Garnier Ambre Solaire Kids Gekleurd SPF50 Spray 200ml

Garnier Ambre Solaire Kids Gekleurd SPF50 Spray 200ml

€ 18.50

Meer informatie >>

Naam: Garnier Ambre Solaire Kids Gekleurd SPF50 Spray 200ml
Prijs: € 18.50
Tags: Verzorgingsproducten, Zon en Bruining, Zonnebrand, Zonbescherming Hoog (f 50), Garnier

Garnier Ambre Solaire Kids Gekleurd SPF50 Spray is water- en zandproof. Maak insmeren leuker met Garnier Ambre Solaire Resisto Kids SPF 50+ Gekleurde Zonnebrand Spray. De blauwe zonnebrand gaat verbranding van de kwetsbare kinderhuid tegen en voorkomt Ze allemaal over eens dat de ernstige bloedvergiftiging (Vanwege een stuk placenta) de druppel die de kamelen brak terug en zet de auto-immune bal aan het rollen naar beneden wordt het rampzalige natuurlijk. ik plotseling werd wakker op een donderdag ochtend met netelroos zou zijn geweest op mijn armen en benen Zonnebrand. Ik had geen echte ervaring met netelroos voordat dit en dacht ik moet iets hebben gegeten de avond ervoor, dat deed mij errupt in de bijenkasten. Terugkijkend al een paar weken na de geboorte van mijn zoon had ik geïsoleerde incidenten van de bijenkasten op mijn pols hier en daar niets ernstigs en een benadryl om 3:00 A. Terwijl ik aan het voeren was mijn pasgeboren zorgde voor de bijenkorven en ik gaf ze niet een tweede gedachte. In tegenstelling tot sommige mensen, mijn netelroos niet geleidelijk op te bouwen ik op een ochtend wakker met galbulten over mijn hele lichaam, waarschijnlijk 80% dekking en dat was het bedelen van het einde Garnier Ambre Solaire Kids Gekleurd SPF50 Spray 200ml. September tot december i werd gezien door mijn huisarts die voorgeschreven prednison voor 2 weken in de hoop dat het zou de bijenkorven permanent (Geen geluk), evenals acupunctuur te elimineren als ze ervan overtuigd dat het werd stressgerelateerde Zonbescherming Hoog (f 50).

Na een aantal dure acupunctuur behandelingen i had geen verlichting van de symptomen (En de kasten kwam terug met een vengance na de 2 week ronde van prednison), dus ik stond erop dat ik doorverwezen naar een allergoloog. De eerste allergoloog ik ontmoette stond erop dat ze uiteindelijk zouden burn-out en dat ze zouden moeten hun beloop. Ze hadden geen echte interesse in het bepalen van de reden waarom ze zich in de eerste plaats en toen ik vroeg of het iets in mijn dieet zou kunnen zijn ze stond erop dat chronische urticaria is geen voedsel of voedingsgerelateerde Garnier Ambre Solaire Kids Gekleurd SPF50 Spray 200ml. Ze voorgeschreven meer prednison, prescript ion sterkte Reactine (20 mg) en Zantac (Ant zuur). Ik had geen echte opluchting en werd met ernstige problemen slapen van de jeuk was ondraaglijk en hield me 's nachts wakker (Maar als je dit leest, ik ben zeker dat je weet wat ik bedoel). Ik heb gelezen dat er soms een verband tussen hypothyreoïdie en urticaria. Ik duwde mijn huisarts aan mijn schildklier te testen (Hoewel hij twijfelde aan de vordering) en we uiteindelijk ontdekt dat ik was iets hypothyroide Zonbescherming Hoog (f 50). Ik was voorgeschreven Eltroxin en ik zag een zeer milde verbetering voor slechts een paar weken. Verhoogde dosering van Eltroxin niet bereiken eventuele extra verlichting, en op een gegeven moment dacht ik dat het misschien was het maken van de kasten erger. Na 6 maanden van pijn en ellende (I was uitgeschakeld op zwangerschapsverlof en bracht het grootste deel van mijn dagen huilen en mezelf krabben ruwe) Ik was zo gefrustreerd.

Ik had een paar items van online (Oxy netelroos spuiten niet werkte, heb homeopathische middelen niet werken) tevergeefs gekocht. Ik begon met zeer frequente episoden van angio-oedeem waar mijn oogleden zou zwellen zo zou mijn lippen in aanvulling op mijn dagelijkse aanval van netelroos die uiteindelijk bedekt 90% van mijn lichaam. De kasten zou soms 2 dagen duren om te verdwijnen, dus ik zou gaan naar bed met de dag oude netelroos en wakker worden met niet alleen mijn oude bijenkorven, maar 100's van nieuwe en Zon en Bruining. De zwelling van mijn lippen was bijna een regelmatige optreden en de zwelling van mijn oogleden en de brug van mijn neus meer en meer werd frequente. In het voorjaar van 2009 aangevraagd i i worden gestuurd naar een nieuwe allergoloog. Mijn artsen werden krijten het tot stress, maar ik was koppig en opgejaagd een van de beste allergologen in de regio tot uiteindelijk zijn receptioniste overeengekomen om me een te maken afspraak (ik was niet boven huilen mijn ogen uit op de telefoon aan haar!). De tweede allergoloog ik zag was niet overdreven behulpzaam en weer stond erop dat het geen zin zou zijn helemaal in het testen voor voedselallergieën als ik kon onmogelijk innemen het zelfde ding dag na dag Garnier Ambre Solaire Kids Gekleurd SPF50 Spray 200ml – Hij deed een batterij van de bloedtesten, waaronder de cu index die ik moest reizen naar de VS te doen. Mijn bloed werk kwam terug als het hebben van een aantal auto-immune aandoeningen, waaronder hypothyreoïdie, lage b12, lage vitamine K, ondervoeding en lever problemen.

Ik was devestated ik was altijd gezond! Op dit punt was ik op ongeveer 12 verschillende prescript ion geneesmiddelen waaronder Plaquenil. En een handvol andere medicijnen die ik had om te beginnen met de reacties van de andere drugs tegen te gaan. Ik had geen verbetering en voortdurend werd erger. Het angio-oedeem werd steeds ernstiger en ik begon die een schot van een epi pen wanneer de zwelling kreeg slecht als het begon te leiden tot mijn keel en veroorzaakt beklemming op mijn borst. Maar de allergoloog stond erop dat ik in orde was en de kasten moesten hun beloop. Hij zei dat het zou kunnen nemen 1 maand, zou kunnen nemen 20 jaar praten over deprimerend. In juni had ik een sever anaphalactic reactie op een Advil (ik had nooit allergisch voor Advil of NSAID's voorafgaand aan het krijgen netelroos geweest).