Golden Temple, Peace Cereal, Clusters & Flakes, Maple Pecan, 11oz (312g)

Golden Temple, Peace Cereal, Clusters & Flakes, Maple Pecan, 11oz (312g)

€ 4.00

Meer informatie >>

Product: Golden Temple, Peace Cereal, Clusters & Flakes, Maple Pecan, 11oz (312g)
Prijs: € 4.00
Inhoud: 11oz (312g)
Trefwoorden: Niet- GGO Levensmiddelen, cornflakes, cornflakes, Golden Temple, Non-GMO Groceries, Cereal, Cereal

Golden Temple, Peace Cereal, Clusters & Flakes, Maple Pecan, 11oz (312g): Gouden Tempel, Non-GMO Levensmiddelen, Granen, Cereal. Gouden Tempel, Vrede Granen, Clusters Flakes, Maple Pecan, 11oz (312g) Alle natuurlijke, niet GMO Project Verified, Whole Grain 10g of meer per portie, Eat 48g of meer van Volle granen Daily, per portie. 240 calorieën, 0,5 g Verzadigd Vet-3% DV, 220 mg natrium-9% DV, 11g Suikers, 3g Fiber, 5g proteïne, volkoren haver Clusters, Crispy Corn Flakes, pecannoten met Real Maple Syrup. Maple Pecan Cluster Flakes. Goede graan begint met veel smaak. Veel granen kan de smaak goed, maar kunstmatige, ongezonde ingrediënten worden vaak gebruikt zonder dat de hele granen, vezels en eiwitten die essentieel zijn voor een gezond ontbijt zijn. Niet- GGO Levensmiddelen Dat maakt de Vrede Cereal anders. We alleen maar premium alle natuurlijke granen, noten en vruchten u te voorzien van essentiële volle granen, vezels en eiwitten in een natuurlijk heerlijke ontbijtgranen. Door het effectief combineren van de fijnste natuurlijke ingrediënten met compromisloze smaak en frequente geven aan goede doelen, Vrede Cereal echt Peace of Mind levert in elke hap. De Peace Pledge. Vrede Cereal is toegewijd aan het leveren van gezonde en lekkere natuurlijke voedingsmiddelen die Peace of Mind in elke hap te bieden! Golden Temple, Peace Cereal, Clusters & Flakes, Maple Pecan, 11oz (312g) We terug deze toewijding aan onze belofte dat geen product van de Vrede Cereal merk wordt weergegeven, tenzij het voldoet aan de volgende criteria. Gebruik alleen de beste natuurlijke ingrediënten, zonder compromis, zijn alle ingrediënten geteeld en zonder ggo's, voortdurend minimaliseren van onze impact op het milieu door middel van milieuvriendelijke activiteiten en verpakkingen, Steun onze gemeenschappen door voortdurende geven, Deliver voedzaam voedsel dat smaakt geweldig, Deze belofte is meer dan een pakkende slogan voor iedereen die verantwoordelijk is voor de Vrede Cereal; we leven het elke dag. Golden Temple Andere ingrediënten.

Maïsmeel, hele havermout, gemalen rietsuiker, rijstmeel, plantaardige olie (koolzaad en / of saffloerolie en / of zonnebloemolie), pecannoten, gerstemout siroop, ahornsiroop, maïzena, bruine rijst siroop, zout natuurlijke smaak, kaneel schors, annatto (voor kleur), kurkuma (voor kleur), paars wortelsap (voor kleur), gember, kardemom zaad, zwarte peper, kruidnagel. Bevat pecannoten. Kunnen andere noten, tarwe en soja bevatten. Dosering: 1 kopje (55g). Dienen per container: Over 5. Calorieën: 240 calorieën uit vet. 50. Golden Temple, Peace Cereal, Clusters & Flakes, Maple Pecan, 11oz (312g) Totaal vet: 6g. 9%. Verzadigd vet: 0,5 g. 3%. Transvet: 0g. Cholesterol: Natrium. 220 mg. 9%. Totaal Koolhydraten. 42g. 14%. Voedingsvezels. 3g. 11%. Suikers. 11g. Protein. 5g. Vitamine A. 0%. Vitamine C. 0%. Calcium. 2%. Ijzer. 6%. De dagelijkse hoeveelheid is gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Uw dagelijkse waarden kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van hoeveel calorieën u inneemt. Non-GMO Groceries Calorieën: 2000. Totaal vet: minder dan 70g. Verzadigd Vet. Minder dan. 20g. Cholesterol: minder dan 300 mg. Natrium: minder dan 2400 mg. Totaal koolhydraten: 300g. Voedingsvezels: 25g. Calorieën per gram: Vet: 9, Koolhydraten 4 Eiwit 4 zoete precies in de juiste hoeveelheid fascinatie. Het is goed. Ik hou van ze! Het is heerlijk, knapperig, en vrij gezond. De smaak is niet te sterk, maar het is er. Het smaakte echt goed. Ik wil meer. Uw huid wordt gladder zeker, flexibel, eerlijker en stralender uitzien als het gebruikt wordt in de juiste dosering. Beta -cryptoxanthin is een van de meest anti-inflammatoire eigenschappen van een bekende verbinding. Het is ook een antioxidant die helpt vertragen de processen die schadelijk houden huidcellen, spieren, hart, zenuwen en rode bloedcellen gezond. Dat oorzaak van de schade van vrije radicalen. Het voedsel dat je eet kan invloed hebben op uw bloed i. Voordelen voor de gezondheid zijn verbonden met geconjugeerd linolzuur is gevonden in gras gevoede dieren, maar de voordelen voor de gezondheid in verband met DHA en EPA zijn veel hoger.

Een groot deel van de huidige visolie onderzoek in gezondheid van het hart kwam toen realiseerden wetenschappers zich de lage incidentie nieuwsgierigheid van een hartkwaal bij Eskimo's ondanks hun vetrijke dieet. Non-GMO Groceries Roken veroorzaakt kanker, een feit algemeen aanvaard, maar dat geldt chronisch laag calciumgehalte. Met dit in het achterhoofd, is het gemakkelijk om te zien waarom het werkt beter dan een multivitamine. Golden Temple, Peace Cereal, Clusters & Flakes, Maple Pecan, 11oz (312g) Stamina rx veilig? Rx vaak resistentie en zijn gemakkelijk op de markt. Vrije radicalen in ons systeem zijn onlangs in verband gebracht met vele vormen van kanker die we vandaag hebben. Dit resulteert in roodheid, zwelling en zelfs pijn. 3) de vervaardiging van ongezonde praktijken, veel fabrikanten elk met verschillende brouwsels. 5: Deze supplementen zijn beschikbaar tegen een redelijke prijs. Het kan nuttig zijn voor iedereen die graag een aanvulling op de gezondheid consumeren om precies denken wat vegetatie wordt gebruikt in één van deze supplementen helder zijn. Tenslotte dit supplement imiteren de functies van natuurlijke hormonen in het lichaam in een geavanceerde vorm, maar met slechts hormonale eigenschappen zoals spier bouwers. Iemand met afgezwakt spieren geit de beste kleren en nemen minder ruimte in dan een persoon met vette of slappe spieren.

Het menselijk spijsverteringsstelsel bevat meer dan 500 vriendelijke bacteriën, die zorgt voor het behoud darmgezondheid en een sterk immuunsysteem. We raden mensen consumeren voedingsstoffen zoals polysacchariden onderdeel van een uitgebreide formule. De meeste mensen zijn verward door wat de voordelen voor de gezondheid van vele voedingsstoffen zijn ook echt nodig hebben. 2: Geluk, een voordeel dat verbaasde mij was het feit dat mijn geluk niveaus steeg dramatisch. Omdat ze zijn gemaakt met geraffineerde visolie van farmaceutische kwaliteit en andere natuurlijke stoffen die geen bijwerkingen veroorzaken. Talrijke studies hebben aangetoond dat visolie verlaagt totaal triglyceriden in het bloed en verhoogt het bloed gehalte van HDL (goede cholesterol).