HeltiQ Bloedstop Neus

HeltiQ Bloedstop Neus

€ 4.50

Meer informatie >>

Naam: HeltiQ Bloedstop Neus
Prijs: € 4.50
Tags: EHBO, Wond – Behandeling, Neus, HeltiQ

HeltiQ Bloedstop Neus stopt bloedende neuzen pijnloos en snel. De stop is geschikt voor gebruik bij volwassenen en kinderen vanaf vijf jaar. Afhankelijk van de gewenste grootte kan de stop gemakkelijk op maat geknipt worden.Het bevat de patenteerde stof m.doc FDA keurt een nieuw medicijn op basis van door een drug sponsor ingediend om de drug te tonen wetenschappelijke gegevens veilig en effectieve. Zelfs als uw producten niet ziekte claims in de etikettering die ervoor zorgen dat ze drugs bevatte, zouden ze nog steeds worden versneden voedingssupplementen in de zin van artikel 402 (G) (1) van de wet, omdat ze zijn voorbereid, verpakt, of vastgehouden onder omstandigheden die niet voldoen aan de cGMP regelgeving voor voedingssupplementen, zoals hieronder beschreven Wond – Behandeling. Merk op dat de status van uw onderneming als een repacker van voedingssupplementen die u niet ontheffen van de verplichting om te voldoen aan de voorschriften in 21 CFR Part 111 die rechtstreeks van toepassing op de handelingen die u uitvoert. Je niet aan te maken en te houden schriftelijke procedures voor het onderhouden, schoonmaken en ontsmetten apparatuur en gebruiksvoorwerpen die worden gebruikt voor het verpakken, etiket, of onderdelen of voedingssupplementen te houden, zoals vereist door 21 CFR 111 HeltiQ Bloedstop Neus. In het bijzonder, uw bedrijf niet een standaard procedure voor de reiniging en het onderhoud van de swiftpack automatisering ltd, die wordt gebruikt om flessen van voedingssupplementen te vullen hebben.

We hebben uw antwoord, gedateerd 14 augustus 2012 beoordeeld, en gevonden dit onduidelijk zijn. U stelt dat de procedure zou worden overgedaan door 30 september 2012 EHBO. Uw reactie is echter niet aan hoe je een corrigerende actie om deze overtreding zal uitvoeren, en ook niet het adres van uw lopende schoonmaak praktijken of onder kopieën van de vereiste schriftelijke procedures. Je hebt niet te maken en te houden documentatie van de datum van gebruik, onderhoud, reiniging en sanering van de apparatuur in individuele apparatuur logs, tenzij dergelijke documentatie wordt gehouden met de batch record, zoals vereist door 21 CFR 111. Concreet uw bedrijf geen documentatie van het schoonmaken van de swiftpack automatisering lto, die wordt gebruikt om flessen van voedingssupplementen te vullen hebben HeltiQ Bloedstop Neus. Uw reactie, gedateerd 14 augustus 2012, geeft niet aan hoe je dit zal corrigeren, en je deed het niet omvatten alle records met uw antwoord waaruit blijkt dat je nu maken en houden van de vereiste documentatie. De aangehaald in deze brief schendingen zijn niet bedoeld om een all-inclusive lijst van overtredingen die bestaan in verband met uw producten zijn HeltiQ. Je bent verantwoordelijk voor het onderzoeken en het bepalen van de oorzaken van de overtredingen boven en voor het voorkomen van herhaling of het optreden van andere schendingen geïdentificeerd. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen uw bedrijf voldoet aan alle eisen van de federale wet en regelgeving van de FDA.

U moet onmiddellijk actie ondernemen om het te corrigeren schendingen aangehaald in deze brief. 379J 31) machtigt de FDA om te beoordelen en het verzamelen van vergoedingen voor de kosten van de FDA voor bepaalde activiteiten te dekken, met inbegrip van herkeuring verbonden kosten. Een herkeuring is een of meer inspecties uitgevoerd na een inspectie dat de niet-naleving van materieel met betrekking tot een geïdentificeerde voedselveiligheid eis van de wet, in het bijzonder om te bepalen of de naleving is bereikt. Herkeuring gerelateerde kosten: alle kosten, met inbegrip van administratieve kosten, gemaakt in verband met de FDA het organiseren, uitvoeren en evalueren van de resultaten van de herkeuring en het beoordelen van en het verzamelen van de herkeuring vergoedingen (21 U Neus. Voor een binnenlandse faciliteit, zal FDA beoordeelt en het verzamelen van vergoedingen voor herkeuring verbonden kosten van de verantwoordelijke partij voor de binnenlandse faciliteit. De inspectie merkte in deze brief aangegeven niet naleven wezenlijk verband houden met een voedselveiligheid eis van de wet. Dienovereenkomstig fda kan kosten te beoordelen op eventuele herkeuring verbonden kosten te dekken. U wordt verzocht dit kantoor schriftelijk in kennis binnen vijftien (15) werkdagen vanaf de datum waarop u deze brief van de specifieke stappen die u hebt genomen om het opgemerkt schendingen corrigeren ontvangen, waaronder een uitleg over hoe je van plan bent om deze schendingen, of soortgelijke schendingen te voorkomen, zich opnieuw voordoet HeltiQ Bloedstop Neus – Met uw reactie, onder meer documentatie van de corrigerende maatregelen die u hebt genomen.

Als uw geplande correcties zal plaatsvinden in de tijd, dan kunt u onder andere een tijdsbestek voor de uitvoering van deze correcties. Als corrigerende actie niet kan worden voltooid binnen vijftien (15) Werkdagen, staat de reden van de vertraging en de tijd waarin de correcties zal worden afgerond. Norris, compliance officer, Food and Drug Administration, 555 winderley plaats, suite 200, Maitland, fl 32.751. Heeft u vragen die je hebt over dit proces moet worden gericht aan ms. Omwille van de toetreding tot gelijkgestemde individuen door middel van muziek en ervaring, vragen wij vrienden, ontwerpers, muzikanten, kunstenaars, stylisten, schrijvers en andere culturele bijdragen aan hun bibliotheken en gedachten met ons te delen. Ik ben naar de muziek die door deze artiest of groep exclusief en uitgebreid voor niet meer en niet minder dan 72 uur te luisteren.