Herome Ridge Filling Base Coat

Herome Ridge Filling Base Coat

€ 10.50

Meer informatie >>

Naam: Herome Ridge Filling Base Coat
Prijs: € 10.50
Tags: Parfum en Cosmetica, Manicure, Verzorging, Basecoat, Herome

De Herôme Ridge Filling Base Coat vult deze ribbels en andere onregelmatigheden op zodat de nagels mooi egaal worden. Bovendien gaat deze lak nagelverkleuring tegen en is dan ook uitermate geschikt als onderlak, hoewel het natuurlijk ook gewoon als lak Woodley, een natuurlijke gezondheid fanaat die ook beoefent olie trekken. Claims de stof helpt natuurlijk verontreinigingen te verwijderen, vertelt talkshowhost David Letterman, klei bindt aan ander materiaal in je lichaam en helpt uw lichaam te scheiden die materialen die niet noodzakelijk de beste voor u, zoals giftige stoffen en zware metalen en wat niet, om het beste van mijn begrip Manicure. De trend verspreidt zich snel achter de wereld van beroemdheden, ook. Maar experts waarschuwen dat de gezondheidsclaims rond deze modderige mengsel worden nep. Het komt met een aantal potentiële gevaren, ook. Als je dacht dat een sap reinigen was een gekke trend, hier is de echte primeur op deze nog meer verdacht rage. Als er één ding ik kon permanent gedachten vorm van iedereen te wissen, is dit idee moeten we een of andere manier te reinigen ons lichaam. De realiteit: Vaak wordt klei niet in food grade faciliteiten vervaardigd, wat betekent dat het kan gevaarlijk verontreinigingen haven Herome Ridge Filling Base Coat. Woodley vertelde dat ze koopt haar klei vanaf een berg bedrijf genaamd steeg kruiden. Echter, een snelle blik op de website van het bedrijf blijkt dat hun klei producten voornamelijk zijn bedoeld voor uitwendig gebruik.

En kori Rodley, publiek en de media relations coördinator voor het bedrijf, zegt de bentoniet klei wij momenteel aanbieden is nog niet verwerkt in een food grade-faciliteit en daarom is niet bedoeld voor intern gebruik Parfum en Cosmetica. Wij raden raadpleging van een licentie zorgverlener als het consumeren van bentoniet klei kan resulteren in een verscheidenheid van schadelijke bijwerkingen. Volgens Bethany Doerfler, een klinisch onderzoek diëtist noordwestelijke geneeskunde in Chicago, een aantal van deze kan voedsel ziekte, diarree, buikpijn of potentieel bevatten zelfs darmobstructie. Met andere woorden, moet je niet eet je gemiddeld klei gezichtsmasker. De risico's van een diner op goederen niet geschikt is verklaard voor menselijke consumptie zijn tal Herome Ridge Filling Base Coat. Als er iets wordt geproduceerd in een faciliteit die is niet food grade, je hebt absoluut geen idee wat u neemt. De claim: Klei reinigt zware metalen uit je lichaam. De realiteit: Het inslikken van klei kan het tegenovergestelde effect hebben, het dragen van het risico op loodvergiftiging. Inname van klei, of vormen van klei, vormt een serieuze gezondheidsrisico's voor een aantal redenen, zegt Doerfler Basecoat. Een daarvan is dat klei is een middelgrote tot zware metalen innemen. En uitgebreid onderzoek heeft aangetoond dat loodvergiftiging een negatieve invloed kunnen hebben op bijna elk deel van het lichaam, waardoor een hoge bloeddruk, geheugenverlies, pijn, stemmingsstoornissen en zelfs de dood.

Verder moet je organen niet vereisen een speciale brouwsel om eventuele schadelijke elimineren verontreinigingen die wel Voer uw lichaam. Onze lichamen hebben zeer geavanceerde orgaansystemen die verantwoordelijk zijn voor het elimineren van toxines. De vordering zijn: Je lichaam is niet klei absorbeert. In een poging om jezelf gezonder te maken, je bent eigenlijk schade doen. De realiteit: Drinking dit aardse oplossing kan zelfs interfereren met uw lichaam de natuurlijke opname van vitaminen en mineralen. Het zal binden met dingen zoals ijzer, of voedingsstoffen, zoals calcium en wordt voorkomen dat het lichaam van het absorberen van deze belangrijke voedingsstoffen, Doerfler zegt Manicure. In een poging om jezelf gezonder te maken, je bent eigenlijk schade doen. Hoewel er geen studies de lange termijn effecten hebben onderzocht dat de consumptie van klei kan hebben op een persoon, deskundigen vermoeden dat imbibing slib uiteindelijk zou kunnen leiden tot tekorten aan voedingsstoffen die gevaarlijk kunnen blijken te zijn voor uw gezondheid. Doerfler wijst erop dat degenen die klei drinken ook bloedarmoede of zelfs gewoon oververmoeid worden omdat ze niet in staat om in de vitamine D die ze nodig hebben voor een goede gezondheid van de botten. De realiteit: Elke gewichtsverlies geassocieerd met slurpend van klei zou waarschijnlijk tijdelijk zijn (En onaangename) Herome Ridge Filling Base Coat – De buzz rond klei reiniging werd luider nadat actrice Zoe Kravitz gecrediteerd met het helpen van haar verliezen £ 20 te portretteren een persoon worstelen met een eetstoornis in de aankomende film, de weg binnen.

Kravitz, die zei dat ze draaide aan het drinken van klei omdat het reinigt je lichaam en vult u op, zei het genot van de waterige brouwsel maakte haar voel me vreselijk, en merkte op dat ze het niet zou aanraden. Voedingsdeskundigen het erover eens dat dit soort dieet is waarschijnlijk gevaarlijk. Ik kan er niet aan denken een plausibele manier dat dit zou leiden tot een legitieme gewichtsverlies, zegt Doerfler. Wat ik daarmee bedoel is, misschien kan diarree veroorzaken, in welk geval je verliest voedingsstoffen en vocht te verliezen, maar dat is niet het type van gezond gewichtsverlies dat we graag Eerder dan te zien. Doerfler zegt dat mensen zijn beter af vergieten pond op de ouderwetse manier. het onderwerpen van hun lichaam om ontbering met een van deze van het moment diëten.