Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 5M, Light Mahogany Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml)

Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 5M, Light Mahogany Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml)

€ 12.00

Meer informatie >>

Product: Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 5M, Light Mahogany Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml)
Prijs: € 12.00
Inhoud: 4.56 fl oz (135 ml)
Trefwoorden: Vegan Cosmetica, Vegan Haarverzorging, Herbatint (Antica Herbavita), Vegan / Cruelty Free Beauty Products, Vegan / Cruelty Free Hair Products, Vegan / Cruelty Free Hair Products

Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 5M, Light Mahogany Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml): Herbatint (Antica Herbavita), Veganistisch / Cruelty Gratis Beauty Products, Veganistisch / Cruelty Gratis Hair Products, Veganistisch / Cruelty Gratis Hair producten. Herbatint, Permanente Herbal Haircolor Gel, 5M, Licht Mahonie Kastanje, 4,56 fl oz (135 ml) Veganistisch, geen dieren geteste, sinds 1970, Meer Conditioning, Meer Lasting Color, met Aloë Vera, Geen Ammoniak, geen parabenen, 100% Grey Cover, voor een of twee toepassingen, kwaliteit en traditie met een nieuwe look. Vegan Haarverzorging Meer Intense Shining kleuren. Gentle haarverzorging: 0% Ammonia, 0% Paraben, Effectieve Grey Cover, langdurige kleur, Aloë Vera Barbadensis. Speciaal rijk aan enzymen, eiwitten, polysachariden, vitaminen ACE en minerale zouten. Kalmeert de hoofdhuid tijdens het aanbrengen. Versterkt en beschermt het haar tijdens het aanbrengen. Doeltreffend bijdraagt tot het extra conditionering actie en een langere houdbaarheid van de kleur. Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 5M, Light Mahogany Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml) Kleuren uit 1N tot 8N in (de natuurlijke reeks) het bereiken van een dekking van je grijze haren 100%. Om totale grijze dekking te bereiken met de Ash, Golden en mahonie kleur-serie, wordt voorgesteld om de gekozen kleur (40 ml) met een natuurlijke reeks kleur van hetzelfde nummer (20 ml) te mengen. Bijvoorbeeld: Uw haarkleur is kastanje en uw geselecteerde kleur is koper kastanje, meng 40 ml Herbatint 4R (koper kastanje) met 20 ml Herbatint 4N (kastanje). Vegan Cosmetica Volg de instructies zoals gewoonlijk. Lees de bijgevoegde zorgvuldig voor het aanbrengen. Je haar moet droog en ongewassen zijn. 1) Met behulp van een plastic of een glazen container, combineer gelijke en voldoende hoeveelheden Herbatint gel en de Glycol Developer aan de lengte en het volume van uw haar past. Plaats de doppen op de flessen die niet-gebruikte producten, en bewaar deze voor toekomstig gebruik. 2) Met behulp van een kwast verven, toepassing van het mengsel op droog ongewassen haar.

1ste Case: Eerder Colored Hair. 3) Breng het mengsel op de hergroei stippellijn laat gedurende 30 minuten. 4) Breng vervolgens de rest van het mengsel door de rest van het haar en wacht nog eens 10 minuten. (Totale verwerkingstijd: 40 minuten). 2e Case: Niet gekleurde haren. 3) Breng het mengsel door de gehele lengte van het haar vanaf de wortel. Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 5M, Light Mahogany Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml) Voor de beste dekking gebruik een verven borstel zoals geleverd in een Herbatint applicatie Kit. Gooi alle ongebruikte mengsel. 4) Laat het verwerken gedurende 40 minuten. Tijdens de verwerking, kan de kleur van het product afwijken van uw doelgroep kleur, dit is heel gebruikelijk en heeft geen invloed op de uiteindelijke kleur hebben. 5) Zodra verwerkt spoeling haar grondig totdat het water helder is. 6) Shampoo uw haar, bij voorkeur op een shampoo uit de Herbatint range voor de beste resultaten, afspoelen en afdrogen. 7) Breng de Royal Cream Conditioner, laat gedurende 5 minuten, spoel opnieuw en stylen van je haar zoals gewoonlijk. Herbatint (Antica Herbavita) Andere ingrediënten. Herbatint Haircolor Gel Ingrediënten: laureth 5; propyleenglycol; aqua / water; PEG-2 oleamine; ethanolamine; walnoot extract; rabarber extract; kina-extract, aloe barbadensis extract, PEG-75 meadowfoam olie; Echinacea angustifolia extract, p-fenyleendiamine; Betula alba extract; 2 amino 3 hydroxypiridine; hamamelis virginiana extract, p-m aminophenol; natriumhydrosulfiet; natriumascorbaat; resorcinol; tetranatrium EDTA; cetrimoniumchloride. Glycol Developer Ingrediënten: aqua / water; waterstofperoxide; etidronzuur, cetrimoniumchloride. Royal Cream Conditioner Ingrediënten: aqua / water; kaasjeskruid extracten; rozemarijnextracten, Behentrimonium chloride, tarwezemelen lipiden; geur. Voorzichtigheid. Dit product bevat ingrediënten die huidirritatie kan veroorzaken op bepaalde personen en een eerste patch-test, volgens de bijbehorende instructies, moet vooraf worden gedaan om elke toepassing. Vegan Haarverzorging Dit product mag niet worden gebruikt voor het verven van wimpers of wenkbrauwen.

Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 5M, Light Mahogany Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml) Om dit te doen kan leiden tot blindheid. Vermijd contact met de ogen. Mocht mengsel in contact komt met uw ogen komt, onmiddellijk spoelen met koud water. Allergie Test. Was een deel van de huid over de grootte van een dubbeltje in je elleboog. Droogdeppen en een paar druppels van een mengsel van Herbatint kleur en Glycol Developer toepassing. Laat onbedekt en ongestoord gedurende 48 uur. Gebruik dit product niet als een branderig gevoel, jeuk of een abnormale reactie optreedt in of rond het testgebied. Dit pakket bevat. 1 fles Herbatint haarverf gel (60 ml – 2 dl..), 1 fles Glycol Developer (60 ml – 2 dl..), 1 monster van een van beide shampoo of Royal Cream conditioner (15 ml -.. 0.5 fl oz), 1 paar handschoenen, 1 blaadje met aanwijzingen voor gebruik, gratis sample Royal Cream 15 ml / 0.5 Fl. Oz. Gebruik 5N Licht Kastanje met deze kleur en geeft een geweldige kleur, de kleur houdt en duurt zo lang als permanente kleurstoffen, haar is zachter en is veel minder hard dan andere kleurstoffen. Zal blijven om het te gebruiken in de toekomst. geweldige kleur, dekt grijze haren.

Ik het product kopen herhaaldelijk. De kleur is niet het haar beschadigen en geven het haar textuur te behouden. De winkels niet vaak in voorraad hebben deze kleur. Yay. product veilig en zacht. Over het algemeen, het netwerk marketeer zal de producten te verkopen agressief gemotiveerd hun eigen vrienden, familie en buren. Als dat klonk te mooi om waar te zijn dan? Wat over deze studies nu dat visolie kan worden gebruikt voor de behandeling van drankmisbruik. Nu, zoals ik begreep was dat het niet gaat om een man van 70 jaar of vrouw met de wendbaarheid van een 30 jaar oud zijn. Doe je zzz is essentieel voor uw gezondheid. Ze nemen acai bessen in uw dieet. Indien het gebruik van de moeder tijdens de zwangerschap baby kan beschermen tegen de ontwikkeling van allergieën. Het doet dit omdat zich dus een natuurlijke chemische reageert met vrije radicalen. CLA supplementen voor de gezondheid. Omdat ons lichaam niet deze essentiële moleculen kunnen maken, moet men meer geneigd zoveel mogelijk consumeren regelmatig de aanbevolen essentiële vetzuren hoe gaat moleculen hoeveelheid. De eerste is de rol die het speelt in het helpen om spiervolume en ten tweede, en waarschijnlijk belangrijker te verhogen is de rol die het speelt in het bijstaan systeem pc ATP energie van het lichaam. Ook pure eiwit shakes zijn een aanvaardbare manier om voeding, maar als deze eiwit shakes bevatten slechts minimale koolhydraten en vetten ervoor dat niet meer dan één maaltijd per dag te vervangen. In ieder geval, hoewel natuurlijke anabole misbruik schadelijk voor uw gezondheid en lichaam kan zijn. Er zijn ook spieren te krijgen die op de pond te zetten en geen toename in het water. Het is echter noodzakelijk om tot een minimum de consumptie van koffie of thee omdat cafeïne calcium absorptieproces kan blokkeren.

Het verwijderen van aluminium uit het lichaamsweefsel en de hersenen, zenuwstelsel beschermt silica niet alleen de ziekte van Alzheimer, maar ook in andere neurologische ziekte. Want het is een delicaat evenwicht proberen om de juiste cruciale mineralen die nodig zijn voor een optimale gezondheid door middel van een dieet alleen hoeveelheden te krijgen, kan mineralensupplementen een redder in nood. Ze komen in een aantal monsters van elk dragen een specifiek aroma. dat is wat je meestal zien in de producten die zijn ontworpen als hulpmiddel gewichtsverlies. Zuni, en jemez Cochiti Pueblo vrouwen mannen en haar wassen met ceremoniële dansen voor, net als vele andere indianen. 5: Ogen DHA omega-3 helpt ook verbetering van het gezichtsvermogen bij kinderen; aandacht, perceptie en helderheid wordt verbeterd. De sleutel tot het krijgen van de kwaliteit hoodia supplementen is om alleen naar degenen die 100% hoodiagordonii. In zijn poging om atleten te ondersteunen, hebben avant labs aanzienlijk geïnvesteerd in de ontwikkeling van supplementen die echt vernieuwend. Magnesium600 mg per dag magnesium is aangetoond dat lagere bloeddruk.