Guess Seductive Homme Eau De Toilette 30ml

Guess Seductive Homme Eau De Toilette 30ml

€ 19.50

Meer informatie >>

Naam: Guess Seductive Homme Eau De Toilette 30ml
Prijs: € 19.50
Tags: Parfum en Cosmetica, Mannen Parfum, Guess

Guess Seductive Homme Eau De Toilette is een oermannelijke parfum, bestemd voor de sexy, onweerstaanbaar en vooral legendarische man. Het parfum is fris, luchtig en sensueel. De geur is geïnspireerd door de heerlijke geur van de zee, verrijkt met kruiden ik eigenlijk geëxperimenteerd met botox lichtjaren voordat het werd zelfs goedgekeurd door de FDA voor rimpels. Beweren dat ik bang was een paar donkere vlekken op mijn gezicht zouden gaan draaien in dodelijke kankerletsels, ik verbrand en gehavend mijn huid met ultra beam laser behandelingen. Terwijl bedekt met dikke, kleverige zalf voor een week, ik vrolijk wachtte de komst van mijn merk nieuwe baby zacht (Aka: Kreukverminderend) huid Parfum en Cosmetica. Onlangs, mijn vriendin Liz speels lachte dat ik nodig had een injectie interventie, terwijl ze slurpte beneden de nieuwste celebrity onderschreven zeven dagen detox drankje. Door haar stinkende slokjes, ratelde ze door over het reinigen van de vervelende gifstoffen loer binnen haar dat blokkeerden haar spiritueel bewustzijn. Na een hongerige week drinken babyvoeding uit een rietje, ze vrolijk geroepen om aan te kondigen dat ze vijf kilo lelijke vakantie afgevallen Guess Seductive Homme Eau De Toilette 30ml. Het lijkt erop dat deze verachtelijke toxines haar vermogen om te passen in de maat 2 lululemon leggings blokkeerden. Op een dag over koffie, Karyn verzuchtte dat ze letterlijk heeft trapten naar Shanghai van alle jaren zou ze besteed woedend trappen weg bij haar 6:00 spin-klasse.

Zelfs gevaarlijke chicago ijsstormen waren geen partij voor haar staalharde vastberadenheid om tot die klasse te krijgen Mannen Parfum. Ik zie dat dezelfde laser focus met mijn yogi vrienden. Over groene thee, ze tout de magische zen als rust die naar voren komt uit worden gedraaid als een krakeling in snikhete yoga studio. Sommigen hebben toevertrouwd dat uur van neerwaartse hond hebben getransformeerd en gebeeldhouwde hun lichaam op een manier die ze nooit had kunnen voorstellen, wat betekent dat ze volledig kunnen rocken een paar laagbouw jeans als nooit tevoren. Niet verrassend, we zijn nauwelijks uniek als we proberen om de waarheid achter dit gecompliceerde interne strijd te ontrafelen met onze beauty Guess Seductive Homme Eau De Toilette 30ml. Wat is eigenlijk de definitie van arbeidstijd op ons uiterlijk? En kan niet ons werk ook de dubbele gevolgen van het verstrekken van ons met interne vrede en tevredenheid en rock hard abs? Met de recente dood van Joan Rivers, werd ik eigenlijk verbijsterd hoe alarmerend chipmunk als haar gezicht was geworden toen ze de leeftijd. Haar beroemde grap die ze liever zou zien oude kleren op een nieuw gezicht, dan nieuwe kleren op een oud gezicht, was altijd mijn favoriet Guess. Helaas, een documentaire over haar leven bleek dat ze leed aan een slopende zelf twijfel over haar uiterlijk, dat voortkwam uit haar jeugd als een lelijk eendje. Ze gebruikte haar komische schittering om de pijn te verbergen, maar haar onzekerheid aangewakkerd een obsessie die uiteindelijk vervormd zowel haar gezicht en de realiteit.

Misschien zijn we allemaal op een bepaalde manier misleiden onszelf te geloven dat als we genoeg ons best doen, we kunnen krijgen en dat schoonheid te behouden. En natuurlijk, dat recht in de renee zelwegger veranderde gezicht leidt debat dat is overstromingen het nieuws en late night talkshows voor een week. Dat schattige cherub geconfronteerd meisje dat we allemaal verliefd op, net als Tom Cruise deed in Jerry Maguire heeft letterlijk veranderd in. Kelly Preston. En terwijl ik zou graag om te springen op de feministische bandwagon op obsessie van de maatschappij met het ouder worden, en psychoanalytisch haar met de rest van de media, ik heb eerlijk gezegd gewoon een simpele vraag: Hebben we niet allemaal te zien een beetje van onszelf in haar Parfum en Cosmetica. Wij zijn een narcistische wereld, en als dit een actrice een storm van controverse kan ontbranden, laten we eens een kijkje nemen naar de redenen waarom. Tuurlijk, onze levens zijn niet ingesteld op het wereldtoneel van miljoenen, en uiteraard kunnen we geen betrekking hebben op de enorme druk van Een 45-jarige actrice veroudering. Eerlijk genoeg, maar we hebben allemaal onze eigen publiek in ons eigen leven, die zijn getuige van onze nieuw gekiemde grijze wortels, iets doorzakken konten en tieten, en alle andere verraderlijke tekenen van veroudering Guess Seductive Homme Eau De Toilette 30ml – Misschien Renee Zellweger en Joan Rivers zijn beide slechts een extreme versies van ons allemaal, en dat is wat is er zo moeilijk te slikken.

Ze zei gewoon dat we het allemaal mis: We zijn letterlijk proberen te repareren de externe eerste plaats van het doen van de echte zware werk van het proberen om erachter te komen wat er gaande is intern. De meesten van ons nodig hebben om onze emotionele balans te vinden, en in onze razernij van het achtervolgen van eeuwige schoonheid, proberen we een ongrijpbaar vlinder vangen. Perlis uitgewerkt door te stellen dat het verblijf in lijn met je energie is het echte doel. Dat gezegd zijnde, kunnen we nog steeds al die fabelachtige schoonheid innovaties die ons ter beschikking te nemen. En als we kijken naar de vrouwen in onze eigen leeftijdsgroep, het is een behoorlijk indrukwekkend scala aan hotness. Van beroemdheden aan onze buren, kunnen we kijken een paar jaar ouder, maar er is een zekere verfijning we krijgen met de leeftijd. We kunnen genieten in de wetenschap dat we nog kunnen kijken verdomd goed in een leren jas en een wit T-stuk, maar hebben de wijsheid om te weten dat er enorm veel belangrijker dingen in ons leven ook.