Hennaplus Colour Creations 3 Dark Brown

Hennaplus Colour Creations 3 Dark Brown

€ 10.50

Meer informatie >>

Naam: Hennaplus Colour Creations 3 Dark Brown
Prijs: € 10.50
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Haarkleuring, Tijdelijke Haarkleuring, Hennaplus

:Duurzame kleuring voor opvallend 3-D kleur- en glanseffect, zonder Ammonia. Kan solo gebruikt worden of gemengd met (mix)kleur naar keuze. Te gebruiken met Colour Creations Activator vloeistof. Houdt tot 24 wassingen, geen uitgroei. Maakt het mogelijk je Deze host afhankelijke anti tumor activiteit is vervolgens bevestigd te zijn van de polysaccharide fracties van Ganoderma (Sasaki et al. Meerdere soortgelijke studies vervolgens bevestigt deze waarneming en anti tumor werkzaamheid van Ganoderma is aangetoond uit verschillende soorten, in verschillende stadia van groei en gebruik van verschillende oplosmiddelen voor extractie en toedieningswegen Tijdelijke Haarkleuring. antitumor activiteit is aangetoond in vitro en in syngene tumor systemen dieren. Echter, geen menselijke proeven van Ganoderma tegen kanker in peer tijdschriften noch enige gecontroleerde klinische studies bij de mens zijn nog niet uitgevoerd of gepubliceerd. Andere schimmel polysacchariden van vergelijkbare structuur en functie als die gevonden in Ganoderma hebben rigoureuze klinische proeven, met inbegrip lentinan, sizofilan, PSK (Krestin), psp. ondergaan Aangezien het is nu steeds duidelijker dat bioactiviteit van de meeste bèta-glucan gebaseerde verbindingen functie via een soortgelijke beta glucan receptor (Czop 1985), is het mogelijk geweest om de hypothese dat Ganoderma polysacchariden moet op dezelfde manier functioneren (Chang, 1996) Hennaplus Colour Creations 3 Dark Brown.

De resultaten van lentinan, sizofilan, PSK en psp menselijke proeven aangetoond dat de werkzaamheid van deze glucan brms bij het verlengen van de overleving bij terugkerende of geavanceerde maag- en darmkanker, longkanker en gynaecologische kankers, gegevens uit dergelijke bioactively vergelijkbare verbindingen al raden betere kwaliteit van leven of overleving voor patiënten met kanker kan mogelijk zijn met Ganoderma suppletie Tijdelijke Haarkleuring. In aanvulling tijdens chemotherapie of radiotherapie bijwerkingen zoals vermoeidheid, verlies van eetlust, haaruitval, beenmergsuppressie en het risico op infectie te verminderen. De aanbevolen dosis in het bereik van 5-10 gram vruchtlichamen instantie of equivalent per dag (Chang 1994) Hennaplus Colour Creations 3 Dark Brown. Als aanvulling voor kankerpatiënten overleving verhogen en verminderen de waarschijnlijkheid van metastasen. Specifiek lentinan gebruik in geavanceerde of terugkerende maagkanker toonden een significant levensduur verlenging voordeel 1, 2, 3 en 4 jaar in een gerandomiseerde trial controle (Taguchi 1987). Sizolan gegeven samen met chemotherapie verbeterde overleving van baarmoederhalskanker ongeacht het podium in een prospectieve gerandomiseerde gecontroleerde trial (Inoue et al. 1993), aanzienlijk verbeterde overleving (P. 01) In longkankerpatiënten (Honma 1982) en verbeterde vijf jaars overleving van hoofd-halskanker vanaf 73. 7% werd genoteerd in een andere kleine studie (Kimura et al Verzorgingsproducten. PSK of psp, die oraal worden toegediend.

013) In gereseceerd colorectale kanker gegeven PSK supplementatie gedurende drie jaar in vergelijking met controle in een multicenter gerandomiseerde studie. In een diermodel is Ganoderma aangetoond effectief te voorkomen metastase (Lee 1984), en de resultaten zijn vergelijkbaar met die van lentinan (Suga 1994). hebben Andere glucan brms aangetoond effectief te voorkomen of te onderdrukken longmetastasen van geïnduceerde sarcomen, menselijk prostaatkanker du145m en lymfatische metastase van muizen leukemie P388 (Kobayashi et al. De aanbevolen dosis moet 5-10 gram of meer van vruchtlichaam of equivalent per dag, met een lineaire verhoging van de werkzaamheid verwacht tot 30 gram per dag (Chang 1994) Haarkleuring. Als aanvulling voor kankerpatiënten om weer verbeteren van de kwaliteit van het leven. bestaat alleen anekdotische informatie voor Ganoderma in deze situatie, maar andere orale glucaan derivaten zoals psp is gevonden nuttig in het verbeteren van de kwaliteit van leven bij patiënten met kanker (Yao 1993) te zijn. Beduidend, werd ganoderma suppletie opgemerkt om pijn bij patiënten met kanker (Kupin 1994). De aanbevolen verlagen dosis zou 5-10 gram vruchtlichaam of equivalent per dag (Chang 1994). Als aanvulling voor het voorkomen van het optreden of opnieuw optreden van kanker Hennaplus Colour Creations 3 Dark Brown – Sinds immuunstimulatie, vooral natuurlijke killer (NK) en cytotoxische lymfocyten (CTL) activering kan effectief in het immuunsysteem preventie van kanker door verhoogde immune surveillance (Lotzova 1985) zijn, en Ganoderma is aangetoond dat nk en ctl verbeterde werking bij orale toediening (Gewonnen et al. 1989), het is dus een kandidaat voor het voorkomen van het voorkomen of herhaling van kanker. aangetoond dat de werkzaamheid van Ganoderma in het voorkomen van de progressie van microadenomatous gezwellen bij dieren (Stavinoha 1993), en de werkzaamheid van andere glucan brms in primaire en secundaire preventie van kanker hebben op soortgelijke wijze is aangetoond in vitro, in vivo en in klinische studies. Hoewel Ganoderma en het is derivaten zijn geen geneesmiddelen en hebben ondergaan rigoureuze klinische proeven te testen tegen kanker, is er overvloedig gebruik in vitro, dieren en indirect klinisch bewijs om dit te ondersteunen wordt supplementair gebruik bij kanker. Standardization in bioactieve polysaccharide inhoud en doseringen nodig zijn om te verzekeren het is rationeel, en klinische proeven in bepaalde vormen van kanker met gedefinieerde eindpunten zal bevestigen dat het de werkzaamheid. Buchanan pk, hseu rs en Moncalvo jm (Eds), Taipei, blz.