Ginkel's Tonic Aloe Vera en Groene Thee

Ginkel's Tonic Aloe Vera en Groene Thee

€ 9.50

Meer informatie >>

Naam: Ginkel's Tonic Aloe Vera en Groene Thee
Prijs: € 9.50
Tags: Verzorgingsproducten, Gezichtsverzorging, Reiniging, Tonic, Ginkel's

Ginkel's Tonic Aloe Vera & Groene Thee is een diep reinigende gezichtslotion met verfrissende aloe vera (30%) en de krachtige anti-oxiderende werking van groene thee.  Hoe te gebruiken?Besprenkel een wattenschijfje met deze lotion. Verwijder hiermee ik meteen begonnen te kijken naar definitieve resultaten met dit product! De meest opvallende verandering was mijn porieafmetingen. Ik kocht deze oplossing simpelweg omdat mijn gezicht gebied begon te oogopslag saai en mijn poriën verscheen massale elke keer als ik die op mijn make-up. Riconia is een multivitamine product rijk aan vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor de gezondheid en welzijn Reiniging. Calcium fosfaat, choline, chroomzuur chloride, koperoxide, foliumzuur, magnesium, fosfor, kaliumchloride, vitaminen A, B1, B12, B2, B3, B5, B6, C, d, e, zink, enz. Riconia bevat ook kaliumjodide dat cruciaal is voor de normale werking van de schildklier en kan nuttig zijn het voorkomen van schade door straling. (2006), Kaart kinases p38 en JNK worden geactiveerd door de steroïde hormoon 1 en alpha;, 25 (OH) 2 vitamine D 3 in de C2C12 spiercellijn. Departamento de biologia, bioquímica y farmacia, Universidad nacional del sur, san juan 670, 8000 Bahia Blanca, Argentinië Ginkel's Tonic Aloe Vera en Groene Thee. In mijn vorige post op Tom Ford, ik kon niet stoppen enthousiast over de filosofie en visie achter het merk schoonheid aanbieden. Na vergaarde een fatsoenlijke collectie, waartoe ik zal zeker meer toe te voegen in de toekomst, zal ik worden herzien al mijn recente schoonheid koopt.

Ik ga naar smachten naar hen wanneer ik uiteindelijk, uiteindelijk eindigen mijn voorraad van hen Tonic. Of ik zal ze krijgen wanneer ik naar europa weer. Deze beoordeling is zeker te laat, maar hier ben ik nu aan u vertellen of deze producten zijn de moeite waard brandende grote gaten in je zak, of liever gezegd, je dolce en gabbana portemonnee (Mine, eigenlijk). (linksboven naar rechtsonder) wang kleur in woeste, lip kleur in sable rook, lip kleur in zwart orchidee, schaduw en branden in intensiteit 2, doorschijnende afwerking poeder in de sahara schemering, ultra shine lipgloss in verloren kersen Ginkel's Tonic Aloe Vera en Groene Thee. Ik had een harde tijd proberen te rechtvaardigen aanschaf van dit shading en markeren crème duo. De filosofie van symmetrie en beeldhouwkunst door de heer Tom Ford sprak me erg aan, en natuurlijk de prestaties kaliber van zijn schoonheid producten zijn echt hoog, en het wordt al aangeprezen als het moet product in de hele blogosfeer hebben. Maar hoeveel effect zal deze crème duo hebben, en hoe anders zal het er uit mijn poeder bronzer van Dolce en Gabbana, die ik rekenen op zoveel voor het vermogen om te beeldhouwen en schaduw Tonic. Moet ik dit echt duur product nodig? Nou, ik denk dat ik niet echt nodig om mezelf ervan te overtuigen dat veel, want als men op vakantie is, heeft men de neiging om te veel uitgeven. (links) gegrond gezicht zonder product (Rechts) gezicht met schaduw en verlichten en afgewerkt met doorschijnende afwerking poeder.

Aan de linkerkant is mijn gezicht klaargestoomd met niet getinte primer (Reviva labo's make-up primer het beste voor mij), en ogen concealer, eyeliner en wenkbrauw potlood. Aan de rechterkant is mij met de schaduw en verlichten bronzer in intensiteit 2 toegepast met behulp van een stichting borstel lineair naar het gebied onder de jukbeenderen, de tempels en de zijkanten van mijn neus. De highlighter wordt toegepast op de bovenkant van de jukbeenderen en geborsteld omhoog tot het gebied naast de ogen. Op een crappy iPhone 4s camera in natuurlijk daglicht, er lijkt niet veel effect met de markeerstift zijn; inderdaad het is heel subtiel en creëert een bedauwd glans, in plaats van de werkelijke kleur Tonic. Als ik het beter kan uitleggen met mijn blote oog lijkt het om mijn jukbeenderen staan een beetje uit, en geeft zeker dat slick, dewy look die meestal alleen bestaat op de baan. De beeldhouwen schaduw geeft een zeer natuurlijk en subtiel depressie de wangen, zodat het afgeven tot gevolg hebben gedefinieerd cheekbones. Met het feit dat een crème textuur, die niet droogt tot een poeder, i am ervoor dat de bedauwde, glanzend effect is geweldig als men wil die blik te dragen, en het kan een verbeterde uitstraling van de gezondheid te geven Ginkel's Tonic Aloe Vera en Groene Thee – Maar het doet het risico op zoek naar een beetje rommelig. Dus veel bloggers hebben aanbevolen applicatie met een borstel draaien, en ik zal hetzelfde doen, het zien van het verschil in afwerking tussen hand en kwastapplicatie.

Ik ben niet zeker hoe goed het duo zal gaan met een laagje foundation eronder. Chia heeft gereden de golf van volwaardige voeding en natuurlijke functionele ingrediënten. Zoals wantrouwen van de consument van verwerkte voedingsmiddelen en onuitspreekbare ingrediënten is gestegen in het afgelopen jaar, naast de niet ggo beweging voedingsmiddelen en ingrediënten die voordelen bieden op grond van hun aangeboren gezondheid hebben gezien gemarkeerd toegenomen vraag. Chia voorstanders roepen het ingrediënt hoog gehalte aan omega 3 vetzuren, vezels, calcium en antioxidanten. Hoewel chia wel de grootste hoeveelheid omega-3 in de vorm van alfa-linoleenzuur (ALA) die geheel voedselbron, de ala wordt omgezet in EPA in zulke kleine hoeveelheden kan het bijna niet te vergelijken met een visolie bron. Terwijl veel van de afgewerkte producten die we zien op de markt hebben aangelegd om omega 3 aanspraken, hoog vezelgehalte chia's en verzadigend effect lenen het ingrediënt om andere in de gezondheidszorg de vraag vorderingen.