Ginseng Vitamine Capsules

Ginseng Vitamine Capsules

€ 26.00

Meer informatie >>

Naam: Ginseng Vitamine Capsules
Prijs: € 26.00
Tags: Gezondheidsproducten, Stemming en Slapen, Stress Situatie, Rustgever, Ginseng, Ginseng Vit

Ginseng Vit Capsules ondersteunen bij moeheid en een lusteloos gevoel. De capsules verbeteren de concentratie en het geheugen. Gebruik Ginseng Vitamine bij zwakke zenuwen, innerlijke ontrust en spanning. Ginseng Vit geeft meer lichamelijke en geestelijke Dus wat is er aan de hand? En waarom is iedereen ineens de schuld te geven van tarwe? Het antwoord, zo blijkt, heeft te maken met een heleboel narigheid die aanwezig zijn in graan voedingsmiddelen op basis van is. Tarwe verhoogt de bloedsuikerspiegel, veroorzaakt immuunreactieve problemen, remt de opname van belangrijke mineralen, en verergert onze darmen Gezondheidsproducten. En een groot deel van Dit kan voortkomen uit het feit dat de tarwe is gewoon niet wat het geweest is. Inderdaad, tarwe van vandaag is een verre schreeuw van wat het was 50 jaar geleden. Terug in de jaren 1950, wetenschappers begonnen kruising tarwe aan het hardier maken, kortere en beter groeien. William Davis merkte in zijn boek, tarwe buik: Verlies de tarwe, het gewicht te verliezen en vind je weg terug naar gezondheid. vandaag gehybridiseerd tarwe bevat natriumazide, een bekende toxine. Het gaat ook door een gammastraling proces tijdens de fabricage. Bijgevolg sommige wetenschappers nu vermoeden dat de gluten en andere stoffen gevonden in de huidige moderne tarwe is wat verantwoordelijk is voor de stijgende prevalentie van coeliakie, gluten gevoeligheid, en andere problemen is Ginseng Vitamine Capsules. Gluten is een eiwit composiet van gliadine en glutenine dat in tarwe verschijnt evenals andere granen zoals rogge, gerst en spelt.

Het is ook wat geeft bepaalde voedingsmiddelen die prachtige, stevige structuur Rustgever. Gluten helpt ook deeg rijzen en te houden is het vorm. De probleem is echter in de manier waarop het wordt gemetaboliseerd. Volgens Alessio Fasano, de medisch directeur van de universiteit van het centrum van Maryland voor coeliakie-onderzoek. We hebben niet de enzymen om het te breken, zei hij in een recent interview met tenderfoodie. Het hangt allemaal af van hoe goed onze darmwand dicht nadat we innemen en hoe ons immuunsysteem reageert op het. Zijn zorg is dat de gluten eiwit, dat is overvloedig aanwezig in het endosperm van gerst, rogge en tarwe kernels, is verrekening van een afwijkende immuunrespons Ginseng Vitamine Capsules. Met name de gliadine en glutenine treden op als immunogeen anti voedingsstoffen. In tegenstelling tot vruchten, die zijn bedoeld om te worden opgegeten, granen hebben een manier van vechten terug. En dit geldt voor mensen die dat niet doen coeliakie. Davis gelooft ook dat gliadine degradeert naar een morfine-achtige verbinding na het eten, wat zorgt voor een honger naar meer tarwe; zijn vordering is daarom dat tarwe heeft eigenlijk een verslavende kwaliteit aan het Ginseng. Gliadine, wat wetenschappers noemen de toxische fractie van gluten, is ook betrokken in de darmpermeabiliteit. Gliadine is een vreemd eiwit dat onze enzymen niet kan afbreken van de aminozuren (glutamine en proline) in elementen klein genoeg voor ons verteren. De enzymen kunnen alleen breken de gliadine in peptiden.

Peptiden zijn te groot om goed door de dunne darm. Onze darmwand of poorten worden geabsorbeerd, dan, te scheiden om te laten de grotere peptide door. Het immuunsysteem beschouwt het peptide als een vijand en begint te vallen. Het verschil is dat bij een normaal persoon, de darmwand close terug, de dunne darm normaal weer, en de peptiden blijven in het darmkanaal en worden gewoon uitgescheiden voordat het immuunsysteem ze merkt. In een persoon die reageert op gluten, de muren open blijven zolang u consumeren gluten. Hoe je lichaam reageert (Met een gluten gevoeligheid, tarwe allergie of coeliakie) hangt af van hoe lang de poorten open blijven, het aantal vijanden door te laten en het aantal soldaten dat ons immuunsysteem stuurt om ons lichaam te verdedigen Gezondheidsproducten. Voor iemand met coeliakie, de soldaten in de war raken en beginnen te schieten op de darmwand. De effecten van gluten en gliadine duidelijk verschillen van persoon tot persoon. 8 miljoen Amerikanen hebben coeliakie, en nog eens 1. 6 miljoen hebben een glutenvrij dieet ondanks het feit dat er geen diagnose aangenomen. In Daarnaast wordt geschat dat ongeveer 18 miljoen Amerikanen hebben niet coeliakie gluten gevoeligheid, wat resulteert in krampen en diarree. Zoals davis merkt, de glycemische index van tarwe is zeer hoog (Kijk naar deze grafiek van Harvard om te zien hoe verschillende voedingsmiddelen rang) Ginseng Vitamine Capsules – Het bevat amylopectine een, die meer efficiënt wordt omgezet in bloedsuiker dan zowat elke andere koolhydraten, met inbegrip van tafelsuiker.

Bijgevolg twee sneetjes volkoren brood verhoogt de bloedsuikerspiegel hoger is dan een enkele reep. Overdrijven de tarwe zegt davis, kan resulteren in diepe visceraal vet. Tarwe kan ook leiden effecten die niet direct merkbaar. En in feite is aangetoond dat een tarwe-vrij dieet glucosetolerantie bij personen met ischemische hartziekte. Lectinen kunnen verbeteren, die een klasse van moleculen zijn, kan worden gevonden in bonen, granen, noten en aardappelen. En wanneer verbruikt dan, of als ze niet goed gaar is, kunnen ze schadelijk zijn. zoals die gevonden in volle granen, is ze binden aan onze insulinereceptoren en darmwand. Dit verhoogt ontsteking en draagt bij auto-immuunziekten en insulineresistentie. Het vergemakkelijkt ook de symptomen van metabool syndroom buiten obesitas. Fytaten ook een probleem, een verbinding die binnen scheepsrompen noten, zaden en granen. Fytinezuur kan niet worden verteerd door mensen.