Head en Shoulders 2in1 Jeukende Hoofdhuid 270ml

Head en Shoulders 2in1 Jeukende Hoofdhuid 270ml

€ 5.00

Meer informatie >>

Naam: Head en Shoulders 2in1 Jeukende Hoofdhuid 270ml
Prijs: € 5.00
Tags: Gezondheidsproducten, Haar, Gevoelige Hoofdhuid, Shampoo, Head en Shoulders

Head & Shoulders 2in1 Jeukende Hoofdhuid is een anti-roos shampoo en conditioner gecombineerd. De speciale formule is ontwikkeld voor de gevoelige hoofdhuid en helpt de jeuk van de hoofdhuid te verzachten, terwijl een aangenaam, verfrissend gevoel gegeven In feite is een zorgvuldig ontworpen epidemiologische studie van dit onderwerp gepubliceerd in 2002 ten opzichte van 813 vrouwen met borstkanker en 793 vrouwen zonder de ziekte. De onderzoekers vonden geen verband tussen het risico op borstkanker en anti-transpirant gebruiken, deodorant gebruiken, of oksels scheren Gezondheidsproducten. Een studie gepubliceerd in 2003 gekeken naar reacties van vragenlijsten die aan vrouwen die borstkanker hadden. De onderzoeker gemeld dat vrouwen die werden gediagnosticeerd met borstkanker op jongere leeftijd zei ze gebruikt anti-transpirant en begon te scheren hun oksels eerder en geschoren vaker dan vrouwen die werden gediagnosticeerd als ze ouder waren. Maar de opzet van het onderzoek leverde een controlegroep van niet bevatten vrouwen zonder borstkanker en is bekritiseerd door deskundigen als niet aan de veiligheid van deze onderarm hygiënische praktijken relevante Head en Shoulders 2in1 Jeukende Hoofdhuid 270ml. Waarschijnlijk, in het algemeen, jongere vrouwen vaker dan oudere vrouwen hun oksels scheren en het gebruik van anti-transpiranten, ongeacht of ze borstkanker ontwikkelen kanker later. Zo hebben de meeste vrouwen geboren in de jaren 1950 en 1960 zou zijn begonnen eerder scheren en het gebruik van anti-transpiranten vaker dan vrouwen geboren in de jaren 1930 en 1940 Shampoo.

Veel vrouwen kunnen ook scheren en gebruik antiperspirants minder vaak als ze ouder worden. Deze hebben meer kans verklaringen van de bevindingen van de onderzoeker dan de suggestie dat deze praktijken veroorzaken kanker. Van de nota, de studie gevraagd over onderarm producten die de vrouwen werden met behulp van op het moment dat de vragen werden beantwoord, niet wat ze gebruikt worden voor dat ze ontwikkelden borstkanker kanker. Heeft het gebruik van anti-transpirant na het scheren Houd chemicaliën in het lichaam terecht uit de oksel en verhogen het risico op borstkanker Head en Shoulders 2in1 Jeukende Hoofdhuid 270ml. Razor nicks kan het risico huidinfectie vergroten. Als de onderarm huid reeds gebroken of geïnfecteerd, is het mogelijk dat sommige antitranspiratiemiddelen geringe irritatie kan veroorzaken. Maar het is onwaarschijnlijk dat dit een belangrijke bron van carcinogenen (kanker veroorzakende stoffen) dat in het lichaam en bereiken de cellen borst. Parabenen zijn chemicaliën die worden gebruikt als conserveermiddel en als levensmiddelenadditieven Gevoelige Hoofdhuid. Ze zijn te vinden in vele soorten make-up (Net als lippenstift, mascara, concealer en foundation) en huidverzorgingsproducten (zoals lotion, scheerproducten en zonnebrandcrème). Parabenen kunnen worden geabsorbeerd door de huid. Inname van parabenen is een mogelijke zorg, omdat studies hebben aangetoond dat parabenen een zwakke oestrogeen achtige eigenschappen. Oestrogeen is een vrouwelijk hormoon bekend om borstvoeding cellen veroorzaken (zowel normaal en kanker) groeien en delen.

En sommige omstandigheden die de blootstelling van het lichaam verhogen oestrogeen (zoals geen kinderen, late menopauze, zwaarlijvigheid, etc.) zijn verbonden met een verhoogd risico op borstkanker. In 2004, een kleine studie bleek sporen van parabenen in sommige monsters van borstkanker tumoren. De onderzoekers keken alleen voor de aanwezigheid van parabenen bij borstkanker monsters. Het onderzoek is niet gebleken dat parabenen veroorzaakt of daartoe heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van borstkanker in deze gevallen alleen bleek dat er Head en Shoulders. Hoewel parabenen zwak oestrogeen achtige eigenschappen, de oestrogenen die worden gemaakt in het lichaam honderden tot vele duizenden malen sterker. Dus, natuurlijke oestrogenen (of die welke als hormonale) veel meer waarschijnlijk een rol bij de ontwikkeling van borstkanker spelen. parabenen worden veel gebruikt als conserveermiddelen in shampoos, lotions, cosmetica en zelfs voedingsmiddelen. Deze studie heeft geen informatie bevatten om de bron van de parabenen in het borstweefsel vinden het is niet duidelijk of ze misschien afkomstig zijn van anti-transpiranten of vanaf een andere bron Head en Shoulders 2in1 Jeukende Hoofdhuid 270ml – In feite, studies hebben een bepaalde vorm van parabenen in de urine in maximaal 99% van de mensen in de ons gevonden. Maar tot nu toe, studies hebben niet getoond een rechtstreeks verband tussen parabenen en eventuele gezondheidsproblemen, waaronder borstkanker. Er zijn ook vele andere verbindingen in het milieu die van nature na te bootsen geproduceerd oestrogeen.

Hoewel op dit moment zijn er geen duidelijke gezondheidsrisico's van parabenen in voedsel, medicijnen, cosmetica en huidverzorgingsproducten, bezorgd over de blootstelling aan parabenen kunnen producten die deze bevatten te vermijden. Consumenten producten met parabenen mensen nodig om een lijst van hen als ingrediënten. De meeste parabenen hebben namen die het woord parabenen, waardoor ze gemakkelijk te vinden. Volgens de Amerikaanse Food and Drug Administration, de meeste grote merken van anti-transpiranten en deodoranten momenteel geen parabenen bevatten. Moet ik bezorgd over aluminium in anti-transpiranten zijn? Aluminium gebaseerde verbindingen zijn de actieve ingrediënten in anti-transpirant.