GUM Trav-Ler Interdentaal Borsteltjes 1.4mm 4st

GUM Trav-Ler Interdentaal Borsteltjes 1.4mm 4st

€ 3.50

Meer informatie >>

Naam: GUM Trav-Ler Interdentaal Borsteltjes 1.4mm 4st
Prijs: € 3.50
Tags: Verzorgingsproducten, Mond en Gebit, Interdentaal, Ragers, GUM

GUM Trav-Ler Interdentaal Borsteltjes 1.4mm, borstelharen zijn gecoat met chloorhexidine. Het borsteltje heeft gedurende 2 weken na gebruik een antibacteriële bescherming. -Goed en veelvuldig buigbaar-Plastic kapje dient als verlengstuk of bescherming- Rebirth omarmt de energie van het seizoen, en vertaalt deze elementen door middel van levendige kleuren. De collectie kenmerkt een abstract beeld van een bloem in bloei, getekend door de heer. Deze collectie is heel bijzonder, want het was zijn laatste vóór overlijden in december Interdentaal. Uemura's werk, shu Uemura principe make-up artiesten Jason Hoffman en Misumi Kitano gecreëerd drie zeer bijzondere looks. Rita bruin, shu Uemura principe make-up artist, creëerde deze look (Links), getiteld wind, exclusief voor verwende mooie lezers! Alle gezichtsbehandelingen worden aangepast aan uw specifieke huid behoeften en zorgen. Op de wilde gember onze gezichtsbehandelingen onder andere een gedetailleerde analyse huid en professionele huidverzorging recept dus elke behandeling die u ontvangt is gericht op uw specifieke behoeften en het bereiken van de resultaten die je wilt GUM Trav-Ler Interdentaal Borsteltjes 1.4mm 4st. Onze anna Lotan producten combineren het beste van groene wetenschap met de nieuwste in huidverzorging technologie, terwijl het zijn huidvriendelijk, wreedheid en milieuvriendelijk. Alle gezichtsbehandelingen masseren van het gezicht, nek schouders en hoofdhuid.

Wij raden aan om een gezichtsbehandeling elke 3 4 weken te hebben resultaten of een programma van wekelijkse behandelingen gedurende 6 weken in de voorsprong te behouden tot een speciale gebeurtenis of voor de behandeling van specifieke huidproblemen Interdentaal. Express gezichtsbehandeling grote gezichtsbehandeling voor degenen die tijd arm zijn en behoefte hebben aan een pick me up. Inclusief; dieptereiniging, stoom afschilfering gezichtsmassage en masker. Vermogen gezicht van de ultieme geavanceerde huidverzorging en met verbazingwekkende resultaten. Deze gezichtsbehandeling combineert high touch huid therapie met de beste pure en actieve huidverzorging dat zal vernieuwen, herstellen en verjongen uw huid GUM Trav-Ler Interdentaal Borsteltjes 1.4mm 4st. We beginnen met het diep reinigen terwijl je lag onder stoom te verzachten en je huid. Een peeling is gedaan om te wissen en verfijnen van de huid textuur te bereiden, wordt extractie gedaan als dat nodig is. is een oogbehandeling toegepast te hydrateren en mollige de tere huid rond de ogen. Een specifiek serum wordt gekozen en gemasseerd in met een combinatie van technieken te verstevigen en zuurstof de huid Mond en Gebit. Eindelijk uw high performance masker wordt toegepast. Terwijl uw masker is het instellen worden getrakteerd op een nek-schouder hoofdhuid en voetmassage. Op de wilde gember schoonheid bieden wij u de meest recente technologie in huidverzorging. De behandeling is een snelle, efficiënte procedure geschikt voor alle huidtypes, dat is bewezen dat de tekenen van veroudering te verminderen.

Het verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden, terwijl tegelijkertijd het baden van de nieuwe huid met reiniging, hydraterende en hydraterende huid oplossingen. Het is al beschreven als het gevoel als een koele penseel langzaam over het gezicht. Het is als geen ander schoonheidsbehandeling rond. Al onze massages omvat uw eigen gepersonaliseerde aromatherapie mix om u te vervoeren naar een meer verlichte plaats, verbeteren van uw stemming, weg te nemen frazzled zenuwen of helpen bij de slaap en ontspanning. Hete stenen, warme aromatherapie handdoeken en warmte kussens worden gebruikt in alle massages Mond en Gebit. Zwangerschap massage we ook de catering voor mama's te zijn. Voor het comfort van een denkend mamma gebruiken we een speciaal bed dat het mogelijk maakt haar om comfortabel lag op haar buik. Voor de droge, overbelaste en problematische hormonale puistjes in die moeilijk aan de oppervlakte. Diep reinigen, stoom peeling, masker en massage van de voeten en hoofdhuid te bereiken. Het heeft een dubbele werking oplossing om direct een natuurlijke glans voor gezicht en lichaam. Voorafgaand aan bruinen neem exfoliëren te bereiken, hebben geen crème of deodorant op en draag donkere losse kleding. Wij gebruiken londen boter polish die een hoog bereik van de mode kleuren aanbieden, langdurige slijtage en is DBP, formaldehyde en parabenen GUM Trav-Ler Interdentaal Borsteltjes 1.4mm 4st – Toe netjes bestand, buff polijsten en verf. Breng geopend toed schoenen als u graag een polish.

In overeenstemming met een hoge hygiëne standaard die wij gebruiken alleen wegwerp pedi peddels en Gebruik een nieuwe voor elke klant. Volledige pedicure voetenbad, nagels netjes, nagelriem werk, afschilfering van de kuit en voet, pedi peddelen voetzolen, voetmassage en verf. Wij gebruiken alleen een hoge kwaliteit wax dat is zacht en effectief. Wij gebruiken wegwerp één gebruik spatulors en aparte wax bussen voor elke klant die een hoge standaard van hygiëne zorgt. Credit card gegevens zijn nodig om boekingen te beveiligen dan 1 uur. Gelieve 24 uur opzegtermijn of een 50% annuleringskosten van toepassing zijn. Gelieve te arriveren tien minuten voor uw afspraak om een consult in te vullen. moet volledige waarde van de cadeaubon worden gebruikt in een bezoek. Aminozuren zijn een deel van het menselijk lichaam, en sommige van deze stoffen kan worden geproduceerd door het lichaam Ook. Bij gebrek aan aminozuren, de overblijvende aminozuren kan de functies van anderen. Het menselijk lichaam alleen kan niet tot de hoeveelheid aminozuren die nodig zijn voor het goed functioneren; Daarom zijn alle voedingsmiddelen hebben deze stoffen.