Herbatint, Flash Fashion, Permanent Herbal Haircolor Gel, FF 3 Plum, 4.5 fl oz (135 ml)

Herbatint, Flash Fashion, Permanent Herbal Haircolor Gel, FF 3 Plum, 4.5 fl oz (135 ml)

€ 12.00

Meer informatie >>

Product: Herbatint, Flash Fashion, Permanent Herbal Haircolor Gel, FF 3 Plum, 4.5 fl oz (135 ml)
Prijs: € 12.00
Inhoud: 4.5 fl oz (135 ml)
Trefwoorden: Vegan Haarverzorging, Herbatint, Flash Fashion, Herbatint, Flash Fashion, Herbatint (Antica Herbavita), Vegan / Cruelty Free Hair Products, Herbatint, Flash Fashion, Herbatint, Flash Fashion

Herbatint, Flash Fashion, Permanent Herbal Haircolor Gel, FF 3 Plum, 4.5 fl oz (135 ml): Herbatint (Antica Herbavita), Veganistisch / Cruelty Gratis Hair Products, Herbatint, Flash Fashion, Herbatint, Flash Fashion. Herbatint, Flash Mode, Permanent Herbal Haircolor Gel, FF 3 Plum, 4.5 fl oz (135 ml) Veganistisch, No Animal Getest, met Aloë Vera, Nee Resorcinol, Nee Ammoniak, geen parabenen, Covers Grijs haar, voor een of twee toepassingen, Free Sample Royal Cream 15ml / 0.5 fl oz. Gelieve aanwijzingen zorgvuldig te lezen vóór het aanbrengen. Je haar moet droog en ongewassen zijn. 1) Met behulp van een plastic of een glazen container, combineer gelijke en voldoende hoeveelheden Herbatint gel en de Glycol Developer aan de lengte en het volume van uw haar past. Plaats de doppen op de flessen die niet-gebruikte producten, en bewaar deze voor toekomstig gebruik. Vegan / Cruelty Free Hair Products Voor lang haar, gebruik gehele bedrag. Voor kort tot halflang haar kan dit vakje twee toepassingen. 2) Met behulp van een kwast verven, toepassing van het mengsel op droog ongewassen haar. 1ste Case: Eerder Colored Hair. 3) Breng het mengsel op de hergroei stippellijn laat gedurende 30 minuten. 4) Breng vervolgens de rest van het mengsel door de rest van het haar en wacht nog eens 10 minuten. (Totale verwerkingstijd: 40 minuten). 2e Case: Niet gekleurde haren. 3) Breng het mengsel door de gehele lengte van het haar vanaf de wortel. Voor de beste dekking gebruik een verven borstel.

Herbatint, Flash Fashion, Permanent Herbal Haircolor Gel, FF 3 Plum, 4.5 fl oz (135 ml) Gooi alle ongebruikte mengsel. 4) Laat het verwerken gedurende 40 minuten. Tijdens de verwerking, kan de kleur van het product afwijken van uw doelgroep kleur, dit is heel gebruikelijk en heeft geen invloed op de uiteindelijke kleur hebben. 5) Zodra verwerkt spoeling haar grondig totdat het water helder is. 6) Shampoo uw haar, bij voorkeur op een shampoo uit de Herbavita range voor de beste resultaten, afspoelen en afdrogen. 7) Breng de Royal Cream Conditioner, laat gedurende 5 minuten, spoel opnieuw en stylen van je haar zoals gewoonlijk. Flash Fashion Andere ingrediënten. Herbatint Haircolor Gel Ingrediënten: Laureth- 5; propyleenglycol; aqua / water; PEG-2 oleamine; ethanolamine; 5 aminozuren 2 methylphenol; p-fenyleendiamine; aloe barbadensis extract; PEG-75 meadowfoam (Limnanthes alba) olie; echinacea angustifolia wortel extract; Betula alba extract; 2-amino-3-hydroxypiridine; hamamelis virginiana (toverhazelaar) extract; tetranatrium EDTA; 1, 5-dihydroxynaphtalane; natriumhydrosulfiet: natriumascorbaat: 2, 4 diaminophenoxyethanol HCL; cetrimoniumchloride. Glycol Developer Ingrediënten: aqua / water; waterstofperoxide, etidronzuur; cetrimoniumchloride. Royal Cream Conditioner Ingrediënten: aqua / water kaasjeskruid extracten, rozemarijn extracten, Behentrimonium chloride, tarwezemelen lipiden, geur. Tegen dierproeven. Let op: Dit product bevat ingrediënten die huidirritatie kan veroorzaken op bepaalde personen en een voorlopig patch-test, volgens de bijbehorende instructies moeten voorafgaand aan elke toepassing worden gemaakt.

Vegan / Cruelty Free Hair Products Dit product mag niet worden gebruikt voor het verven van wimpers of wenkbrauwen. Om dit te doen kan leiden tot blindheid. Vermijd contact met de ogen. Mocht mengsel in contact komt met uw ogen komt, onmiddellijk spoelen met koud water. Allergie Test: Was een gebied van de huid over de grootte van een dubbeltje in je elleboog. Herbatint, Flash Fashion, Permanent Herbal Haircolor Gel, FF 3 Plum, 4.5 fl oz (135 ml) Droogdeppen en een paar druppels van een mengsel van Herbatint kleur en Glycol Developer toepassing. Laat onbedekt en ongestoord gedurende 48 uur. Gebruik dit product niet als een branderig gevoel, jeuk of een abnormale reactie optreedt in of rond het testgebied. Dit pakket bevat. 1 fles Herbatint haarverf gel flash mode. 60 ml – 2 fl. oz. 1 fles Glycol Developer. 60 ml – 2 fl. oz. 1 monster van een van beide shampoo of Royal Cream conditioner. 15 ml – 0,5 fl. oz. 1 paar handschoenen. 1 blaadje met aanwijzingen voor gebruik. Uw Haircolor is # 8594. Kastanje. Licht kastanje. Donker blond. Blonde. Licht blond. 80% grijs. Gebleekt. U kunt ervoor kiezen # 8595. FF 1 Henna rood 7N. FF 2 Crimson rood 7N. FF 3 Plum 5N. FF 4 Violet 7N. FF 5 Sand blonde 7N. FF 6 Orange 7N. Voor de beste dekking van grijs haar, is het raadzaam om 20 ml van de N kleur aangegeven in de tabel (*) mix. Op ongekleurd haar, kan flash modekleuren verlichten door maximaal twee tinten gezond alternatief haarkleur; geeft haar een hoge glans en de kleur niet te tillen tijdens het wassen. Het is een slimme keuze voor mensen die continu spelen met haarkleur. Na alles. het is een vorm van kunst. Bedankt voor een geweldig product en de scheepvaart was erg snel. Ik heb van nature donker bruin haar, dacht ik verander het haar een beetje en het bleek mijn haar een donker bordeaux was ik aangenaam verrast. haar werd rood in plaats van paars. Was het gemakkelijk om al toe te passen en niet een sterke geur. heel goed. erg donker? i gemengd met 4c dus mijn haar is nu zwart. maar het doet er niet toe. im blij dat het niet te rood, mooie kleur en glans. ik kan zien Herbatint nooit doorlaten me.

Gebleken is dat lage hoeveelheden DHA zijn geassocieerd met lage niveaus van serotonine weer verbonden met depressie en zelfmoord. U kunt ook vitamine D uit levertraan. Nu zijn er drie soorten vetzuren. Het beste dieet pillen zijn die de stofwisseling stimuleren, dus kijk voor producten die jodium en chilipepers bevatten, die oorzaak thermogenese (Een toename van de stofwisseling) te helpen, hoewel ze niet van plan om het effect van de naverbrander die normaal geven pepers te maken. Er zijn ook vele voordelen van de consumptie van visolie omega 3 als het gaat om het behoud van een gezonde hersenen ook. Als je slank op zoek bent en voeg extra lichaamsgewicht, dan adviseer ik u om te zoeken naar een weight gainer die extra calorieën en eiwit heeft. Herbatint, Flash Fashion, Permanent Herbal Haircolor Gel, FF 3 Plum, 4.5 fl oz (135 ml) Het nemen van visolie omega-3 olie voor hart-blues. Dit kan ook worden genoemd als farmaceutische kwaliteit ook. Deze laatste bevinding laat zien dat aanvallen de abnormale zonder schade aan de goedaardige. Omdat dit supplement. Opgemerkt moet worden dat 60 sporen mineralen gevonden in de moedermelk, inclusief aluminium, broom, vanadium en nikkel, die eerder onbelangrijk werden beschouwd, zodat je kunt krijgen om te leren dat tot 60 zijn van essentieel belang of belangrijke mineralen. Het helpt onze cellen te behouden van een gezond niveau van hydratatie en volume, wat betekent dat het kan eigenlijk de hoeveelheid hersteltijd nodig is om brandwonden en wonden te helen te verlagen. Onze oceanen zijn verontreinigd met giftige stoffen zoals PCB's kwik, arseen en andere zware metalen; goed, de vis die in deze oceanen leven zijn vervuild. Voor ingrediënten kruiden aambeien, zoals zinkoxide, haver stro, banaan, bosbessen, cayennepeper, bezem rode salvia slager en ook wonderen doen in rustgevende en glad pijn.

Onlangs hebben de vooruitgang in de volwassen stamcellen (Die in ons lichaam vanaf de dag dat we geboren worden) een grote verwachting op het gebied van de geneeskunde gemaakt. 95 Prijskaartje, maar ook nul doses leiden, waar ik het gevoel dat het gooien van de fles. Nu dat je weet dat je kan natuurlijk verminderen ontstekingen met supplementen van visolie omega 3; op zoek naar een merk dat is moleculair gedistilleerd en hoog in DHA. Laat ons), resveratrol supplementen lijken het antwoord zijn voor nu. Omdat resveratrol heeft hetzelfde effect als calorische restrictie, wordt de verbinding verondersteld om het leven van mensen te verhogen. Supplementen, niet alleen supplementen helpen compenseren voedingstekorten, maar ook zijn een onmisbare hulp voor alle bodybuilders en atleten die willen hun optimale prestaties in termen van kracht, uithoudingsvermogen en spiergroei te realiseren in uw vakgebied. Ontdek de beste visolie capsule met behulp van deze 3 zeker brand tips. Dit is niet het geval met authentieke supplementen. Kijk voor supplementen die worden gewonnen uit een hele voedsel bron.