Green Magma Plus Poeder

Green Magma Plus Poeder

€ 39.50

Meer informatie >>

Naam: Green Magma Plus Poeder
Prijs: € 39.50
Tags: Sport, Sport – Supplementen, Energie, Green Magma

Bij gebruik van Green Magma bent u verzekerd van voldoende inname! Green Magma bevat het extract van biologisch geteelde jonge, groene gerstebladeren. Het groene gerstextract bevat alle belangrijke vitaminen, mineralen, enzymen en spoorelementen zoals die ook Is dit niet gewoon een manier om producenten te dwingen tot het gebruik van gecertificeerd zaad? Producenten moeten hun 2013 beslissingen te nemen met de wetenschap dat het zaad industrie, zoeken, cdc, BDE, mfga en FCC, samen met de federale en provinciale overheden zijn het verstrekken van de extra zekerheid dat CDC rassen zijn opnieuw samengesteld en zal beschikbaar zijn in het voorjaar van 2014 Green Magma. Het doel van dit programma is om in staat zijn om onze klanten te verzekeren dat er geen risico van triffid in Canadese lijnzaad voorraden. De enige manier om dat te doen is om te beginnen met een triffid gratis bron van planten zaad, een bron dat is verkregen door het volgen van een aantal nauwkeurige protocollen. Dus zeg je dat telers ook moet gebruiken gecertificeerd zaad van dit jaar, voordat de nieuwe gereconstitueerd zaad beschikbaar komt in 2014? Het vlas Council of Canada heeft altijd aanbevolen gecertificeerd zaaizaad als de meest betrouwbare en de hoogste kwaliteit bron van planten zaad voor vlas telers Green Magma Plus Poeder. Echter, het gebruik van gecertificeerd zaad in de komende twee jaar zullen nog belangrijker dan in andere jaren vanwege de noodzaak tostart zijn van zeroWith onze planten zaad, om de toegang tot markten en het vertrouwen in de Canadese vlas aanbod te herstellen.

Dit programma zal ons zaad voeding die is goed landbouwtechniek in ieder geval. Het zal ook helpen bij onze markttoegang inspanningen vernieuwen, bieden de best mogelijke kans op het verminderen van het niveau van triffid onder het niveau van detectie en zal de behoefte te verminderen voor het testen in de toekomst Energie. Wat als ik wil eigen pootgoed te gebruiken voor het planten van dit jaar? Als u dit jaar van eigen pootgoed te gebruiken, zorg ervoor dat het is getest en negatief bevonden voor de aanwezigheid van triffid. We doen echter sterk het gebruik van gecertificeerd zaad in 2014 aan te moedigen. Blijf rigoureus test uw eigen pootgoed. Verplaats alle oude zaad voorraden op de markt zodra de markt mogelijk maakt en beginnen met het verschepen van uw oude productie eerste Green Magma Plus Poeder. Zal er genoeg gecertificeerd zaad beschikbaar voor aanplant in 2014? Zolang de voorraad zaadje is geplant in het voorjaar van 2013, zoeken kan nog genoeg gecertificeerd zaad te planten meer dan een miljoen hectare vlas met gereconstitueerd fokker zaad. Dit is de reden voor de hernieuwde lancering van cdc rassen in 2014 Sport – Supplementen. Het is belangrijk voor de producenten om hun verwachte gecertificeerd zaad eisen meedelen aan hun zaad dealers zodat een voldoende hoeveelheid stamboom zaad is beschikbaar. Wat is de prikkel voor telers om te voldoen aan dit programma?

Voor een, willen we vlas Ook houden als een levensvatbare gewas in farmersCrop rotaties. het revitaliseren van het zaad aanbod is een goede landbouwkundige praktijk. Ten derde, dit is de enige manier voor ons om de toegang tot de Europese markten te herstellen, die traditioneel geweest een hoge waarde markt voor Canadese vlas. Als we dit goed doen, kunnen we deze klanten terug te winnen en uiteindelijk stop de behoefte aan triffid testen. Welke aanwijzingen hebben wij van onze Europese en andere klanten in de regelgeving rechtsgebieden die gevoelig zijn gm producten die in dit proces (met behulp van gecertificeerd zaad) de toegang tot die markten zal herstellen? Onze klanten waarderen de relatie met Canadese boeren als betrouwbare leveranciers van kwaliteit lijnzaad Sport. klanten in Europa willen dat dezelfde relatie die ze genoten voorafgaand aan de ontdekking van cdc triffid in de Canadese vlas gewas te vernieuwen. De regels voor een lage aanwezigheid niveau van gmo gebeurtenissen die niet in de EU zijn goedgekeurd staan niet toe dat een open markttoegang voor Canadese vlas. Om die relatie te herstellen, moeten we het niveau van triffid reduceren tot een punt waar exporteurs en importeurs hebben het vertrouwen dat de Canadese lijnzaad zendingen naar de eu zal vrij zijn van cdc triffid zijn zonder de noodzaak voor de huidige starre en kostbare bemonstering en het testen protocollen die we op dit moment op zijn plaats. Alleen dan zullen Canadese vlas producenten worden op een gelijk speelveld geplaatst met producenten in andere vlas exporterende landen Green Magma Plus Poeder – Onze inspanningen om de datum op de aanwezigheid van cdc triffid in het vlas gewas en de verdere verlagingen verwacht onder het gecertificeerde zaad programma te verminderen zal ons veel dichter bij dat doel te bewegen. Alleen als de huidige inspanningen van onze federale overheid het bereiken van een gunstige lage aanwezigheid niveau beleid voor Canadese lijnzaad in europa zal de export milieu terugkeer naar de pre triffid situatie. Wat kan vlas kwekers doen om dit programma te werk te helpen? Vlas producenten moeten hun bestaande aanplant zaad voorraden te vervangen voor het seizoen 2014, zodat alle sporen van triffid kan worden gespoeld uit het zaad levering. Tijdens de 2013 en 2014 seizoenen, zijn vlas producenten gevraagd om te leveren alle voorgaande vlas planten zaad voorraden, vooral afgemeld rassen om de commerciële systeem om de kans op kruisbesmetting van nieuwe vlas levert met oude voorraden te minimaliseren.