Hairwonder Botanical Styling Creative Paste 100ml

Hairwonder Botanical Styling Creative Paste 100ml

€ 14.50

Meer informatie >>

Naam: Hairwonder Botanical Styling Creative Paste 100ml
Prijs: € 14.50
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Styling, Gel en Wax, Hairwonder

Hermodelleerbare shaping paste voor creatieve flexibele controle. Langdurige definitie, volume en dimensie. Geschikt voor alle haarlengten.Hoe te gebruiken?Aanbrengen op droog of handoekdroog haar We hebben gewerkt met de lokale niet-gouvernementele organisaties (NGO's) om het aanbod van biologische en duurzame acai. Meer dan 10.000 mensen in de amazon ons helpen oogst acai via onze gecertificeerde biologische programma op te bouwen. Deze mensen hebben nu een stimulans om te beheren hun land en te beschermen voor de komende generaties Styling. Vandaag onze producten worden verkocht in vrijwel elke health food winkel, juice bar en conventionele supermarkt in de u. En we blijven hard werken aan het woord over acai. We moedigen individuen en instellingen om sociale, ecologische en wetenschappelijke programma's die zowel het behoud van de Amazone en ontgrendelen is het potentieel om te helpen de mensheid. We zijn erg dankbaar dat we hebben de kans gekregen om deze ongelooflijke fruit met de wereld te delen ondersteunen en we willen zeggen dank aan al diegenen die ons hebben gesteund langs de weg. 00 en dat wordt verzonden door Royal Mail first class post Hairwonder Botanical Styling Creative Paste 100ml. Wij streven ernaar om bestellingen worden binnen 1 2 werkdagen. Leveringen voor de meerderheid van onze bestellingen gebeuren van maandag tot vrijdag 9 05:00. Vermeld een adres wanneer iemand is het meest waarschijnlijk in zijn.

Standaard verzendkosten zijn inclusief BTW tegen het huidige tarief en van toepassing op het vasteland uk levering alleen Gel en Wax. Levering naar het vasteland uk adressen kan tot 14 werkdagen, van de datum van het plaatsen van uw bestelling. De Royal Mail zal niet instemmen met een vordering van ons voor het verlies, tenzij 15 werkdagen of meer zijn verstreken sinds het punt was te wijten aan te leveren. Als een item dat u bestellen via deze service is niet op voorraad We zullen zo spoedig mogelijk contact met u op en bieden u een volledige terugbetaling, een alternatieve keuze als er een beschikbaar is of een schatting van wanneer dit artikel weer beschikbaar zal zijn Hairwonder Botanical Styling Creative Paste 100ml. We zullen niet een terugbetaling of vervanging van uw bestelling als u niet bepalen bij het bestellen van de volledige en juiste adres voor levering. kunnen wij niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie verstrekt door u op het moment van bestellen zijn. Voor internationale levering naar Europese bestemmingen onze standaard vergoeding is? 10. Onze forfaitaire vergoeding voor leveringen naar landen buiten van Euope is? 20 Verzorgingsproducten. Wij behouden ons het recht op een toeslag voor internationale bestellingen, waar een item is bijzonder groot of te zwaar voor een bedrag dat gelijk is aan dat van onze internationale carrier. gelden Voor grotere waarde order we zullen het schip door DHL. aub contact op met uw lokale douane alvorens te bestellen om te zorgen dat u zich bewust bent van alle extra kosten die zij voor het vrijgeven van de verzending naar u. Als een extra toeslag verschuldigd is, krijgt u een melding van kan opleggen dit voorafgaand aan de verzending.

U krijgt de gelegenheid hebben om uw bestelling te annuleren voor een volledige terugbetaling of uw bestelling te wijzigen, zodat u niet oplopen deze extra kosten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de in rekening gebrachte kosten voor onze internationale kopers via luchthaven douane-poorten, of koeriers. Eventuele kosten die zijn gemaakt voor de BTW, belastingen, douane etc zijn uw verantwoordelijkheid. Internationale bezorging naar Europese bestemmingen is door Royal Mail International Air postpakket en duurt meestal 4 5 werkdagen voor de goederen aankomen, maar kan oplopen tot 14 werkdagen vanaf de datum waarop uw bestelling wordt verzonden Haarverzorging. Wij vertrouwen op de lokale postsysteem van elk land voor de levering van goederen aan onze klanten en zijn niet in staat om de leveringen te volgen zodra percelen het Verenigd Koninkrijk hebben verlaten. Wij hopen dat u tevreden zult zijn met uw aankoop. Moeten u wilt iets gekocht van ons terug, zullen wij gelukkig zijn om terug te betalen of een product, mits het is ongeopend en in volledig resaleable staat. moet terug worden gedaan binnen een redelijke termijn (meestal 28 dagen) en in de originele, onbeschadigde verpakking Hairwonder Botanical Styling Creative Paste 100ml – Als we vinden dat het product niet is teruggestuurd naar ons in volledig resaleable staat, behouden wij ons het recht op terugbetaling van het item te weigeren.

Let op: Wij betalen de prijs van het item aan de koper of het product vervangen door een keer het door ons is ontvangen. zal een vergoeding van de bezorgkosten worden gegeven in het geval van onjuiste, beschadigde of defecte goederen. Terwijl de inwoners van Gaza lijden onder de dagelijkse stroom shutdowns, wordt israël ondertekenen een belangrijke deal om gas te verkopen aan Jordanië, gas dat, zeggen de onderzoekers, werd gestolen uit palestijnen. In aanvulling op de middelen palestina energie in beslag te nemen, heeft Israël alleen elektriciteitscentrale van Gaza vernietigd in het meest recente militaire offensief. Mariah Carey heeft geen make-up hoeft te kijken prachtig. Op 27 maart, hollywood leven postte een foto die ze deelde met fans en ze heeft op geen make-up, maar ziet er perfect. Dit meisje hoeft niet het helemaal perfect om te kijken. Deze American Idol jurylid was lachend op de foto en met een gevulde lam. Het is waarschijnlijk een van haar kinderen lam, maar ze zag er schattig met het. Er was niets mis met haar haren trok zich terug en make-up vrij gezicht.