Hairwonder Hair Repair Conditioner 20ML

Hairwonder Hair Repair Conditioner 20ML

€ 1.00

Meer informatie >>

Naam: Hairwonder Hair Repair Conditioner 20ML
Prijs: € 1.00
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Cremespoeling, Droog en Beschadigd Haar, Hairwonder

Hairwonder Hair Repair Conditioner is een haarversterkende en optimaal voedende crème-spoeling. Het haar leeft op, wordt fluweelzacht, makkelijk doorkambaar en zal sterker zijn dan ooit. En daarnaast is het vanzelfsprekend ook een ultieme bedrijf Ed groep heeft al een lange tijd adverteerders met google adwords. Het gebruik van de dienst om niet alleen google honderdduizenden euro per jaar aan inkomsten, maar nog belangrijker is om mensen te helpen met hoogwaardige voedingsproducten te bereiken dat vereerd worden in de industrie voor hun veiligheid, potentie en effectiviteit Haarverzorging. De vraag is waarom zijn lange tijd adverteerders plotseling gecategoriseerd als het hebben van een chelatietherapie product wanneer er wordt niets vermeld op het product zelf als een chelatie middel? Momenteel natuurlijke nieuws schrijft, niets van dit alles leek te belangrijk voor google adwords, die zijn gehele account zonder voorafgaande kennisgeving luiken, beweerde daarna dat de FDA vertelde hen om dat te doen. Voor meer informatie lezen over het onderwerp, kijk op het artikel van vandaag in natuurlijke nieuws, google voldoet aan de FDA eisen aan AdWords-accounts van voedingswaarde detox bedrijven in het geheim uit te schakelen Hairwonder Hair Repair Conditioner 20ML. Kortom, het probleem in de huidige natuurlijke nieuwsartikel is dat google adwords geblokkeerd adwords het voedingssupplement bedrijf de rekening van online adverteren op die site.

Google sluit dan dat gehele account onderneming met inbegrip van alle andere niet-chemische en zware reiniging gerelateerde advertenties resulteert in een verlies van ongeveer EUR 70.000 in de verkoop over een periode van 3 4 weken, afhankelijk van de huidige natuurlijke nieuwsartikel Haarverzorging. De FDA heeft niet het bedrijf rechtstreeks contact evenmin google contact het bedrijf te laten weten dat de eigenaren voor de uitschakeling met de voedingssupplement bedrijf. De consument wil graag informatie over de reden waarom de FDA houdt niet van de wordDetoxOrChelation. Nu, als er gevallen van mensen die schade ondervindt van producten die de wordDetoxOrChelation gebruiken, The graag publiek moet weten over het door de media, en in voorkomende artikelen, hetzij op de gevaren van detox of chelatietherapie of beide Hairwonder Hair Repair Conditioner 20ML. De meeste consumenten kunnen al weten over detox praktijken die schade hebben veroorzaakt in het verleden, zoals koffie klisma gesuggereerd door sommige colon hydratatie therapeuten en een aantal artsen die holistische of natuurgeneeskundige gezondheid. Maar de informatie dient te worden in het nieuws vaker Verzorgingsproducten. Voor meer informatie over dat onderwerp te zien, plaatsen zoals proctocolitis veroorzaakt door koffie klisma aard of koffie klysma arts veroordeeld. Het probleem met de in de natuurlijke nieuws genoemd bedrijf is dat de FDA inspecteert het is faciliteit een tot twee keer per jaar en heeft nooit gezegd geen belang is voor die onderneming.

Ook de vorderingen bedrijf in de natuurlijke nieuwsartikel dat zij geen producten op het terrein vermelden chelatietherapie. Juridisch gezien de FDA is vereist om een waarschuwing te geven als er iets mis is. En het bedrijf nooit enige zorg van de FDA over een product de FDA dacht was een chelatietherapie product gehoord, volgens de natuurlijke nieuwssite van de gepubliceerde brief van google adwords aan de wereldwijde healing centrum, ongeveer een maand na het afsluiten van het AdWords-account. Wat de FDA doet is op zoek naar bedrijven reclame en het verkopen van producten geadverteerd als een chelatie-agent Verzorgingsproducten. De FDA beschouwt niet-receptplichtige chelatietherapie producten aan zijn niet-goedgekeurde geneesmiddelen, omdat ze gevaarlijk misleidend en kan ernstige schade toebrengen aan de consument. Als een bedrijf verkoopt een product aangeprezen als een chelatie-agent en niet nodig een recept. Check out de FDA site voor meer informatie. Dus eigenlijk google adwords team gewoon vroeg het bedrijf in kwestie om het product dat de FDA geclassificeerd als een chelatietherapie product en dan bellen terug naar de site opnieuw beoordeeld. Alle google wil is om te voldoen aan de FDA om alles legaal te houden moeten verwijderen. Voor meer informatie over chelatietherapie producten, kijk op de 14 oktober 2010 fda persbericht, FDA geeft waarschuwingen voor marketeers van unapprovedChelationProducts Hairwonder Hair Repair Conditioner 20ML – Consumenten willen weten wat juridisch is, wat de FDA keurt, en wat is veilig te gebruiken.

De meeste van allemaal, de consument wil om te weten wie zich te wenden tot dat zou het verschil een middelste man misschien die weet wat veilig is en wat niet, zoals de artikelen gepubliceerd door natuurlijke nieuws die afdruk waarschuwingen doet op natuurlijk onveilig of frauduleuze producten die niet werken weet. Mensen Ook moet medische websites die worden gevalideerd en geloofwaardig uit te checken wat werkt, wat is getest, en wat veilig is. Wat de consument wil weten is of een voedingsproduct dat zich bindt met zware metalen is echt een chelatietherapie middel. De FDA zegt dat je niet legaal met elk voedingsproduct behandeling van een ziekte. Nutrition geen behandeling van een ziekte, voedt of bindt met wat er in het lichaam. Dus dat is chelatietherapie in de definitie van de FDA gebruikt wanneer een levensmiddel niet nodig een recept.