Hairwonder Hair Repair Wax Therapy 100ml

Hairwonder Hair Repair Wax Therapy 100ml

€ 8.00

Meer informatie >>

Naam: Hairwonder Hair Repair Wax Therapy 100ml
Prijs: € 8.00
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Maskers, Droog en Beschadigd Haar, Hairwonder

Hairwonder Hair Repair Wax Therapy herstelt zeer droog, beschadigd, krullend en kroezig haar. Geeft glans en vitaliteit. Versterkt het haar en helpt gespleten punten voorkomen.Hairwonder is het eerste en enige haarverzorgingsmerk waarbij alle producten Technische professor Yoram Cohen (rechts) en ph. Student zita yu zijn veld was het testen van de gray2blue water filter systeem op een huis in het westen van Los Angeles. Cohen wordt in samenwerking met de chemische technologie ph. Student zita yu, wiens onderzoek richt zich op de ontwikkeling van gray2blue en het beleid en de economische aspecten van onsite graywater behandeling en hergebruik in stedelijke en landelijke gebieden Verzorgingsproducten. Ook aan boord is de Luskin centrum voor innovatie aan de UCLA Luskin school van de public affairs. Hun bedoeling is om een zaak voor california toezichthouders en bewoners te bouwen om te heroverwegen hoe we gebruiken water. Er is al dit hele idee dat je het water een keer gebruiken, en het vervolgens te dumpen u in het riool, zei cohen. Gray2blue, een koelkast grootte contraption van wit plastic kratten en sanitair overgoten met een patch van kleurrijke bloemen, daagt dat begrip Hairwonder Hair Repair Wax Therapy 100ml. is Graywater gepompt in de bloem bed en, gedurende een periode van ongeveer drie uur, sijpelt naar beneden door een twee voet laag van plantenwortels en de bodem die fungeren als phytoremediators dat filteren deeltjes en verontreinigingen.

Het water gaat dan door een biofilm laag van schuim eten bacteriën en uiteindelijk druipt als zachte regen in een opvangbak verbonden met irrigatie leidingen en een opslagruimte tank Maskers. Hergebruik van grijs water is geen nieuw concept, zeggen de onderzoekers, maar gray2blue brengt het naar een geheel nieuw niveau. Het water die het produceert is van voldoende kwaliteit zijn, california titel 22 normen voor tertiaire, gedesinfecteerd, teruggewonnen water water te ontmoeten voor bovengrondse, niet-drinkbaar hergebruikt als beregening een grasveld of het doorspoelen van een toilet. Maar bij de huidige regelgeving, cohen opgemerkt, behandeld grijs water kan alleen worden gebruikt onder het oppervlak, als in de test thuis ondergrondse irrigatiesysteem Hairwonder Hair Repair Wax Therapy 100ml. Dat laat een grote hoeveelheid hoge kwaliteit, gefilterd water gaan verspillen, terwijl het huis van de bovengrondse gazonsproeier en toiletten blijven trekken uit de levering van drinkwater van het huishouden. Gray2blue de efficiëntie in het oogsten van hoge kwaliteit van het water versterkt cohen en yu's vastberadenheid om beleidsmakers te overtuigen om state water regelgeving opnieuw te beoordelen Maskers. Te dien einde, de onderzoekers hebben de productie van beleidsstukken, waaronder een recente analyse van water regelgeving in alle 50 staten. Californië, met het lange traditie van milieubewustzijn, heeft een aantal van de strengste normen, cohen opgemerkt. Maar ik denk dat we moeten ook meer progressief te zijn.

Ook aan herziening toe, zei hij, is het regelgevende proces voor het certificeren van een systeem als gray2blue. Momenteel is de toestand vereist individuele huiseigenaren om regelmatig te controleren en rapporteren over de waterkwaliteit als ze te installeren een dergelijk systeem. Dit legt een enorme last voor de huiseigenaar, alsof hij of zij waren een grote waterzuiveringsinstallatie, zei cohen. In plaats daarvan, zei hij, toezichthouders moeten niet de individuele gebruikers maar de gray2blue systeem op dezelfde manier dat huishouden certificeren toestellen zijn gecertificeerd. Wanneer u een kachel te krijgen, wordt de kachel verklaard dat het niet gaat om koolmonoxide uitstoten Haarverzorging. Je bent niet verplicht om uw kachel continu te monitoren, zei cohen. Anders is hij bezorgd dat sommige mensen, onder druk gezet Door de droogte zal grijs water te gebruiken zonder het te behandelen. En dan wordt het potentieel milieuvraagstuk. Cohen en yu hebben ook bezig met uitputtend rekenwerk om alles van hoeveel water te bepalen, een gezondheids- en de staat kan besparen om hoeveel geld huiseigenaren kunnen besparen: Elke dag een typisch Californische gebruikt ongeveer 198 liter water, ongeveer 62 liter van het binnenshuis. Ongeveer de helft van dat aantal 31 liter eindigt als grijs water dat kan worden gefilterd en hergebruikt Hairwonder Hair Repair Wax Therapy 100ml – Vermenigvuldig dat met 37 miljoen Californiërs, en dat is 1. 1 miljard liter drinkwater die gered konden worden elke dag. Met water tarieven in de stad Los Angeles momenteel ongeveer EUR 10.

60 per 1.000 liter, zullen huiseigenaren geld besparen met een systeem als gray2blue. Zij zullen ook besparen op riool lasten, omdat het water hergebruikt voor het besproeien van een gazon niet eindigen in de afvoer. Dit helpt ook verlichten overbelaste septische systemen in woningen die niet beschikken over riool diensten. Door cohen en berekeningen yu's, gray2blue die werd gebouwd met off the shelf componenten die rond de EUR 500 EUR 600 of EUR 1300 EUR 1500 met de toevoeging van een irrigatie computer timer voor de waterpompen lopen kon betalen voor zichzelf in zes maanden tot twee jaar. En de besparingen na die kunnen oplopen tot EUR 2000 per jaar. Cohen stelde dat de staat zou kunnen bieden huiseigenaren een financiële prikkel, als het doet met zonnepanelen, het rendement op de investering nog sneller te maken.