Garnier Skin Naturals Dagcreme Hydra Match Normale En Gemengde Huid

Garnier Skin Naturals Dagcreme Hydra Match Normale En Gemengde Huid

€ 6.50

Meer informatie >>

Naam: Garnier Skin Naturals Dagcreme Hydra Match Normale En Gemengde Huid
Prijs: € 6.50
Tags: Verzorgingsproducten, Gezichtsverzorging, Dagcreme, Normale en Gemengde Huid, Garnier

De Garnier Skin Naturals Dagcreme Hydra Match Normale En Gemengde Huid is een verzorgende en voedende dagcreme die speciaal is ontwikkeld voor de normale en gemengde huid. De creme trekt snel in, verzorgt en herstelt de gezichtshuid en maakt deze heerlijk Het diploma in de detailhandel (Beschikbaar vanaf september 2010) kan relevant zijn. De leertijd in de detailhandel kunnen ook beschikbaar zijn. Beauty consultants combineren on the job training met opleidingen van cosmetica bedrijven Garnier. Zij kunnen de kans om te werken in de richting van het niveau 2 award, certificaat of diploma in de detailhandel vaardigheden hebben. Er zijn mogelijkheden om de voortgang aan het management bijvoorbeeld als een schoonheid account manager of een gebied manager. Beauty consultants adviseren hun klanten op de beste beauty producten te kopen om hun behoeften en het vergroten van hun persoonlijke verschijning. Zij geven advies op de huid en nagelverzorging, make-up en parfums. De meeste beauty consultants werken aan kosmetische tellers in warenhuizen Garnier Skin Naturals Dagcreme Hydra Match Normale En Gemengde Huid. Zij helpen klanten een bezoek aan de toonbank om het volledige scala van producten waarderen, door te beschrijven en te tonen hoe de producten werken en door het geven van make-overs. Ze zijn vaak direct in dienst van een cosmetica bedrijf en verkopen alleen de producten van dat bedrijf.

Sommigen werken vanuit huis als zelfstandige schoonheid consultants en direct verkopen aan klanten, meestal door aan te tonen en verkopen van producten op een feestje plannen basis Normale en Gemengde Huid. Zelfstandige beauty consultants werken zelfstandig. Store gebaseerd beauty consultants kan werken alleen op de balie of als onderdeel van een team van medewerkers in de beauty-afdeling. Warenhuis schoonheid zalen hebben verschillende tellers, elk voor een andere cosmetica bedrijf. Tijd doorbrengen met klanten, waardoor ze individueel advies om hen te helpen producten te kiezen Garnier Skin Naturals Dagcreme Hydra Match Normale En Gemengde Huid. Het begrijpen en het aanbevelen van producten die de klant levensstijl, huidtype, gezichtsvorm, kleuren en leeftijd past. Een hoge prioriteit geven aan de verkoop van de producten die ze vertegenwoordigen. Bedrijven stellen een verkoopdoelstelling gekoppeld aan financiële beloningen toegevoegd aan het basissalaris. Keeping up-to-date met nieuwe reeksen van producten, geuren, kleuren reeksen en product promoties. Dit is vaak een centraal deel van het werk voor zelfstandigen beauty consultants werken vanuit huis Gezichtsverzorging. Monitoring voorraadniveaus en verkopen en opnieuw bestellen wanneer dat nodig is, met behulp van een computer. Handling transacties die betalingen, cadeaupapier, omsluit proef producten, en het geven van cadeaubonnen. Zelfstandige beauty consultants zijn ook verantwoordelijk voor alle aspecten van hun bedrijf, zoals marketing en financiële administratie.

Betrokken bij promoties voor de winkel waar ze werken, zoals klantenkaarten. Voltijd beauty consultants werken tussen 37 en 40 uur per week. Ze werken normale winkel uur ook in het weekend en 's avonds, met vrije dagen in de week. Er zijn mogelijkheden voor deeltijdwerk en flexibele uren. Zelfstandige beauty consultants werken vaak in de avonduren. Store gebaseerd beauty consultants werken in grote winkels, die druk, schoon en goed verlicht zijn. Ze brengen het grootste deel van hun tijd opstaan om klanten te bedienen. Er is wat tillen en buigen en ze kunnen hebben om de balans op te voeren uit het magazijn Verzorgingsproducten. Ze dragen een uniform bedrijf, zoals een pak of een witte jas. Ze dragen ook de cosmetica ze verkopen. Zelfstandige beauty consultants kan het nodig zijn om te rijden, als ze hun demonstratie kit en producten aan klanten. Een rijbewijs en auto zijn nuttig voor dit werk. Deze cijfers zijn slechts een leidraad, als feitelijke percentages van het loon kan variëren, afhankelijk van de werkgever en waar mensen wonen. Beauty consultants kunnen starten op rond? 12.000 per jaar. Ervaren consultants kunnen verdienen tot rond? 23.000. Area managers kunnen verdienen tot? 30.000 per jaar of meer Garnier Skin Naturals Dagcreme Hydra Match Normale En Gemengde Huid – De meeste cosmetica bedrijven hebben provisieregelingen en product toelagen. Zelfstandigen beauty consultants werken op commissiebasis en beloningen regeling.

Er zijn mogelijkheden in het Verenigd Koninkrijk voor het werk als een retail beauty consultant, meestal in warenhuizen in steden en buiten de stad retail winkelcentra. Zelfstandigen beauty consultants zijn gebaseerd thuis. kan Beauty consultants ook werken in luchthavens, spa's, salons en hotels en op cruiseschepen. De uk cosmeticamarkt is genieten van een gestage groei als cosmetica-bedrijven nieuwe producten te ontwikkelen. Deze omvatten heerlijke behandelingen andat homeAnti aging producten voor klanten die willen er jonger uitzien zonder invasieve cosmetische chirurgie. Er zijn geen vaste toelatingseisen om een beauty consultant te worden, maar sommige GCSE's (A c), waaronder Engels en wiskunde kan nuttig zijn. Werkgevers op zoek naar kandidaten met een goede communicatie, taal, rekenen, en verkoop vaardigheden. Vorige ervaring in de retail, verkoop of klantenservice zou een voordeel. Het diploma in de detailhandel (Beschikbaar vanaf september 2013) kan relevant zijn voor dit gebied van werk te zijn. Zelfstandige beauty consultants hebben geen eerdere ervaring nodig, maar ze hebben minstens 18 jaar oud te zijn. De leertijd in de detailhandel kunnen beschikbaar.