Head en Shoulders Treatment Dik en Sterk

Head en Shoulders Treatment Dik en Sterk

€ 8.50

Meer informatie >>

Naam: Head en Shoulders Treatment Dik en Sterk
Prijs: € 8.50
Tags: Gezondheidsproducten, Haar, Anti – Roos, Kuur, Head en Shoulders

Sterk en mooi haar begint bij de hoofdhuid. Head & Shoulders Treatment Dik & Sterk heeft een geavanceerde formule die cafeine en vitamines bevat. Het product voedt de hoofdhuid en is ontwikkeld om iedere haarlok te verdikken. Zo zorgt het voor een In 2014 werd ze benoemd tot niet-uitvoerend bestuurder bij ITV plc. Tot 2011, mary was ook lid van de adviesraad van Irdeto bv. Mary heeft eerder gewerkt als partner bij McKinsey en bedrijf met een bijzondere focus op de consument en retail bedrijven in China, Zuidoost-Azië, en Europa. Mary zal brengen aan de raad van bestuur een top level strategische visie, met internationale en consument zich richten Anti – Roos. Ze is ook afgestudeerd aan de Universiteit van Oxford (Ma politiek, filosofie en economie) en de Harvard Business School, waar ze afstudeerde met een MBA. Adrian bij het bedrijf in januari 2013 als chief financial officer aanwijzen, en werd benoemd als CFO in februari 2013. Hij werd lid van de vennootschap na zes jaar bij smid en neef plc, als cfo. Voordien was hij cfo voor vier jaar bij Invensys, het internationale ingenieursbureau. Adrian bracht ook 18 jaar bij GlaxoSmithKline plc, een van 's werelds grootste farmaceutische bedrijven, met een aantal senior management en financiële functies Head en Shoulders Treatment Dik en Sterk. Hij heeft eerder gewerkt bij PwC (Dan Price Waterhouse) voor vier jaar in zowel audit en consultancy, en ook voor Stadtsparkasse Koeln, de Duitse regionale bank. Hij is een non executive director van Reed Elsevier PLC en Reed Elsevier NV.

Kenneth werd benoemd tot niet-uitvoerend bestuurder in december 2003 en de voorzitter van het auditcomité in november 2006 Head en Shoulders. Hij is een collega van het Chartered Institute of Management Accountants, de Association of Chartered Certified Accountants en de vereniging van corporate treasurers. Hij was de senior independent director tussen februari 2005 en november 2006. Hij trok zich terug als financieel directeur van Vodafone Group plc in juli 2005. Hij is een voormalig non executive director van Tesco plc en is momenteel een non executive director van Pearson plc en Merlin Entertainments plc Head en Shoulders Treatment Dik en Sterk. Pam werd benoemd tot lid van de raad van Reckitt Benckiser Group plc als een niet-uitvoerend bestuurder en lid van het benoemingscomité in februari 2015. en dient ook als een niet-uitvoerend bestuurder in de raad van dcc plc, Victrex plc en hikma farmaceutische plc. Ze heeft ook vroeger diende als een lid van de raad van advies van advocatenkantoor Simmonds en Simmonds. Tijdens haar uitvoerende carrière bekleedde ze de functie van chief executive officer van Quintiles transnationale onderneming Haar. Daarnaast heeft ze gehouden senior posities bij AstraZeneca plc en Hoffman La Roche. In klinische farmacologie aan de Universiteit van Londen. Haar uitzonderlijke begrip van zowel handel en gezondheidszorg maken haar een waardevolle aanvulling op ons bord. Andre werd benoemd tot niet-uitvoerend bestuurder in oktober 2008.

Hij werd de Senior Independent Director en lid van het benoemingscomité in juni 2013. Hij is Group Chief executive van Inchcape plc en voorzitter van ag goede restaurants. Hij was eerder voorzitter en chief executive officer van Euro Disney, en heeft ook functies bekleed bij Burger King (Diageo), colgate, PepsiCo en Ernst en Young LLP. Sue werd benoemd tot lid de raad van Reckitt Benckiser Group plc als niet-uitvoerend bestuurder en lid van het benoemingscomité op 1 juli 2014. Sue is momenteel EVP van Samsung Electronics, korea, hebben aangesteld in 2011 en bekleedde de positie van een wereldwijde GMO voor vier jaar vanaf 2010 Gezondheidsproducten. Zij heeft ruime consument goodsExperience in een waaier van productcategorieën en culturen, en heeft senior posities in Proctor and Gamble. hield Tijdens haar ambtstermijn bij p en g, sue diende als marketing directeur, cosmetica en huidverzorging in Noordoost-Azië en wereldwijde marketing directeur van vrouwelijke zorg en vervolgens huidverzorging in de VS. Sue woonden de Harvard Business School geavanceerde management programma in 2006 en is een klasse van 2015 wereldwijde MPa kandidaat aan Amsterdam University en University College London. Chris werd benoemd tot lid de raad van Reckitt Benckiser Group plc als niet-uitvoerend bestuurder en lid van het benoemingscomité in februari 2015 Head en Shoulders Treatment Dik en Sterk – Chris is momenteel de voorzitter en interim chief executive officer van Mattel, Inc. Waar hij was lid van de raad van bestuur sinds 1996.

Chris heeft ook gediend als uitvoerend voorzitter van scandent bedrijven, executive chairman van cambridge Solutions Ltd, voorzitter en chief executive officer van caribiner internationale, en president en chief executive officer bij kwaliteit voedsel centra, inc. Eerder in zijn carrière, chris diverse senior gehouden managementfuncties bij PepsiCo, waaronder die van voorzitter en CEO van Pepsi Cola co. En voorzitter van PepsiCo International voedingsmiddelen en dranken, die hem het platform om zijn sterke global branding vaardigheden te demonstreren gaf. Chris heeft een bachelor in bedrijfskunde aan de universiteit van Kansas en een MBA van de plooi school aan het Dartmouth College. Judith werd benoemd tot niet-uitvoerend bestuurder in augustus 2003 en is voorzitter van de remuneratiecommissie is sinds juni 2004. Zij was voorheen chief executive officer van Transora, inc. Een e commerce software en service bedrijf en executive vice president (Voorheen chief financial officer) van Sara Lee Corporation. Ze is directeur van Allstate verzekeringsmaatschappij, intercontinentale uitwisseling, inc.