Go Raw, Organic Granola, Original, 1 lb (454g)

Go Raw, Organic Granola, Original, 1 lb (454g)

€ 10.00

Meer informatie >>

Product: Go Raw, Organic Granola, Original, 1 lb (454g)
Prijs: € 10.00
Inhoud: 1 lb (454g)
Trefwoorden: Vegan Foods, Raw Foods, Raw Foods, Go Raw, Vegan Foods, Raw Foods, Raw Foods

Go Raw, Organic Granola, Original, 1 lb (454g): Ga Raw, Veganistisch Foods, Raw Foods, Raw Foods. Ga Rauw, Biologisch Granola, Original, £ 1 (454g) Echte Levende Eten, 100% biologisch, gluten, tarwe vrij, Vrije Noot, All Live (gedroogd onder 105 ° F), Alle Zaden Gekiemde, geen GGO's, geen trans Vetten, geen cholesterol, Alle Hand Made, Alle Raw Kitchen, Alle Familiebedrijf, USDA Organic, Rauw, Veganistisch, gecertificeerde biologische, Certified Tarwe / glutenvrij, veel vezels, Very Low Natrium, 5g proteïne, 100 mg omega-3, Certified Organic door Organic Certifiers, Kosher, * Gemaakt in een faciliteit die kokos en sesamzaad verwerkt. Per portie. Waarom Raw? Alle inhoud is gedroogd onder 105 ° F en alle zaden zijn ontkiemd, het vrijgeven van enzymen waardoor ze gezonder en makkelijker te verteren te maken. Vegan Foods Gekiemde zaden behoren tot de meest qua voedingswaarde dichte voedingsmiddelen op de planeet. Energie voor je dag met Go Raw Granola! Onze heerlijk lekker en voedzaam granolas gaan uitzonderlijk goed met soja, amandel, of hennep melk! Probeer gestrooid op zowat alles. yoghurt, salades, of eet het recht uit de zak. Voeden van uw lichaam en ziel met gezonde energie en de meest bevredigende granen die je ooit zult eten. Het creëren van Real levend voedsel is onze passie. We bron van de beste. De allerbeste biologische zaden worden geselecteerd, bij voorkeur van lokale telers. Go Raw, Organic Granola, Original, 1 lb (454g) We Sprout met Care. De zaden worden optisch sorteren, gedrenkt in gefilterd water, gespoeld, vervolgens gekiemde tot in de perfectie. We Craft de Finest. Het fijnste organische ingrediënten worden gemengd in, daarna de hand verspreid op dienbladen.

Het mengsel wordt in custom-built dehydrators geladen en langzaam gedroogd bij een gemiddeld 98 ° F tot enzymatische en integriteit voedingswaarde en smaak te maximaliseren. We pakken met een belofte. onze producten worden verpakt en uitsluitend gekoeld in-huis op speciale apparatuur voor compromisloze smaak en versheid. Go Raw Onze Belofte: Zorg voor de gezondste, meest smaakvolle gerechten ooit gemaakt. Geen onzin. Geen gimmicks. Koeling wordt aanbevolen, maar is niet noodzakelijk. Geniet met een groot glas water. Andere ingrediënten. Ontsproten biologische boekweit gries, organische datum, gekiemde organische lijnzaad, biologische rozijnen. * Gemaakt in een faciliteit die kokos en sesamzaad verwerkt. Let op: producten kunnen variëren in textuur, kleur smaak als gevolg van seizoensgebonden en gewas verschillen. Dosering: 1/3 kop (56g) / 2oz. Dienen per container: 8. Calorieën: 220 calorieën uit vet: 30. Totaal Vet: 3g. 5%. Verzadigd vet: 0,5 g. 3%. Meervoudig onverzadigd vet. 2g. Go Raw, Organic Granola, Original, 1 lb (454g) Enkelvoudig onverzadigd vet. 1g. Transvet: 0g. Cholesterol: Natrium. 10mg. 1%. Kalium. 230 mg. 7%. Totaal Koolhydraten. 43g. 14%. Voedingsvezels. 6g. 24%. Suikers. 13g. Protein. 5g. Vitamine A. 0%. Vitamine C. 0%. Calcium. 2%. Ijzer. 8%. Thiamine. 8%. Riboflavine. 8%. Niacine. 10%. Vitamine B6.10%. Foliumzuur. 6%. Fosfor. 10%. Magnesium. 10%. Vegan Foods Zink. 8%. Selenium. 8%. Koper. 10%. Mangaan. 10%. De dagelijkse hoeveelheid is gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Uw dagelijkse waarden kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van hoeveel calorieën u inneemt. Calorieën: 2000. Totaal vet: minder dan 70g. Verzadigd vet: minder dan 20g. Cholesterol: minder dan 300 mg. Natrium: minder dan 2400 mg. Kalium. Minder dan. 3500mg. Totaal Koolhydraten. 300mg. 375g. Voedingsvezels: 25g. Niet een enorme smaak maar de barsten met goedheid. Ik maak het laatst voor leeftijden. Toen ik opende de zak werd ik verrast hoe droog dit leek maar dan weer het werd dehyrated. Ik doorweekt dit voor een paar minuten in amandelmelk en cinamon voordat ik at het en het was echt leuk. Geweldig voor een snel ontbijt of gewoon een snelle snack rechtstreeks uit de zak. heerlijk smakende, kan wat meer natrium nodig. Ik hou van deze muesli! Het is zo heerlijk! Mijn enige klacht is dat de pakketten zijn zo klein dat ik eet door hen zo snel. Een geweldig product healthwise, maar zeker de voorkeur aan de ene met chocolade. Dieet gewichtsverlies supplementen komen met verschillende hoeveelheden van ingrediënten. Wijten aan het feit dat hoodia gordonii is een populaire manier om gewicht te verliezen, zijn veel fabrikanten de productie van hoodia mengsels of nep-producten aan de eisen van de lijners die er te ontmoeten. Go Raw Het gebied van de geneeskunde is uitgegroeid tot het centrum van snelle oplossingen.

Een ander voordeel is dat als deze aanvulling is de bijdrage tot gewichtsverlies. Noten hebben ook een aantal, maar wederom niet genoeg hoeveelheden en zijn heel dicht in calorieën. Go Raw, Organic Granola, Original, 1 lb (454g) In de cellen, humuszuren ook een belangrijke functie. Of kun je iets toevoegen, zoals omega-3 voor essentiële vetzuren in uw dieet. Resveratrol heeft eigenlijk echte studies studies uitgevoerd in een echt laboratorium dat een back-up van de conclusies. Wat je ook doet, ga op zoek naar degene die uw lichaam past, want hoe eerder je het beter je zult voelen beginnen! Wat zijn de effecten van dieet pillen in je lichaam? De houders van de dozen gewichtsverlies pillen die de schappen van apotheken lijn en je online kunt kopen beloven de meest ongelooflijke dingen. Het komt het spijsverteringskanaal geheel vorm, waar het wordt gebruikt als voeding voor de goede bacteriën in de darm. Het nemen van een dagelijkse aanvulling van omega-3 vetzuren helpt bij de opbouw van een sterker immuunsysteem, die heeft bewezen gunstig het risico van alle vormen van kanker. Het bevat vitaminen A en C, evenals talrijke vitaminen g. Met regelmatige consumptie van dit kruid belang voor een goede gezondheid en er zijn verschillende manieren om het te dragen. Journal nam een natuurlijk voedingssupplement dat meer dan 70 natuurlijke kruiden en zouten in het heeft. Houd alles in balans, terwijl de ultra pure acai is effectief in het helpen om gewicht te verliezen voor mannen te bieden, moet dit supplement worden gebruikt in evenwicht. Onderzoekers hebben ook waargenomen verlaagde niveaus van glucose in het bloed, maar het lijkt erop dat het effect wanneer bloedglucose hoger dan normaal. Studies hebben aangetoond dat mensen die een behandeling voor een bipolaire stoornis krijgen een duidelijke vermindering van manische depressieve symptomen die anders te laten zien als ze niet waren opgenomen hoge niveaus van omega-3 vetzuren in uw dieet kan zien. Waarom visolie is de beste bron van omega-3 vetzuren, de reden dat visolie is de beste omega 3 u is want deze bevat DHA en EPA essentiële vetten; van de twee, is DHA bekend dat het een grote invloed op uw gezondheid op vele verschillende gebieden hebben, maar hier zijn enkele van de belangrijkste redenen dat u nodig: Uw hersenen moet deze essentiële vetten om goed te functioneren.

Als het gaat om kanker, is de chemische verbinding bekend om een aantal voordelen hebben. De rest van ons kan eten vis of neem een visolie supplement. De bedrijven zijn het vinden van een manier om een supplement dat kan helpen lijners gewicht te verliezen door het maken van hun eigen formule te maken. Er is veel onderzoek wervend de voordelen voor de gezondheid van anthocyanen, met name de antioxidant activiteit, maar kan ook andere voordelen zoals antimicrobiële en anti-carcinogene eigenschappen. Serieuze bodybuilders weten de huid rippen, super- gepompt look die ze meteen na een training van de waanzin.