HG Cockpitspray Mat

HG Cockpitspray Mat

€ 7.00

Meer informatie >>

Naam: HG Cockpitspray Mat
Prijs: € 7.00
Tags: Huishoudelijke en Dieren Artikelen, Schoonmaak: Specifiek, Auto, Reiniging, HG

Speciaal voor de snelle, effectieve reiniging van het autointerieur is er de HG Cockpitspray Mat. Deze spray reinigt en beschermt namelijk alle soorten kunststof, rubber, vinyl en leer en is daarom ideaal voor het gehele autointerieur zoals het dashboard, de (BUSINESS WIRE) onderzoek gepresenteerd op dit vinden Experimental Biology 2013 conferentie week geeft de kracht van de cranberry's is breder dan eerder gedacht. Verschillende nieuwe studies tonen de voordelen voor de gezondheid van de chief bioactieve cranberry's, (Pacs), en andere polyfenolen op een grote verscheidenheid van soorten cellen in het menselijk lichaam en wijzen op de uitzonderlijke voordeel van cranberry PACS in meerdere vormen, met inbegrip van sap, gedroogde en aangevuld poeder drank Auto. Het lichaam van bewijsmateriaal ter ondersteuning van voordelen voor de gezondheid van fytonutriënten wordt snel monteren, aldus Jeffrey Blumberg, PhD, directeur, antioxidanten onderzoekslaboratorium, Jean Mayer USDA menselijke voeding onderzoekscentrum op veroudering, Tufts University. Het is tijd om duidelijk de cranberry bioactieve stoffen op het werk en te kwantificeren hoeveel milligram van PACS en polyfenolen die we nodig hebben in een dag. We kunnen niet een duidelijke aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor PACS zoals wij hebben voor vitamine C, bijvoorbeeld, maar we vooruit moeten drukken om een beter inzicht in hun mechanismen en de hoeveelheid die nodig is in een dag voor de algehele betere gezondheid HG Cockpitspray Mat.

Professor Blumberg was een van de sprekers op een oceaan spuiten gesponsord diner voorafgaand aan de conferentie die gebracht samen leden van de wetenschappelijke en de gezondheid van de gemeenschappen om de brede waaier van cranberry voordelen voor de gezondheid en de gevolgen te bespreken voor de komende 2015 Dietary Guidelines for Americans Schoonmaak: Specifiek. Onder de studies gewezen op de conferentie en de voorgaande evenement werd opkomende mogelijkheden voor onderzoek koppelen consumptie van cranberry sap cocktail (CJC) om beter cardiometabole profielen.) Meer dan twee niet opeenvolgende dagen hebben betere cardiometabole profielen dan degenen die niet consumeren CJC. In deze studie, adolescenten en volwassenen CJC consumenten hadden significant hogere inname van de totale polyfenolen en van het drinken van CJC, die moeten bewezen gezondheidsbevorderende voordelen HG Cockpitspray Mat. Elke groep toonde ook significant lager lichaamsgewicht en taille omtrek, waren minder kans op overgewicht en gedemonstreerd lagere kans op het hebben van een hoge c reactief proteïne, een marker van ontsteking. Bovendien, adolescent CJC consumenten aangetoond significant lager nuchtere glucose en beter lipidenprofiel, met inbegrip van lagere kans op een hoge totale cholesterol en hoge LDL, wat aangeeft dat terwijl CJC moet worden gezoet verteerbaar te zijn, kan het onderdeel van een gezonde levensstijl met een potentieel positief effect op de algehele cardiometabole gezondheid Auto.

Deze gezondheid voordelen kan te wijten zijn aan hogere polyfenol inname uit de cranberry bioactieve, zei Lisa Sutherland, phd, opdrachtgever, la sutherland groep, die de observationele studie leidde. Hoewel deze gegevens zijn voorlopig, iets eenvoudigs als het toevoegen van een portie van cranberrysap geloven wij cocktail aan het dieet kan helpen ondersteunen een gezonde levensstijl. In een dubbelblinde, placebo-gecontroleerde gerandomiseerde trial vorig jaar door onderzoekers gepresenteerd op de American Heart Association vergaderingen op USDA menselijke voeding centrum aan beltsville, de consumptie van een caloriearm CJC ook geleid tot een aanzienlijke verlaging van de de c-reactief proteïne in de groep drinken CJC vergeleken met placebo. 2 Beide studies, de gerandomiseerde klinische trial en de observationele studie, duidelijk ondersteunen elkaars bevindingen Reiniging. nauw verbonden met deze bevindingen, een andere studie onderzoekt de polyphenolic inhoud van CJC in vergelijking met gezoete gedroogde cranberries. We zijn enthousiast over deze bevindingen, omdat ze suggereren mensen die genieten van cranberry sap cocktail, gezoete gedroogde cranberries, of een mix van de twee vormen op een regelmatige basis kan dezelfde schijnbare voordelen van een hogere polyphenolic dieet ervaren, zei christina Khoo, phd, oceaannevel. Verdere bevindingen presenteerde deze week bevestigen urine voordelen darmkanaal de gezondheid van de cranberry's HG Cockpitspray Mat – Een nieuwe studie uitgevoerd in samenwerking met de Rutgers University vond dat een polyfenol rijke cranberry poeder biedt dezelfde bacteriële anti hechting effect als CJC, wat suggereert dat polyfenolen bioactieve belangrijk bij het voorkomen van ongewenste ziekteverwekkers, zoals Escherichia coli. 4 Dit effect wordt verondersteld bij te dragen aan urinewegen gezondheid, eventueel vertalen minder urineweginfecties, waarvan wordt aangenomen dat patiënten kosten EUR 500 miljoen aan medicijnen kost jaarlijks. Afronding van het onderzoek in deze week de conferentie werden de bevindingen van de ondersteuning van de groeiende hoeveelheid onderzoek koppelen cranberry verbruik tot een betere immuniteit. Uit onderzoek van susan percival, phd, en haar team van de Universiteit van Florida, Gainesville, bevestigt dat cranberry PACS en polyfenolen interageren met pathogeen erkenning receptoren op aangeboren immuunsysteem cellen.