Heather's Tummy Care, Tummy Fibers, Organic Acacia Senegal Tummy Fiber, 16oz (453g)

Heather's Tummy Care, Tummy Fibers, Organic Acacia Senegal Tummy Fiber, 16oz (453g)

€ 14.50

Meer informatie >>

Product: Heather's Tummy Care, Tummy Fibers, Organic Acacia Senegal Tummy Fiber, 16oz (453g)
Prijs: € 14.50
Inhoud: 16oz (453g)
Trefwoorden: fiber, Acacia Fiber, Acacia Fiber, Heather's Tummy Care, Fiber, Acacia Fiber, Acacia Fiber

Heather's Tummy Care, Tummy Fibers, Organic Acacia Senegal Tummy Fiber, 16oz (453g): Heather's Tummy Care, Fiber, Acacia Fiber, Acacia Fiber. Heather's Tummy Care, Tummy Fibers, Organic Acacia Senegal Tummy Fiber, 16oz (453g) smaakloos, niet-Verdikking, 100% oplosbare vezels, een medisch Voedsel voor de voeding van aan het prikkelbare darm syndroom, prebiotische oplosbare vezels, Refill zakjes beschikbaar, USDA Organic, voor gebruik onder toezicht van een arts. Kosher, Grown in Afrika, 100% biologisch Oplosbare vezels, additief Gratis Grit-allergene, glutenvrij Geen Oxalaten, Certified Organic door QAI, Door een aangepast dieet, acacia senegal helpt verlichten IBS-symptomen, waaronder diarree, constipatie en buikpijn. Heather's Tummy Care Heather's Tummy Fiber Organic Acacia Senegal. Een medisch voedsel voor de dieetbehandeling van het prikkelbare darm syndroom. Acacia senegal is een oplosbare vezel met een klinisch bewezen prebiotische effect. Studies hebben aangetoond dat oplosbare vezels, als onderdeel van de voeding regelt darmmotiliteit (zowel diarree en constipatie verlichten), en verlicht buikpijn van IBS. Prebiotische effect Acacia Senegal stimuleert de groei van een gezonde darmflora, die op zijn beurt vermindert een opgeblazen gevoel, gas, en de dikke darm onregelmatigheden uit de spijsvertering disfunctie van IBS. Heather's Tummy Care, Tummy Fibers, Organic Acacia Senegal Tummy Fiber, 16oz (453g) Heather's Tummy Fiber Organic Acacia is uniek, omdat het een goede gastro-intestinale tolerantie en een bewezen aanzienlijk bifidogene effect. Heather's Tummy Fiber Organic Acacia is speciaal samengesteld voor de dieetbehandeling van IBS. Het is 100% Acasia senegal, en bevat geen lage rang Acacia seyal. Het heeft ook geen IBS triggers. Geen onoplosbare vezels, geen citroenzuur, geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, geen kunstmatige zoetstoffen, geen: gluten, GI stimulerende middelen of irriterende stoffen. Heather's Tummy Care Los op in vloeistoffen. OR. Roer in natvoer. Routebeschrijving: Begin met een lage dosis (. Probeer afgestreken theelepel, tweemaal daags).

Voeg Tummy Fiber aan een lege beker en roer met een vork als je vloeistof toe te voegen. Laten rusten voor een minuut, roer met een vork als je vloeistof toe te voegen. Laten rusten voor een minuut, roer er dan weer volledig op te lossen. Of, roer Tummy Fiber in een vochtige levensmiddelen. Geleidelijk verhogen van uw dagelijkse dosis (probeer het toevoegen van een extra. Heather's Tummy Care, Tummy Fibers, Organic Acacia Senegal Tummy Fiber, 16oz (453g) Theelepel om de 4-5 dagen) en blijven verhogen totdat de symptomen te stabiliseren. Diarree en krampen moeten eerlijk en snel op te lossen als u uw dosis geleidelijk verhogen. Constipatie, vooral als chronische en ernstige, kan enkele weken duren, en misschien een geleidelijke verhoging van de maximale dosis van 5 eetlepels per dag nodig hebben. Dagelijkse doseringen voor volwassenen 12 jaar ouder. Acacia Fiber Gemiddeld 4 18grams (2 theelepels tot 3 eetlepels) per dag totaal, verdeeld in twee afzonderlijke doses. Begin met een lage dosering en geleidelijk te verhogen. Maximale dagelijkse dosis is 30 gram (5 eetlepels). Als u stabiliseren op een lagere dosis, blijf daar. Onder de 12 jaar oud raadpleeg uw arts. Gebruik dagelijks voor het beste resultaat. Koken: Voeg tot 1 eetlepel per kopje vloeistof, zwaai. Baking: Voeg tot 1 eetlepel per kopje bloem, klop. Andere ingrediënten. Organische Acacia (Acacia senegal).

Gebruik binnen 12 maanden na opening. Bewaar op een koele, droge plaats. Waarschuwingen: Buiten bereik van kinderen houden. Vertel uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Dosering: 2,5 g (ongeveer een afgestreken theelepel). Doseringen per verpakking: 180 Calorieën: 10. Totaal vet. Natrium. Totaal Koolhydraten. 2g. 1%. Voedingsvezels. 2g. 9%. Oplosbare vezels. 2g. Protein. Geen belangrijke bron van calorieën uit vet, verzadigd vet, transvet, cholesterol, suikers, vitamine A, vitamine C, calcium of ijzer. Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Ik begon met behulp van “Heathers Tummy Fiber” om een paar van mijn geriatrische katten met katachtige IBS helpen. Een van mijn oude diva had last van chronische diarree maanden: de anti-spasmotic en antibiotische combo med. Acacia Fiber van de dierenarts alleen geholpen terwijl ze het nemen van het: de diarree altijd terug, erger dan voorheen. Forti-Flora en andere soortgelijke producten alleen, mits er geen opluchting. Heather's Tummy Care, Tummy Fibers, Organic Acacia Senegal Tummy Fiber, 16oz (453g) Geen van de duurste katachtige diëten geholpen. Ik probeerde eerst appelpectine, en hoewel het een beetje geholpen, geen van mijn Devine Felines getolereerd het aroma of textuur. Tummy Fibers was het antwoord! Het heeft geen aanstootgevende “textuur” (aka: grit of slijm), en geen waarneembare geur of smaak – zelfs voor zeer kieskeurige katten!

Ik voeg een beetje visolie om hun droge voeding als een “sticker”, en mix in de Tummy Vezels, (plus 12 of meer van de “Pet Naturals van Vermont, Digestive Ondersteuning voor katten” [enzyme] capsules). Ik over het algemeen voeg ongeveer een kopje Tummy Fiber tot een grote zak van droge voeding – en het werkt! De toegevoegde vezels heeft niet alleen geholpen mijn IBS poesjes geworden “gewone katten” opnieuw, maar de rest van de kudde maakt minder aromatische kattenbak deposito's, en de “deinende een haar-ball” nummer is niet meer gehoord gedurende de dag – en nacht. Ik ben ervan overtuigd dat deze aanpak heeft het leven van Anne Allison, mijn langharige cali-torti fluffy-gegolfde furball Diva opgeslagen. Ik heb ook nu neem Tummy Fiber in plaats van Mira-Lax (aka: humane anti-vries) tot chronische IBS behandelen. Het is de enige vezel product dat ik ooit heb geprobeerd die echt werkt voor de chronische constipatie als gevolg van Sjögren-syndroom. In de afgelopen 40-iets jaar, heb ik veel van ineffectieve behandelingen geprobeerd: maar Heathers Tummy Fiber WERKT. Dank organische, voor het aanbieden van een effectief gezond product op zo'n goede prijs. Ik heb beziggehouden met dit al jaren. Het product zei dat het kon weken duren, afhankelijk van uw systeem, maar het was letterlijk 's nachts voor mij. Nooit meer ernstige buikpijn nadat ik eet en meer regelmaat. Ontzettend bedankt. Ik heb moeite met IBS sinds ik een kind was. Ik dit eindelijk gevonden en besloten om het te kopen. Dit lost helemaal duidelijk met geen smaak, waar ik van hou. Ik drink 1 theelepel meteen in de ochtend en 1 theelepel 's nachts. Nadat ik drink het in de ochtend neem ik mijn probioticum. De combinatie van de twee heeft me geholpen om de beste die ik heb gevoeld in jaren voelen. Ik sterk aanbevelen en zal opnieuw kopen.

Ik beveel deze vezel. Het mengt in een vloeistof met geen smaak of gruis. Het lijkt ook niet om gas of een opgeblazen gevoel te produceren zoals sommige vezels doen. Ik neem een eetlepel elke ochtend en soms een ander 's nachts als ik het niet goed heb gegeten die dag. Ik hou van vezels beter dan Benefiber maar het zeer moeilijk op te lossen in de enige vloeistof, tenzij de vloeistof is in kokend staat. Anders klonten op. Ik ben terug te schakelen naar Benefiber. Dit is belangrijk omdat het deze schade en het verkorten van de streng replicatie die groei leeftijd bevordert. Acetyl L Carnitine, ook wel Alcar, is aangetoond stemming, geheugen en cognitie verbeteren. De waarheid is dat vitamine A is een element over een flink aantal opties voor de behandeling de huid. Dus het is niet genoeg dat alleen één of twee soorten organische vitaminen. Als u meer wilt weten over een hoge kwaliteit supplementen visolie ik persoonlijk nemen, kunt u terecht op mijn website. Het was niet gemakkelijk, maar het was het waard. U kunt contact opnemen met de fabrikant of uw gezondheid arts als er iets niet aankan. Epa visoliesupplementen een diepe analyse van wat werkt en wat niet in de omega-3 vetzuren.

Dus wat zijn al deze voordelen die acaibes kan bieden? Wat maakt het zo speciaal en hoe de hel kwamen we overleven zonder hen. Het kan worden genomen in capsules, poeder verse vorm. In feite, sommige mensen hebben het gebruikt als een excuus om rode wijn boven drinken. Onze eerste keer in sporten sterkte of duursporten bevinden zich vaak in een dilemma over hoe u uw workouts te maximaliseren en de resultaten krijgen die ze willen. Tegenwoordig bodybuilders en atleten is bekend dat verschillende soorten supplementen spierkracht winnen en herstellen van blessures. Gewoon zoeken op het internet, een tijdschrift lezen of tv kijken om uit te vinden hoe groot de visolie is deze dagen. Of je moet kopen een vitamine vis hangt grotendeels af van hun vermogen en bereidheid om hun dagelijkse voeding aan te passen om meer omega-3 rijke voedingsmiddelen bevatten. Zou de laatste fase te voltooien in een faciliteit in het derde deel van de FDA gmps het brengen van een nieuw niveau van hoge kwaliteitsnormen voor de hele sector van de voedingssupplementen. Een onvoldoende hoeveelheid toelating (voeding) en gebrek aan lichaamsbeweging kan de opeenhoping van plaque in de slagaders vermindering van verkeer en er een hoog risico op cardiovasculaire beschadiging veroorzaken. Voor ons koolhydraten kunnen onze beste vriend zijn. Omdat ons lichaam kan alleen absorberen bepaald bedrag per dag drinkt een toeslag hoeveelheid alleen noodzakelijk. Toevoegen en vergelijken met de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden.

Verder wordt aangetoond dat hoge niveaus van folaat in combinatie met andere vitamine supplementen eigenlijk het risico van borstkanker kan verminderen. Met vloeibare formules echter geen enkel probleem hebben, kun je ze vrij gemakkelijk te eten en geen zorgen te maken over het risico van verdrinking met een pil van uw kind. Dus ik zou graag dezelfde behandeling met antibiotica en opnieuw te ondergaan.