Ginkel's Kamfercreme 100ml

Ginkel's Kamfercreme 100ml

€ 8.50

Meer informatie >>

Naam: Ginkel's Kamfercreme 100ml
Prijs: € 8.50
Tags: Verzorgingsproducten, Handverzorging, Handcreme, Verzorging, Ginkel's

Ginkel’s Kamfercrème is een crème voor handen en huid die erg lijden onder de kou van de winter. Kloven, een schrale, gevoelige en rode huid zijn verleden tijd met deze heerlijke mix van kamfer, jojoba en shea boter Wanneer slechts drie van de koolstofatomen zijn gebonden fosfaat wordt IP3 genoemd. Deze chemie is belangrijk omdat hoewel ip6 wint alle aandacht is, echt IP3 dat al het werk doen. IP3 speelt een belangrijke rol in de lichaamscellen. Als IP3 laag zijn (zoals in kankercellen), de cellen repliceren onbeheerst. Dat is eigenlijk wat gebeurt bij kanker. Als kankercellen worden gebaad in een bouillon met IP3, maar die eigenlijk zet zich af Verzorgingsproducten. Deze actie weerspiegelt de centrale rol die IP3 speelt bij de bestrijding van belangrijke celfuncties, waaronder replicatie en de communicatie tussen cellen. Shamsuddin heeft ontdekt de juiste verhouding van IP6 (gebonden calcium en magnesium) en inositol de vorming van IP3 in het lichaam. verzekeren Welke invloed heeft de combinatie van IP6 met inositol hebben op het immuunsysteem? De combinatie is vooral nuttig bij het stimuleren van de activiteit van een bepaald type witte bloedcellen bekend als een natuurlijke killer of NK-cel Ginkel's Kamfercreme 100ml. Deze witte bloedcellen krijgen hun naam omdat ze letterlijk kankercellen, virussen en andere infecterende organismen te doden. Zij spelen een belangrijke rol bij de bescherming van het lichaam tegen kanker en infectie.

Hoewel IP6 kan NK-cel activiteit stimuleren, de combinatie oefent nog grotere verbetering. Tabel I worden enkele van de kankercellijnen die ip6 toont activiteit tegen. Daarnaast is antioxidant en immuun versterkende effecten, IP6 oefent een aantal interessante acties tegen kanker Handverzorging. Shamsuddin van mening dat de centrale route van IP6 actie is via de controle over de celdeling. Kankercellen zijn uit de hand; ze verdelen ongecontroleerd. Wat ip6 doet is letterlijk zet de schakelaar in de kankercel dat vertelt de cel te delen. Shamsuddin en anderen hebben aangetoond dat ip6 het tarief dat kankercellen verdelen in zowel dierlijke als kankercel studies door vermindert verminderen van de productie van nieuwe DNA (de genetische code) Ginkel's Kamfercreme 100ml. Aangezien niet dezelfde remming in normale cellen, IP6 dramatisch anders gebruikelijke antikankermiddelen. Chemotherapie bijvoorbeeld werkzaamheden uitoefent door letterlijk doden van cellen vrij willekeurig en als Hierdoor zijn heel giftig, omdat ze zijn het doden van de goede als de slechte. IP6 is dramatisch anders, omdat alles wat het doet is het helpen van de celfunctie normaal, in plaats van uit de hand. Is de combinatie van IP6 met inositol is krachtiger dan alleen IP6 Ginkel's. Shamsuddin heeft aangetoond dat de combinatie oefent veel groter effect dan IP6 alleen. Dit potentieel is aangetoond in diermodellen voor borstkanker, longkanker en darmkanker. Bijvoorbeeld, laten we eens een kijkje nemen op de studie in de preventie van darmkanker.

In dit onderzoek werden ratten een verbinding om de vorming van kanker (DMH) en ofwel IP6 of inositol alleen of de combinatie induceren. Tabel 2 toont duidelijk dat de superioriteit van de combinatie. Zijn er klinische studies bij mensen op de antikanker effecten van de combinatie van IP6 met inositol? Resultaten uit voorlopige klinische studies tonen een enorme belofte. Bijvoorbeeld, op de 17e jaarlijkse bijeenkomst van de Europese Vereniging van het kankeronderzoek in Granada, Spanje, dr. Experimentele studies hebben ook aangetoond dat deze combinatie Canbe gebruikt in combinatie met conventionele behandelingen van kanker zoals bestraling en chemotherapie Handverzorging. Voor meer informatie kunt u mijn boek te raadplegen hoe te voorkomen en behandeling van kanker met natuurlijke geneeskunde (Riverhead, 2002). Shamsuddin beveelt een dagelijkse dosering van 800 1.200 mg ip6 samen met 200 300 mg inositol als een algemene preventieve maatregel. Bij patiënten met kanker of een hoog risico op kanker, dr. Shamsuddin beveelt een dosering van 4.800 7.200 mg ip6 samen met 1.200 1.800 mg inositol. Hij beveelt ook aan dat deze worden ingenomen op een lege maag. IP6 is uiterst veilig gebaseerd op uitgebreide dierproeven en humane studies. In feite is er geen bijwerkingen zijn gemeld, zelfs bij hogere doseringen. Je kon niet vragen om een veiliger voedingsproduct.

Naast tal van dierstudies aangetoond extreme veiligheid (geen significant negatief effect op het lichaamsgewicht, mineralen, of een inwendig orgaan is aangetoond) Ginkel's Kamfercreme 100ml – In de jaren 1950 en 1960 waren er enkele meldingen dat mensen in Egypte en Iran die ongezuurde broden eten hebben tekortkomingen van mineralen zoals zink, magnesium, etc. Sinds ongedesemd brood is een rijke bron van IP6 (toen bekend als fytinezuur) werd aanvankelijk dacht dat de IP6 was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze gebreken. Echter, te beginnen in de late jaren 1980, studies met zuivere zouten van IP6 door verschillende wetenschappers buiten redelijke twijfel dat er geen merkbare verandering in de minerale status ip6 inname aangetoond. Bovendien, in InoCell, wordt de IP6 gebonden aan calcium en magnesium als een manier om hogere niveaus van deze belangrijke verstrekken nutriënten en het risico van IP6 induceren van een tekort aan deze essentiële voedingsstoffen. De invoering van InoCell een voortzetting en verbetering van deze erfenis volledig te elimineren.