Good Health Natural Foods, Kettle Style Avocado Oil Potato Chips, Barcelona Barbecue, 5oz (142g)

Good Health Natural Foods, Kettle Style Avocado Oil Potato Chips, Barcelona Barbecue, 5oz (142g)

€ 3.00

Meer informatie >>

Product: Good Health Natural Foods, Kettle Style Avocado Oil Potato Chips, Barcelona Barbecue, 5oz (142g)
Prijs: € 3.00
Inhoud: 5oz (142g)
Trefwoorden: chips, Niet- GGO Levensmiddelen, Niet- GGO Levensmiddelen, Good Health Natural Foods, Chips, Non-GMO Groceries, Non-GMO Groceries

Good Health Natural Foods, Kettle Style Avocado Oil Potato Chips, Barcelona Barbecue, 5oz (142g): Good Health Natural Foods, Chips, Non-GMO Levensmiddelen, Non-GMO Levensmiddelen. Good Health Natural Foods, waterkoker stijl avocado-olie Potato Chips, Barcelona Barbecue, 5oz (142g) Kettle gekookt in 100% avocado-olie, glutenvrij, Great Taste met de voordelen van avocado-olie, niet-GMO Project Verified, De avocado is een verbazingwekkende fruit (dat klopt. Het is een vrucht). Door het koken van onze chips in avocado-olie, goede gezonde Natural Foods maakt gebruik van de energie van de “goede vetten” (enkelvoudig) in Avocado's die nuttig is bij het verminderen van LDL-cholesterol met behoud van HDL-cholesterolgehalte belangrijk voor een evenwichtige voeding. Niet- GGO Levensmiddelen Avocado's bevatten Beta-sitosterol. Dit is een natuurlijk ingrediënt dat de absorptie van “slechte” LDL cholesterol verlaagt in het lichaam terwijl geen effect op de niveaus van “goede” HDL cholesterol. De mate van beta-sitosterol in Avocado olie is hoger dan die van andere oliën. De milde smaak van Avocado's biedt een uitstekende basis om op te bouwen met onze internationale smaakmakers en uw favoriete dip. Good Health Natural Foods, Kettle Style Avocado Oil Potato Chips, Barcelona Barbecue, 5oz (142g) Het koken van de chips waterkoker stijl zorgt voor een stevig chip die bestand is tegen elke dip met een grote crunch dat je niet kunt verslaan. Good Health Natural Foods. Waarom genoegen nemen met de gewone wanneer u kunt genieten van de buitengewone? Andere ingrediënten.

Aardappelen, avocado-olie, zeezout, suiker, tomaat poeder, uienpoeder, knoflookpoeder, kruiden, paprika-extract (voor kleur), natuurlijke Hickory rook smaak. Non-GMO Groceries Dosering: 1oz. (28g). Dienen per container: 5. Calorieën: 140 calorieën uit vet: 60. Totaal Vet: 7g. 11%. Verzadigd vet: 1g. 5%. Transvet: 0g. Cholesterol: Natrium. 130mg. 5%. Totaal Koolhydraten. 17g. 6%. Voedingsvezels. 1g. 4%. Suiker. minder dan 1 g. Protein. 2g. Vitamine A. 0%. Vitamine C. 25%. Calcium. 0%. Ijzer. 2%. De dagelijkse hoeveelheid is gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Uw dagelijkse waarden kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van hoeveel calorieën u inneemt. Calorieën: 2000. Totaal vet: minder dan 70g. Verzadigd Vet. Minder dan. 20g. Cholesterol: minder dan 300 mg. Natrium: minder dan 2400 mg. Totaal koolhydraten: 300g. Good Health Natural Foods, Kettle Style Avocado Oil Potato Chips, Barcelona Barbecue, 5oz (142g) Voedingsvezels: 25g. Calorieën per gram. Vet: 9, Koolhydraten: 4, Eiwit 4 Prachtige crunch en smaak. WOW! Geweldige proeverij barbecue chips, zonder dat de migraine-inducerende additieven! Iedereen in mijn familie houdt deze chips! Niet te pittig, niet te duidelijk, maar precies goed. Een natuurlijke stof die voorkomt in elke cel, co-enzym speelt twee belangrijke rollen in de algehele gezondheid. Niet- GGO Levensmiddelen Bij het zoeken naar aanvulling op de gezondheid perfecte krill olie, kan de consument rekening medische professional voor alle krill olie voordelen krill. Hydroxycitic zuur, de belangrijkste werkzame bestanddeel is de verbinding verantwoordelijk voor deze toename van de stofwisseling.

Solian kruiden nemen om zijn leven GLOTON evenals het gebruik ervan voor het voeden tegen te gaan. Verslaving aan drugs, alcohol en nicotine, met inbegrip van het roken van sigaretten worden geholpen door Passion Flower. Het dagelijks leven wordt steeds ingewikkelder als we technologisch bewegen. Omega 3 vetzuren spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van cellen in het beenmerg, hersenen en zenuwen van het ruggenmerg van de foetus. Een van de beste dingen die je eigenlijk kan doen voor u en uw lichaam is om de inname van voedingsmiddelen met foliumzuur te verhogen. Voor meer ijzer in je systeem proberen om rood vlees, lever, groene groenten en peulvruchten te eten, als dit niet werkt, ga dan naar uw arts en dan moeten hun bloedspiegels van ijzer te bewijzen. Groene thee heeft een dubbel canon bedreiging voor tandbederf bleek als gevolg van natuurlijke polyfenolen (tannines) en fluoride bevatten. Het nemen van bodybuilding supplementen is een geweldige manier om je prestaties te verhogen tijdens de oefening. Good Health Natural Foods Deskundigen het erover eens dat deze vitamine heeft kanker bestrijdende eigenschappen en de meeste mensen een of andere manier getroffen door kanker zorg ervoor dat je genoeg hebt van deze vitamine veroorzaakt een groot deel van de zin. Good Health Natural Foods, Kettle Style Avocado Oil Potato Chips, Barcelona Barbecue, 5oz (142g) Persoonlijk gebruik ik een product met hoki en tonijn olie, en de voordelen voor de gezondheid hebben meer dan ik had verwacht. Anderen beweren dat de supplementen zijn niet zo voordelig als vitaminen die je krijgt van voedsel. D. Aan de ene kant, de observatie van onderzoekers en wetenschappers over de San Bosjesmannen biedt een dwingende reden voor dieet ijsblokjes. ? · eiwitten en essentiële aminozuren helpen bij de opbouw lange dunne spieren. Zoveel beoordelingen waarschuwing over het bestaan van nagemaakte of gevaarlijke producten. Het wordt ook gekenmerkt door de daling van de prestaties en intieme gevoel van chronische vermoeidheid. Voor de capsules zijn een goede keuze, wist je dat je het verschil tussen een goed bedrijf en een slechte voeding voor de manier waarop hun vitaminen en mineralen te kapselen kan vertellen?

Het is waar; degenen die een duurder product met een reden te verkopen om meer rekening te brengen. dat is waar ze hun DHA krijgen. Als aanvulling op de natuurlijke zwavel niveau van het lichaam kan helpen herstellen van beschadigde weefsels en optimale functie te behouden. Voordelen van ginkgo biloba.