Geels Lotus Thee Los

Geels Lotus Thee Los

€ 29.00

Meer informatie >>

Naam: Geels Lotus Thee Los
Prijs: € 29.00
Tags: Eten en Drinken, Dranken, Thee, Kruiden Thee, Geels

Geels Lotus Thee Los bevat lotus bloemblaadjes voor een heerlijke bloemige thee 43 45 Daarnaast is het feit dat pyridoxaal 5Phosphate niveaus zijn vooral laag bij Alzheimer-patiënten verhoogd wetenschappelijke belangstelling voor rol deze b6 vitamer bij de ondersteuning van de cognitieve gezondheid te beginnen in 2004. B6 vitamers bezitten subtiele biochemische verschillen die helpen houden voor hun specifieke biochemische en metabolische eigenschappen. Pyridoxamine wordt omgezet in 5Phosphate en pyridoxaal 5Phosphate pyridoxamine in de lever en de darmen. Daarom pyridoxamine oefent een gunstig effect op de remming van glycosylering, althans gedeeltelijk, door pyridoxal 5Phosphate Geels. Pyridoxaal 5Phosphate een natuurlijk voorkomende metaboliet van vitamine B6 en remt AGE-vorming, maar op een andere manier dan pyridoxamine vanwege verschillen in chemische structuur (zie figuur 2). Het verschil in structuur tussen pyridoxamine en pyridoxal 5Phosphate verklaren deze verschillen in hun effect op leeftijd remming. De nucleofiele aminogroep van pyridoxamine bindt aan reactieve carbonylverbindingen leeftijd te remmen. Echter, pyridoxal 5Phosphate heeft geen aminogroep, en heeft in plaats daarvan een aldehydegroep en een fosfaatgroep (zie figuur 2). Bijvoorbeeld, in vergelijking met pyridoxamine, pyridoxal 5Phosphate opsluit een belangrijk glucose afbraakproduct genaamd 3 deoxyglucosone dat bijdraagt aan de veroorzaakte schade glycatie, het voorkomen van 3 deoxyglucosone tegen een reactie met weefsel eiwitten en lipiden Geels Lotus Thee Los.

In een fascinerende studie, Japanse onderzoekers evalueerden het proces van peritoneale dialyse, een gemeenschappelijke procedure bij mensen met diabetische nierfalen. 26 De onderzoekers toonden aan dat pyridoxaal 5Phosphate remde AGE-vorming bekneld 3 deoxyglucosone, een belangrijk glucose afbraakproduct in peritoneale dialysevloeistof Kruiden Thee. Dat pyridoxamine niet val 3 deoxyglucosone, maar pyridoxal 5Phosphate doet, zeer waarschijnlijk als gevolg van verschillen in hun chemische structuur. Omdat 3 deoxyglucosone is een precursor van imidazolon, een aanzienlijke glycatie eindproduct opsluiten van 3 deoxyglucosone door pyridoxal 5Phosphate direct vermindert ophoping van imidazolon, een belangrijk glycatie eindproduct Geels Lotus Thee Los. Wetenschappelijke onderzoekers direct vergeleken het effect van orale suppletie met ofwel pyridoxamine en pyridoxal 5Phosphate voorkoming nierziekte in experimentele modellen. In een interessante 2007 studie, onderzoekers beoordeeld de b6 vitameren pyridoxamine en pyridoxal 5Phosphate in de preventie van nier ziekteprogressie. Pyridoxaal 5Phosphate bleek aanzienlijk te verminderen eiwitverlies in de urine en de microscopisch bewijs schade aan de nieren structuren, vergeleken met de controlegroep diabetische groep Eten en Drinken. Er was een duidelijke vermindering van accumulatie van leeftijden nierweefsel, met een overeenkomstige vermindering van inflammatoire moleculen en de toepasselijke naam receptor voor geavanceerde glycatie eindproducten (Rage).

Van rente, deze experimentele studie van nierziekte is gebleken dat orale suppletie van de b6 vitamer pyridoxaal 5Phosphate was iets beter dan pyridoxamine op het voorkomen van de ontwikkeling van diabetische nefropathie in de experimentele testgroep. De wetenschappers geconcludeerd, pyridoxaal 5Phosphate voorkomen progressie van nefropathie bij diabetische dieren door het remmen van vorming van leeftijden. Pyridoxal 5Phosphate wordt als een veelbelovende actieve vorm van vitamine B6 voor de behandeling leeftijd gekoppelde aandoeningen zoals diabetische nefropathie. Wetenschappers hebben onlangs begonnen te richten op de schade aan DNA door glycatie en vrije radicalen (Oxidatiemiddel) spanning Dranken. Nieuw onderzoek suggereert dat glycosylering geïnduceerde schade aan DNA een rol in de initiatie van kanker en celveroudering. 46 Met een elegant experimenteel model van DNA schade kan, Indiase wetenschappers getest verschillende vitamines op hun vermogen om de schade te voorkomen. Van belang pyridoxal 5Phosphate vertoonde maximale bescherming op het voorkomen van schade aan DNA, en de onderzoekers gecorreleerd beschermende effect van remming van productie van superoxide en hydroxyl vrije radicalen. Recent onderzoek heeft vastgesteld lipide glycosylering, naast proteïnglycatie, als belangrijke factor bij het ouder worden, nierziekten, diabetes en pre diabetes (insuline resistent) zegt. 30,47,48 Wetenschappers hebben experimentele modellen om de remmende effecten van verschillende voedingsstoffen en drugs op lipide glycation testen ontwikkeld Geels Lotus Thee Los – Een voorbeeld van zo'n experimenteel model gescreend verbindingen die de vorming van zogenaamde Amadori pe kunnen voorkomen, een product van lipide glycosylering met cholesterol. 49 Pyridoxaal 5Phosphate is dat zij niet alleen de beste b6 vitamer het remmen lipide glycosylering, maar significant beter dan het geneesmiddel aminoguanidine in dit experimentele model (zie figuur 3 aan de hieronder). De werkzaamheid van aminoguanidine en b6 vitamers in het remmen lipide glycation. We proberen acht hot haarproducten om te zien wat echt werkt.