Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 6N, Dark Blonde, 4.56 fl oz (135 ml)

Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 6N, Dark Blonde, 4.56 fl oz (135 ml)

€ 12.00

Meer informatie >>

Product: Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 6N, Dark Blonde, 4.56 fl oz (135 ml)
Prijs: € 12.00
Inhoud: 4.56 fl oz (135 ml)
Trefwoorden: Vegan Cosmetica, Vegan Haarverzorging, Herbatint (Antica Herbavita), Vegan / Cruelty Free Beauty Products, Vegan / Cruelty Free Hair Products, Vegan / Cruelty Free Hair Products

Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 6N, Dark Blonde, 4.56 fl oz (135 ml): Herbatint (Antica Herbavita), Veganistisch / Cruelty Gratis Beauty Products, Veganistisch / Cruelty Gratis Hair Products, Veganistisch / Cruelty Gratis Hair producten. Herbatint, Permanente Herbal Haircolor Gel, 6N, Donkerblond, 4,56 fl oz (135 ml) Veganistisch, geen dieren geteste, sinds 1970, Meer Conditioning, Meer Lasting Color, met Aloë Vera, Geen Ammoniak, geen parabenen, 100% Grey Cover, voor een of twee toepassingen, kwaliteit en traditie met een nieuwe look, intenser Shining kleuren, Aloë Vera Barbadensis. Herbatint (Antica Herbavita) Speciaal rijk aan enzymen, eiwitten, polysachariden, vitaminen ACE en minerale zouten. Kalmeert de hoofdhuid tijdens het aanbrengen. Versterkt en beschermt het haar tijdens het aanbrengen. Doeltreffend bijdraagt tot het extra conditionering actie en een langere houdbaarheid van de kleur. Lees ingesloten richting zorgvuldig voor het aanbrengen. Je haar moet droog en ongewassen zijn. 1) Met behulp van een plastic of een glazen container, combineer gelijke en voldoende hoeveelheden Herbatint gel en de Glycol Developer aan de lengte en het volume van uw haar past. Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 6N, Dark Blonde, 4.56 fl oz (135 ml) Plaats de doppen op de flessen die niet-gebruikte producten, en bewaar deze voor toekomstig gebruik. 2) Met behulp van een kwast verven, toepassing van het mengsel op droog ongewassen haar. 1ste Case: Eerder Colored Hair. 3) Breng het mengsel op de hergroei stippellijn laat gedurende 30 minuten.

4) Breng vervolgens de rest van het mengsel door de rest van het haar en wacht nog eens 10 minuten. (Totale verwerkingstijd: 40 minuten). 2e Case: Niet gekleurde haren. 3) Breng het mengsel op de gehele lengte van het haar vanaf de wortel. Vegan Haarverzorging Voor de beste dekking gebruik een verven borstel zoals geleverd in een Herbatint applicatie Kit. Gooi alle ongebruikte mengsel. 4) Laat het verwerken gedurende 40 minuten. Tijdens de verwerking kan de kleur van het product afwijken van uw doelkleur, dit is heel gebruikelijk en heeft geen invloed op de uiteindelijke kleur. 5) Zodra verwerkt spoeling haar grondig totdat het water helder is. 6) Shampoo uw haar, bij voorkeur op een shampoo uit de Herbatint range voor de beste resultaten, afspoelen en afdrogen. 7) Breng de Royal Cream Conditioner, laat gedurende 5 minuten, spoel opnieuw en stylen van je haar zoals gewoonlijk. Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 6N, Dark Blonde, 4.56 fl oz (135 ml) Kleuren uit 1N tot 8N (de natuurlijke reeks) het bereiken van een dekking van je grijze haren 100%. Om totale grijze dekking te bereiken met de Ash, Golden, Koper en mahonie kleur-serie, wordt voorgesteld om de gekozen kleur (40 ml) met een natuurlijke reeks kleur van hetzelfde nummer (20 ml) te mengen. Vegan / Cruelty Free Hair Products Bijvoorbeeld: je haarkleur is kastanje en uw geselecteerde kleur is koper kastanje, meng 40 ml Herbatint 4R (koper kastanje) met 20 ml Herbatint 4N (kastanje). Volg de instructies zoals gewoonlijk.

Andere ingrediënten. Herbatint Haircolor Gel Ingrediënten: laureth-5; propyleenglycol; aqua / water. PEG-2 oleamine; ethanolamine; walnoot extract; rabarber extract; kina-extract; p-fenyleendiamine; aloe barbadensis extract; 2 aminofenol 4 sulfonzuur; resorcinol; PEG-75 meadowfoam olie; echinacea angustifolia extract; Betula alba extract; hamamelis virginiana extract; natriumhydrosulfiet; natriumascorbaat; tetranatrium EDTA; cetrimoniumchloride; 2, 4 diaminophenoxyethanol HCL. Glycol Developer Ingrediënten: aqua / water; waterstofperoxide; etidronzuur; cetrimoniumchloride. Royal Cream Conditioner Ingrediënten: aqua / water; kaasjeskruid extracten; rozemarijnextracten; Behentrimonium chloride; tarwezemelen lipiden; geur. Tegen Dierproeven. Voorzichtigheid. Dit product bevat ingrediënten die huidirritatie kan veroorzaken op bepaalde personen en een eerste patch-test, volgens de bijbehorende instructies, moet vooraf worden gedaan om elke toepassing. Dit product mag niet worden gebruikt voor het verven van wimpers of wenkbrauwen. Vegan Cosmetica Om dit te doen kan leiden tot blindheid. Vermijd contact met de ogen. Mocht mengsel in contact komt met uw ogen komt, onmiddellijk spoelen met koud water. Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 6N, Dark Blonde, 4.56 fl oz (135 ml) Allergie Test. Was een deel van de huid over de grootte van een dubbeltje in je elleboog. Droogdeppen en een paar druppels van een mengsel van Herbatint kleur en Glycol Developer toepassing. Laat onbedekt en ongestoord gedurende 48 uur. Gebruik dit product niet als een branderig gevoel, jeuk of een abnormale reactie optreedt in of rond het testgebied. Dit pakket bevat.

1 fles Herbatint haarverf gel (60 ml – 2 dl) 1 fles Glycol Developer (60 ml – 2 dl) 1 monster van een van beide shampoo of Royal Cream conditioner (15 ml – 0,5 dl) 1 paar gloves1 blaadje met aanwijzingen voor gebruiken. Gratis monster Royal Cream (15 ml / 0.5 fl oz) Ik ben begonnen met 3N. Alles wat ik wilde was bruine kleur voor mijn haar. Echter, 3N, 4N en 5N waren veel te donker. 6N is prima. Echter, 6N niet donkerblond, het bruin. De kleurstof is goed en dekt grijze haren. Ik ben overgestapt naar deze haarverf vorig jaar, en ik hou ervan. Het is veganistisch en niet getest op dieren, dat is echt belangrijk voor mij. Het maakt ook niet ammoniak bevatten en heeft een mooie, lichte geur. Ik vond dat de kleur niet zo slecht af als uw typische drogisterij merken ook niet. Ik heb lang steil haar, en het perfect gekleurd – geen fragmentarisch vlekken, geen lijnen van verschillende kleuren. Het is een gel, zodat het gemakkelijk aan te brengen, maar het niet echt druipt niet. Het maakt mijn haar super zacht en glanzend. Houd in gedachten dat het komt niet met een applicator fles. Ik bewaarde flessen uit een merk van Haarverf Ik gebruikte om te gebruiken, en ik ze gewoon wassen en hergebruiken ze elke keer. Zoals voor kleur selectie, had ik een beetje trial and error. Ik moet twee dozen gebruiken vanwege de hoeveelheid haar die ik heb, dus ik meng 6N met 7D.

Ik heb donker bruin haar, zodat de combinatie lichter maakt het een beetje, en voegt een subtiele rode tint. Ieders haar kleuren anders wel. Maar als je donker bruin haar, zou ik waarschuwen dat deze kleuren donkerder dan je denkt het zal – wilt u misschien een lichtere tint te kiezen dan je normaal zou doen. Ik had problemen met de normale drogisterij merknamen, die mijn grijze, maar dit heeft fantastisch werk geleverd. Het ziet er zo natuurlijk, ook zonder veel rode tinten. Gewoon een kleine waarschuwing, het niet veel lichter, ik heb bruin haar en gebruik het donker blond. maakt mijn grijze uitstraling blonde en de bruine blijft bruin voor echt mooie natuurlijke hoogtepunten. dit is mijn favoriet kleurstof. De haarkleur is geweldig en dekt grijze haren. Maar deze kleur was te licht voor mij. Ik heb bruin haar en het aantal 5N was beter voor mij. Ik vind het leuk. Omdat het niet mijn haar beschadigen en mijn haar is glans na het gebruik van dit product. Wat betreft de keuze van de kleur die ik moet zeggen dat het resultaat is donkerder dan in de verpakking. Ik meng donker blond en licht kastanje te mooi licht kastanje kleur te krijgen. Om goed resultaat te krijgen moet je het minimum 45 minuten op je haar te houden. Met vriendelijke groet en veel geluk voor iedereen. Wat is een urineweginfectie? Uti is synoniem met urineweginfectie en is een gezondheidsprobleem dat miljoenen mensen per jaar.

Gebruik supersets in uw voordeel wanneer het gewicht eiwit trainen met gewichten en serum. Wie is eigenaar van de hoge niveaus van insuline? Het grootste deel van de bevolking heeft een test zou kunnen worden vergemakkelijkt deze verhoging van het insulinegehalte, maar overwegen vier klinische voorwaarden: 1: Obesitas is een belangrijke factor 2-3 van de bevolking is zwaarlijvig. En één pil voegt flexibiliteit. Voordelen: 1: Een studie van klinische gewichtsverlies bekend bleek dat de gemiddelde gewichtsverlies voor mensen die dit product 14. dementie, Alzheimer en andere mentale aandoeningen worden versneld door het ontbreken van bloed naar de hersenen gebrek aan zuurstof in de hersenen onvoldoende mineralen en vitaminen voor de hersenen onvoldoende glucose hersenen tegen toxines toenemen in de hersenen. Natuurlijk, alleen maar omdat we wijsheid te vergaren als we ouder worden; Dit betekent niet dat we de verstandigste keuze van voedsel als we ouder worden. Omdat bloed dunner visolie-supplement bijwerkingen, kunt u vinden het moeilijker voor uw bloed te stollen na je knippen. Seks is een oefening, zelfs als het is gewoon lui en traag seks. De loutere aanwezigheid van Omega 3 helpt voorkomen dat bloedplaatjes worden geassembleerd om stolsels dat hartaanvallen veroorzaken vormen. Bovendien, uitgebreide studies in China blijkt dat drinken thee vermindert de kans op beroerte met 40%. Om dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen in groenten en fruit, nu moet acht keer wat je 100 jaar geleden zouden eten. Verse passievrucht en papaja is daar opgegroeid met kurkuma en gember. Wij raden u met uw arts te raadplegen voordat u een supplementen, omdat sommige supplementen kunnen interfereren met uw huidige medicatie. Aangezien het volume van de informatie waarover wij beschikken, maakt ons bewust van dit falen.

Een interessant feit is dat verlof 5 van deze glyconutrients aanwezig in moedermelk die zo belangrijk zijn, zijn! Nieuw onderzoek toont aan dat borstgevoede baby's hebben beter immuunsysteem en de ontwikkeling van de hersenen. Omdat dit sterk geconcentreerd, dit minimaliseert het aantal gel capsules je elke dag te nemen om het maximale voordeel te krijgen. De omega-3 vetzuren helpen om ons gelukkig en tevreden te houden. Deze zijn vaak schadelijk voor het lichaam. Veel voordelen zijn waargenomen sinds 1990. Het heeft ook de beroemde groene thee als belangrijkste ingrediënt. De reden is dat u geschikt is om een echt voordeel bedragen moeten nodig. Gelukkig omega3s beide in dezelfde soorten voedsel.