Garnier Pure Active Exfobrusher

Garnier Pure Active Exfobrusher

€ 8.00

Meer informatie >>

Naam: Garnier Pure Active Exfobrusher
Prijs: € 8.00
Tags: Parfum en Cosmetica, Make-up, Reiniging, Face Wash, Garnier

Pure ActiveExfobrusher is de nieuwe diep-reinigende innovatie om een ultra-zuivere huid te krijgen. Dankzij de 170 flexibele micro-borstels, reinigt het grondig de meest moeilijk bereikbare plekken en verwijdert het onmiddellijk alle soorten onzuiverheden: Ook Aziatische markten hebben soortgelijke verbod op zijn plaats. Food and Drug Administration verbiedt de verkoop van onveilige cosmetica, Het vereist niet dat dierproeven worden uitgevoerd om aan te tonen dat de cosmetica zijn groepen veilig. Animal rechten zoals Humane Society International juichte de beslissing van de EU op het volledige verbod als een belangrijke stap in het stoppen animalsSuffering, zegt het blok is nu uitgegroeid tot 's werelds De grootste wreedheid gratis cosmeticamarkt Face Wash. Cosmetische industrie, aldus Kathy Guillermo, senior vice president van laboratoriumonderzoek voor de activistische groep mensen voor de ethische behandeling van dieren. Het ook het begin van een heel nieuw tijdperk van niet-dierlijke wetenschap in Europa. De cosmetische industrie de Europese handel lichaam, echter, zei de nieuwe EU-verbod dreigt de concurrentiepositie van de industrie en komt te vroeg, want er is nog steeds geen alternatief voor een aantal specifieke dierproeven om de veiligheid van alle ingrediënten zorgen Garnier Pure Active Exfobrusher.

Cosmetica europa chief Bertil Heerink zei dat door de uitvoering van het verbod op dit moment, is de Europese Unie het vermogen van de industrie om te innoveren in gevaar te brengen, waardoor de 27 landen blok op gespannen voet met het eigen doel het bevorderen van een kennis en wetenschap gedreven economie Make-up. De Commissie zal deze een integraal onderdeel van de handel agenda van de vakbond te maken en internationale samenwerking, het zei. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, herschreven of gedistribueerd. En stier; excursies inbegrepen en stier; geen single supplement (Ltd. Er is al veel geschreven over de Britse liefdesrelatie met india, met boeken, variërend van m. Kaye'sthe ver pavilionsTo william dalrymple'sWhite mughals '. Dit liefdesaffaire manifesteert zich op vele manieren; het ritme van rustige dagen in het slaperige landelijke gemeenschappen, oude tempels en hoofdsteden, middeleeuwse steden, paleizen en de overblijfselen van vierhonderd jaar van Britse invloed gevonden in de koloniale handel stations, mooie gebouwen en sfeervolle begraafplaatsen Garnier Pure Active Exfobrusher. Al deze en nog veel meer is te vinden in dit unieke zeven nacht cruise langs de Hoogly rivier, ooit een levensader voor de handel in jute, de Oost-Indische Compagnie en voor de andere rijken vóór hen verbindt Kolkata met de rivier de Ganges Face Wash. Uniek inderdaad, zoals de Hoogly niet was gebruikt voor de lange afstand passagiersschepen sinds rond 1850 met de komst van de spoorwegen.

Deze cruise van zo'n 250 kilometer reist door het landelijke Bengaalse platteland neemt je ver weg van de toeristische route en het bezoeken van afgelegen en lege plaatsen. Op de banken van de Hoogly kan gevonden worden vele monumenten uit de tijd van de Oost-Indische Compagnie, de Mughals en een van de meest romantische plekken in india de oude hoofdstad van de nawabs van Bengalen, Murshidabad, nu iets meer dan een dorp, het is herenhuizen, moskeeën en graven omgeven door rijstvelden en mangoboomgaarden. De onwerkelijke normen en lichaam beelden die worden geportretteerd in uw favoriete tijdschriften en advertenties zijn niets meer dan een fraude, elke foto is geretoucheerd voordat het wordt gezien op de pagina's van deze tijdschriften. Terwijl iedereen in de mode en tijdschrift industrie lijkt zich bewust te zijn van het en absoluut niemand zelfs maar te proberen om het te ontkennen, er zijn een heleboel mensen die er klagen over hoe realistisch het is om dat soort van veranderde beelden helemaal Garnier. Overmatige foto winkelen en retoucheren merken zien het vrijwel ondenkbaar voor vrouwen om mooi of goed gevoel over de manier waarop ze kijken wanneer ze zelf zijn te vergelijken met deze modellen die niet eens echt uitzien als dezelfde soort als wat we onszelf vergelijken met het gevoel! Wij, als vrouwen, zijn voortdurend aangemoedigd om ons best uitzien, gezond zijn, en alle van de producten die deze tijdschriften belofte ons op die manier.

Deze beelden zijn voorzien van de perfecte huid, kleine tailles, en lange benen zal kopen Garnier Pure Active Exfobrusher – Maar hier is uw wake-up call dames! Het is allemaal een schijnvertoning! Maar zijn de make-up, reclame, of tijdschrift industrieën bang? Nope. Vrouwen die de waarheid te weten te komen proberen meestal om zichzelf te vertellen dat het onmogelijk is om te concurreren met deze nep-airbrushed beelden. Maar in plaats van het veranderen, zijn de marketeers lachen de hele weg naar de bank als deze zelfde vrouwen haasten recht naar de winkel te kopen wat ze verkopen, want laten we eerlijk zijn we allemaal toch eigenlijk wel willen streven dat mooi te zijn. Een anonieme foto retoucher, die professioneel tweaks deze beelden voor de kost, zegt dat elke man en vrouw moet weten dat laatste single beeld dat u ziet is retoucheerd. Er zijn gewoon absoluut geen beelden verliet die zijn voorzien van de echte huid, bochten, of het haar van een vrouw die niet significant is veranderd. Dit retoucher wil dat mensen beseffen dat zelfs thesePerfectActresses en modellen zijn verre van perfect, maar de industrie is zo natuurlijk dat het niet eens meer toe. Ze herdefiniëren alleen hun uiterlijk en maken het beeld met hun eigen versie van perfectie.