecten. Cucurbita pepo zaad extract 4: 1: Bevat hoge niveaus van zink, wat cruciaal is voor het voorkomen van een tekort aan testosteron bij mannen Verzorgingsproducten. Zink is een van de belangrijkste voedingsstoffen in de productie van zaadcellen en kan helpen om het aantal zaadcellen en de beweeglijkheid van de zaadcellen te verhogen. Voldoende zink kan ook voorkomen de vorming van (DHT). Wanneer testosteron spiegels afnemen, de prostaat zet testosteron naar DHT. Dht kan breken testosteron, waardoor een scala van onderwerpen, waaronder prostaatvergroting en mannelijke kaalheid bij mannen. Daarnaast myosine, een aminozuur in Sierpompoen zaad extract, is absoluut noodzakelijk voor een spiersamentrekkingen, die ook nuttig zijn in seksuele activiteit kan zijn om zijn. Phyllanthus niruri: Een ayurvedische kruid gebruikt om de eetlust te verhogen, alsook de bescherming van de lever Fresh Up Aftershave Roller 100ml – Ajuga turkestanica halen 10: 1 (met Turkesterone, ecdysterone, cyasterone, ajugasterone): Is een plantenextract uit Centraal-Azië, dat bevat.

Deze plant staat bekend als een adaptogene anabole verbinding en werd gezegd te worden gebruikt door de Sovjet-atleten voor anabole doeleinden. Studies suggereren dat ajuga turkestanica extract is buitengewoon krachtige en goed verdragen anabole eigenschappen. Lees volledige waarschuwing op de fles en raadpleeg uw arts voorafgaand aan het gebruik. Maak je eigen schoonheid programma met essentiële functies van Icare. Icare is de slimme schoonheid apparatuur met multi gekenmerkte sleutels in een apparaat dat een gedifferentieerde behandeling van de gebruikers in staat stelt door het combineren van een verscheidenheid van programma's en de know how gebruiker advatage van een divers scala aan apparatuur te nemen. Naast het s multi-polaire RF, vacuüm en led (635 Nm) verhogen effect bij behandelingen. Je bent in staat om de huid peeling gemakkelijk met vacuüm tip gescheiden met rf handvat maken.