Garnier Skin Naturals Oogroller BB Licht

Garnier Skin Naturals Oogroller BB Licht

€ 10.00

Meer informatie >>

Naam: Garnier Skin Naturals Oogroller BB Licht
Prijs: € 10.00
Tags: Verzorgingsproducten, Oog en Oor, Oog, Oogrollers, Garnier

De producten in de Skin Naturals lijn van Garnier zijn allemaal van hoge kwaliteit en bieden een optimale verzorging. De Oogroller BB Licht is speciaal ontwikkeld voor de huid rond de ogen. Deze roller verzorgt de huid, vermindert de rimpeltjes en Nutrilite producten en oplossingen meng de plantaardige stoffen en de voeding van mineralen en vitaminen die belangrijk zijn voor uw welzijn zijn. Nutrilite producten zijn op de markt als bedoeld formules, gewichtsbeheersing, kinderbad supplementen en basics voor het dagelijks leven. Het merk NUTRILITE verkoopt meer dan 200 artikelen en een ontvangstbevestiging heeft gewonnen als een uitstekend merk Garnier. Met meer dan 6400 hectare aan biologische landbouwgrond, Nutrilite groeit veel van de vruchten, groenten en kruiden die het gebruikt voor de ingrediënten in het producten. Het bedrijf verklaart ze nog nooit gebruikt elke gek gemaakt herbiciden, pesticiden of kunstmest op hun boerderijen. Zij maken gebruik van ecologisch duurzame, natuurlijke methoden om onkruid, insecten en andere schadelijke roofdieren. Nutrilite staten die planten worden gekweekt in overeenstemming met de natuur. Sinds Nutrilite producten worden vervaardigd met concentraten uit de hele plant, krijg je voeding die is plantaardige de manier waarop de natuur het bedoeld Garnier Skin Naturals Oogroller BB Licht. De Nutrilite producten worden gemengd en gemeten met een exacte wetenschappelijke precisie in hun fabrieken. Klinische testen en onderzoek wordt gedaan om ervoor te zorgen dat ze in staat zijn de gewenste resultaten oplevert.

Aan de Nutrilite gezondheid instituut er zijn meer dan 100 wetenschappers, onderzoekers en docenten werken aan de wetenschap van voeding achter het merk Oog en Oor. zijn Nutrilite essentials in het gat in uw dieet met de benodigde voedingsstoffen die zijn gevonden in groenten en fruit in te vullen. CXL is uitgebreid onderzocht en is klinisch aangetoond dat de progressie van keratoconic of post LASIK ectasia arrestatie. teneinde hoornvlies collageen crosslinking met riboflavine is om de structurele sterkte van het hoornvlies verhogen. Er zijn verschillende cornea voorwaarden die profiteren de therapeutische effecten van cxl Garnier Skin Naturals Oogroller BB Licht. Keratoconus, doorschijnend marginale degeneratie en na de laser refractieve chirurgie ectasia zijn de meest voorkomende aandoeningen die worden behandeld met cxl. Keratoconus is een progressieve ziekte van het hoornvlies waarbij de centrale hoornvlies geleidelijk puilt naar voren in een kegelvorm, met het hoornvlies uitdunnen en gezichtsstoornissen. Pellucid marginale degeneratie omvat dunner en bolling van de onderste deel van het hoornvlies Garnier. Voeg laser refractieve chirurgie ectasia een bolling vóór de verdunde centrale deel van het hoornvlies na bijziende laser refractieve chirurgie correctie. By actief verhogen van de covalente binding tussen en binnen de moleculen van extracellulaire matrix, zoals type I collageen en proteoglycanen, therapeutische verknoping was redelijk verwacht cornea stijfheid te verbeteren en te vertragen of zelfs arrestatie de progressie van keratoconus.

De stroma rekeningen 90% van de dikte van het hoornvlies en bestaat uit ongeveer 300 lagen van collageen fibrillen evenwijdig aan elkaar draaien in een gelachtige substantie die bestaat uit proteoglycanen. Oorspronkelijk werd gedacht dat corneaal collageen crosslinking met riboflavine (KXL) versterkt of verhoogd de banden tussen de collageenvezels. Volgens het laatste onderzoek, gelooft men nu dat het eigenlijk een verstijving van de gelei zoals proteoglycanen kan zijn, vergelijkbaar met het toevoegen van pectine om gelei te maken het stijver Garnier. Het effect is dat de structurele sterkte van de cornea toeneemt. Collageen verknoping wordt al vele jaren in de tandheelkunde. KXL werd eerst gebruikt in 1998 keratoconus behandelen. 2 Het gebruik van deze procedure geleidelijk toegenomen, met 400 werelwijd nu deze procedure. cornea collageen verknoping met riboflavine is ook bekend als CXL, ccr, ccl, c3 r en KXL. studies hebben aangetoond dat ongeveer 95% van keratoconus patiënten, de verknoping procedure voorkomt verdere gezichtsverlies. evaluaties Lange termijn zal moeten worden gedaan om de werkzaamheid vast te stellen. Meer dan een decennium van de resultaten hebben aangetoond dat therapeutische verknoping lijkt te duren voor een lange tijd, en er is bewijs dat de versterking effect permanent Garnier Skin Naturals Oogroller BB Licht – Cornea zal zijn collageen kruis koppeling met riboflavine behandeling kan zo nodig worden herhaald.

De huidige studies hebben aangetoond collageen verknoping is een veilig en effectief alternatief voor de behandeling van keratoconus, forme fruste keratoconus, doorschijnend marginale degeneratie en na de laser refractieve chirurgie ectasia. De oogheelkundige gemeenschap begint de voordelen van profylactische (preventieve) behandeling met behulp van verknoping te zien, en deze procedure begint nu worden aangeboden als een stand-alone procedure of in combinatie met het hoornvlies laser refractieve chirurgie (PRK en LASIK). Profylactische collageen verknoping kan gecombineerd worden met ofwel LASIK of PRK en wordt gedaan op hetzelfde zitten als de refractieve chirurgie. Deze cross koppelen techniek vergt minder tijd dan in de therapeutische behandeling cxl. 25 Minute riboflavine weken tijd en dan een minuut van de blootstelling uva. Het herstel is hetzelfde als voor PRK of IntraLASIK. Als de epitheel verwijderd, nadat de procedure een verband contactlens op het oog aangebracht.